نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راسی جمع کل نمرات چه جور به دست میاد ؟

نگاهی به چند صفحه قبل می نداختید این رو دوباره پست کرده بودم

عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه و امتحان رو خیلی خوب داده باشید
ببینید ضریب زبان رشته ی ما همون 2 هست ، بنابراین چون 40 تا سوال هست باید ضربدر 0.5 بکنیم، بالنتیجه:
فرمول محاسبه نمره کل:
( درصد هر درس * 3 * تعداد کل سوالات همان درس) برای هر درس بدست می آید و سپس این نمراتِ بدست آمده برای هر درس، با هم جمع شده و نهایتا تقسیم بر 100 میگردد
فقط در درس زبان بجای ضرب در 40 بایستی در 20 ضرب کرد!

rawy

New member
آواتارم رو در راستای حمایت از تیم ملی عوض کردم چه طوره ؟
تخمین رتبه قرار نیست فعال بشه ؟

از اون قبلی خیلی بهتره خدایی گرگ بود چی بود گذاشته بودین؟ دوست ندارم دوستامو شکل گرگ ببینم, اما کلا فکر کنم به خانواده گربه سانان علاقه دارید نه؟
(برای اینکه این پست اسپم محسوب نشه عرض کنم که متاسفانه نمی دونم تخمین رتبه کی فعال می شه :tonguesmiley:)

nasour

New member
درصدای من << حدودا >> ایناست هرچند قبل از کلید خیلی امیدوار بودم
آسیب ۳۰
شخصیت ۴۰
رواندرمانی ۳۰
آزمونای روانی ۲۵
عمومی ورشد ۴۵
فیزیولوژیک ۵۵
آمار ۱۰
بالینی ۷۵
زبان هم ۱۰ یا شایدم یکم بیشتر به نظرتون جایی قبول میشم یا برم دنبال وزارت علوم

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
سلام من از جمع بچه های مطالعه گروهی خدا حافظی کرده بودم چون جمع و فضا شو دوست نداشتم .
اما همون طور که قبلا هم گفتم و الانم میگم اینجا مختص به یک عده خاص با هر عنوانی نیست .
و چون دیدم که عده ی جدیدی از دوستان و همکاران جدید در این جمع حاضرن و فرصتی هست برای این که یک مکانی برای تبادل نظر و کسب اتحاد برای جلو گیری از حق خوری باشه این پست رو در این جمع میگذارم . امیدوارم که همگی با هم متحد باشیم و نتایج اعتراضاتمون همون طور که دو هفته امسال کنکور رو انداختیم عقب این دفعه هم جواب بده و کلید اصلاح بشه .
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان :riz304:
این فرم اعتراض به سوالات منه .
ردیف درس شماره سوال منبع پاراگراف صفحه توضیح
1 روانشناسی عمومی و رشد 7 رشد 2 آخر 83و 84 اساس نقد گلیلیان این است که نظریه کلبرگ آرمان مردانه ( عدالت ) رو اساس نظریه خود قرار داده است و بر ارمان زنانه ( اهمیت به دیگران ) توجه ایی نکرده است . اما در جواب ها گزینه درست اخلاق در جنس مذکر دگر محور است امده است . که در کتاب حتی این گزینه رو رد کرده :: گرچه اصول اخلاقی مردان و زنان هر دو جهت گیری را در بر دارند ولی زنان گرایش دارند که بر اهمیت دادن به دیگران تاکید کنند ، در حالی که مردان یابر عدالت و یا اینکه بر عدالت و اهمیت دادن به طور برابر تاکید میکنند .
2 ارزیابی رواشناختی 117 راهنمای سنجش روانی 2 2 865 هنوز یک نظام نمره گذاری و تفسیر روشن و مورد توافق برای ان موجود نیست با توجه به سوال درست ترین پاسخ گزینه 2 میباشد.
3 ارزیابی رواشناختی 118 آسیب شناسی روانی این سوالی تحلیلی است . بنابراین سطر دقیق ندارد . اما جواب کلید اشتباه است . زیزا نمونه مورد بحث 2 ماه از اخراجش میگذرد بنابراین نمیتوان اختلال انطباق را در محور 1 مطرح کرد . همچنین برای او تشخیص اختلالات خلقی هم با توجه به علایم و مدت زمان نمیتوان گذاشت . در محور 2 نیز نمیتوان اختلالی را مطرح کرد در محور 3 اختلال زخم معده مطرح میشود در محور 4 اخراج از کار طی یک سال گذشته بنابراین پاسخ درست سوال گزینه 4 می باشد
4 امار و روش تحقيق 51 آمار و روش تحقیق پزوهش های توصیفی شامل پژوهش های همبستگی نیز میشود که در انها به اثبات و یا رد رابطه ی معنادار بین متغیر های فرضیه میپردازیم . بنابراین این سوال گزینه صحیح ندارد
5 امار و روش تحقيق 55 روش تحقیق در روانشناسی آخر 211 در جدول مقایسه روش پس رویدادی با آزمایشی دقیقا ذکر شده است که از معلول به علت میرویم
6 روانشناسی بالینی 64 کاپلان جلد 1 جدول 12/1-6 480 این سوال درس آسیب است اما در گزینه ها درس آسیب شناسی از سوی سازمان تعبیه نشده است . که جای بسی تاسف دارد . سومصرف :استفاده از هر ماده ایی ( معمولا توسط خود فرد ) به شیوه ایی که خارج از الگوی مورد تایید اجتماعی یا طبی باشد . مصرف نادرست : شبیه سومصرف اما معمولا این اصطلاح در مورد داروهایی به کار می رود که از سوی پزشکان تجویز شده اما به نحو درستی مصرف نمیشوند . (کاپلان 1 ، ص 489 ) بنابراین با توجه به تعریف دقیق کتاب که از قید معمولا برای سومصرف توسط خود فرد استفاده شد و میتواند توسط پزشک نیز تجویز شود و همچنین تاکید بر خارج بودن از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در متن سوال قید شده است گزینه سومصرف درست تر است . اما با توجه به اینکه اشاره به داروی تجویز شده توسط پزشک در سوال شده است گزینه مصرف نادرست هم میتواند صحیح باشد اما بنا بر تعریف کتاب که نوشته در مصرف نادرست دارو ها به نحو درستی مصرف نمیشوند و با توجه به اینکه در متن سوال امده خارج از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در کتاب برای تعریف سومصرف امده بنابراین میتوان گفت با توجه به گزینه ها هر دو گزینه ب و ج درست است .
7 روانشناسی بالینی 93 نطریه های روان درمانی دوم 302 عین جمله کتاب در گزینه 3 آمده است در حالی که گزینه درست را گزینه 2 زده اند ! رویکرد های شناختی رفتاری مانند رفتار درمانی بسیار متنوع هستند ولی در این ویژگی ها مشترکند . 1) رابطه مشترک بین درمانجو و در مانگر 2) این اصل که پریشانی روان شناختی عمدتا حاصل آشفتگی هایی در فرآیند های شناختی است و ...
8 روانشناسی بالینی 98 نظریه و کاربست مشاوره و روان درمانی . کری دوم 324 درمان شناختی در اغاز به عنوان رویکردی به درمان افسردگی شهرت یافت . در گزینه ایی که به عنوان گزینه درست امده اختلال دیس تایمی را اورده اند در صورتی که نه در کتاب کری و نه در کاپلان بخش اختلالات خلقی منحصرا نوشته نشده که ابتدا برای اختلال دیس تایمی استفاده شده بلکه در درمان افسردگی از ان استفاده شده است . سایر گزینه ای سوال :: گزینه 1 که ذکر کرده 2 تا 3 جلسه در هفته که این گزینه بیشتر برای درمانهای روان پویشی درست است زیرا احتمال وابستگی را افزایش می دهد . گزینه سوم که اشاره دارد بر اینکه تکالیف خانگی الزاما ضرورتی ندارد که این از اصل درمان های شتاختی رفتاری تخطی میکند در گزینه دوم امده است که معمولا 10 تا 15 جلسه درمانی نیاز است که این با اصل درمان نسبتا کوتاه مدت بک همخوانی دارد. بنابراین میتواند درست ترین گزینه در این سوال باشد .

- - - Updated - - -

سلام من از جمع بچه های مطالعه گروهی خدا حافظی کرده بودم چون جمع و فضا شو دوست نداشتم .
اما همون طور که قبلا هم گفتم و الانم میگم اینجا مختص به یک عده خاص با هر عنوانی نیست .
و چون دیدم که عده ی جدیدی از دوستان و همکاران جدید در این جمع حاضرن و فرصتی هست برای این که یک مکانی برای تبادل نظر و کسب اتحاد برای جلو گیری از حق خوری باشه این پست رو در این جمع میگذارم . امیدوارم که همگی با هم متحد باشیم و نتایج اعتراضاتمون همون طور که دو هفته امسال کنکور رو انداختیم عقب این دفعه هم جواب بده و کلید اصلاح بشه .
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان :riz304:
این فرم اعتراض به سوالات منه .
1 روانشناسی عمومی و رشد 7 رشد 2 آخر 83و 84 اساس نقد گلیلیان این است که نظریه کلبرگ آرمان مردانه ( عدالت ) رو اساس نظریه خود قرار داده است و بر ارمان زنانه ( اهمیت به دیگران ) توجه ایی نکرده است . اما در جواب ها گزینه درست اخلاق در جنس مذکر دگر محور است امده است . که در کتاب حتی این گزینه رو رد کرده :: گرچه اصول اخلاقی مردان و زنان هر دو جهت گیری را در بر دارند ولی زنان گرایش دارند که بر اهمیت دادن به دیگران تاکید کنند ، در حالی که مردان یابر عدالت و یا اینکه بر عدالت و اهمیت دادن به طور برابر تاکید میکنند .
2 ارزیابی رواشناختی 117 راهنمای سنجش روانی 2 2 865 هنوز یک نظام نمره گذاری و تفسیر روشن و مورد توافق برای ان موجود نیست با توجه به سوال درست ترین پاسخ گزینه 2 میباشد.
3 ارزیابی رواشناختی 118 آسیب شناسی روانی این سوالی تحلیلی است . بنابراین سطر دقیق ندارد . اما جواب کلید اشتباه است . زیزا نمونه مورد بحث 2 ماه از اخراجش میگذرد بنابراین نمیتوان اختلال انطباق را در محور 1 مطرح کرد . همچنین برای او تشخیص اختلالات خلقی هم با توجه به علایم و مدت زمان نمیتوان گذاشت . در محور 2 نیز نمیتوان اختلالی را مطرح کرد در محور 3 اختلال زخم معده مطرح میشود در محور 4 اخراج از کار طی یک سال گذشته بنابراین پاسخ درست سوال گزینه 4 می باشد
4 امار و روش تحقيق 51 آمار و روش تحقیق پزوهش های توصیفی شامل پژوهش های همبستگی نیز میشود که در انها به اثبات و یا رد رابطه ی معنادار بین متغیر های فرضیه میپردازیم . بنابراین این سوال گزینه صحیح ندارد
5 امار و روش تحقيق 55 روش تحقیق در روانشناسی آخر 211 در جدول مقایسه روش پس رویدادی با آزمایشی دقیقا ذکر شده است که از معلول به علت میرویم
6 روانشناسی بالینی 64 کاپلان جلد 1 جدول 12/1-6 480 این سوال درس آسیب است اما در گزینه ها درس آسیب شناسی از سوی سازمان تعبیه نشده است . که جای بسی تاسف دارد . سومصرف :استفاده از هر ماده ایی ( معمولا توسط خود فرد ) به شیوه ایی که خارج از الگوی مورد تایید اجتماعی یا طبی باشد . مصرف نادرست : شبیه سومصرف اما معمولا این اصطلاح در مورد داروهایی به کار می رود که از سوی پزشکان تجویز شده اما به نحو درستی مصرف نمیشوند . (کاپلان 1 ، ص 489 ) بنابراین با توجه به تعریف دقیق کتاب که از قید معمولا برای سومصرف توسط خود فرد استفاده شد و میتواند توسط پزشک نیز تجویز شود و همچنین تاکید بر خارج بودن از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در متن سوال قید شده است گزینه سومصرف درست تر است . اما با توجه به اینکه اشاره به داروی تجویز شده توسط پزشک در سوال شده است گزینه مصرف نادرست هم میتواند صحیح باشد اما بنا بر تعریف کتاب که نوشته در مصرف نادرست دارو ها به نحو درستی مصرف نمیشوند و با توجه به اینکه در متن سوال امده خارج از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در کتاب برای تعریف سومصرف امده بنابراین میتوان گفت با توجه به گزینه ها هر دو گزینه ب و ج درست است .
7 روانشناسی بالینی 93 نطریه های روان درمانی دوم 302 عین جمله کتاب در گزینه 3 آمده است در حالی که گزینه درست را گزینه 2 زده اند ! رویکرد های شناختی رفتاری مانند رفتار درمانی بسیار متنوع هستند ولی در این ویژگی ها مشترکند . 1) رابطه مشترک بین درمانجو و در مانگر 2) این اصل که پریشانی روان شناختی عمدتا حاصل آشفتگی هایی در فرآیند های شناختی است و ...
8 روانشناسی بالینی 98 نظریه و کاربست مشاوره و روان درمانی . کری دوم 324 درمان شناختی در اغاز به عنوان رویکردی به درمان افسردگی شهرت یافت . در گزینه ایی که به عنوان گزینه درست امده اختلال دیس تایمی را اورده اند در صورتی که نه در کتاب کری و نه در کاپلان بخش اختلالات خلقی منحصرا نوشته نشده که ابتدا برای اختلال دیس تایمی استفاده شده بلکه در درمان افسردگی از ان استفاده شده است . سایر گزینه ای سوال :: گزینه 1 که ذکر کرده 2 تا 3 جلسه در هفته که این گزینه بیشتر برای درمانهای روان پویشی درست است زیرا احتمال وابستگی را افزایش می دهد . گزینه سوم که اشاره دارد بر اینکه تکالیف خانگی الزاما ضرورتی ندارد که این از اصل درمان های شتاختی رفتاری تخطی میکند در گزینه دوم امده است که معمولا 10 تا 15 جلسه درمانی نیاز است که این با اصل درمان نسبتا کوتاه مدت بک همخوانی دارد. بنابراین میتواند درست ترین گزینه در این سوال باشد .

دل آرام

New member
راستی من توی کتاب روش تحقیق خطای منظم رو پیدا نکردم . اگر کسی میدونه برای چه مبحثیه لطف کنه بگه
سوال 49 آمار دفترچه ب

oksana

New member
سلام دوست عزیز, خوبی؟ چه عجب از اینورا؟ کنکور چطور بود؟
نه تو درصد فرقی نداره اما تو نمره کل فرق داره

سلام راوی جان ممنون خوبم کنکورم با توجه به این که نزدیک یک ماه خونده بودم بد نبود فقط زبان خوب زدم البته قبول نمیشم ولی میدونم سال دیگه باید چطور بخونم امیدوارم تو انیستیتو که دوست داری قبول بشبی بقیه بچه ها هم فکر کنم فقط سپیده و هاواش عضو اینجا بودن درصداشون عالین امیدوارم پرند یزدان و مسلم فدا نگار هم نتیجه خوبی بگیرن

havash

New member
سلام دلارام خانم. خوشحالم که برگشتی. امیدوارم کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشی. اما ای کاش این بحث رو دوباره شروع نمی کردین. این موضوع در هر صورت تموم شد و رفت. خواهشا ادامه ندین.
در مورد خطای منظم هم راستش منم یادمه یه چیزایی توی روش تحقیق خونده بودم ولی متاسفانه الان یادم نیست دقیقا کجا.
راستی کنکور به نظرتون چطور بود؟ درصد گرفتین؟

havash

New member
درصداتون عالیه آقای هاوش حالا زبان هرچقدر می خواد باشه :a2d3:
آخه شما گفته بودین بد یعنی زیر 20 من تصور کردم شرایطتون مثل منه
:25r30wi: مرسی از امیدواری, ولی شوخی داری با من؟

خییییییییییییلی ممنون راوی جان.
راستش فک می کردم خیلی بدتر از این باشه چون به سوالایی که توی متنها زدم هیچ اعتمادی نداشتم ولی وقتی کلید اومد در نهایت تعجب دیدم فقط یه غلط دارم. اون شب خیلی ذوق زده شده بودم هم به خاطر تیم ملی هم به خاطر درصدای زبانم
همچنان از ته دل دوست دارم به اون هدف گندهه برسین ولی صادقانه بگم با درصدای امسالتون( البته اگه درصداتون واقعی باشن و مارو سر کار نذاشته باشین) امید زیادی نباید داشت. مهم اینه که به هدفتون برسین حالا شاید یه کم دیرتر.

دل آرام

New member
ممنون آقای هاوش
من بحثی رو شروع نکردم که بخوام تموم کنم . یادتون باشه نظرمو گفتم و الانم نظرمو گفتم ولی متاسفانه ما جماعت ایرانی طاقت حرف مخالف رو نداریم .
در مورد کنکورم در کل خوب دادم . راضیم به لطف حق.:)
اما همون طور که میبینید 8 تا سوال رو اعتراض زدم امیدوارم مسولین رسیدگی کنن . واقعا انتظار نداشتم این همه سوال اشتباه داشته باشه کنکور بهداشت . شما اعتراضی ندارید عایا به سوالات ؟؟

zahra2013

New member
راستی من توی کتاب روش تحقیق خطای منظم رو پیدا نکردم . اگر کسی میدونه برای چه مبحثیه لطف کنه بگه
سوال 49 آمار دفترچه ب

سلام عزیزم

خطای منظم مربوط میشه به فصل 13 روش تحقیق ، صفحه 262 " مطالبی چند درباره ی همبستگی ها"

rawy

New member
خییییییییییییلی ممنون راوی جان.
راستش فک می کردم خیلی بدتر از این باشه چون به سوالایی که توی متنها زدم هیچ اعتمادی نداشتم ولی وقتی کلید اومد در نهایت تعجب دیدم فقط یه غلط دارم. اون شب خیلی ذوق زده شده بودم هم به خاطر تیم ملی هم به خاطر درصدای زبانم
همچنان از ته دل دوست دارم به اون هدف گندهه برسین ولی صادقانه بگم با درصدای امسالتون( البته اگه درصداتون واقعی باشن و مارو سر کار نذاشته باشین) امید زیادی نباید داشت. مهم اینه که به هدفتون برسین حالا شاید یه کم دیرتر.

خب خدا رو شکر, برعکس من که اگر نگم بدترین, می تونم بگم یکی از بدترین شبهای عمرم بود
خیلیییییی ممنونم از لطفتون, سرکار؟؟؟؟ :5:
بعید می دونم دوباره کنکور شرکت کنم

amin_afraz

New member
بچه ها اگر میخوایید اعتراض بزنید بیآید باهم اعتراض بزنیم.چون همونطور که یکی از کاربران گفت تا حد نصاب اعتراضها به 50 درصد نرسه رسیدگی نمیشه.کلیدهای اشتباه رو بنویسید تا همه مطمین شیم
از نظرمن:
سوال9دفترچه الف که همون سو مصرف درسته چون من خلاصه نویسی کردمو یه جای عین همین جمله رو نوشتم

دوست عزيز سوال 9 دفترچه اول همون مصرف نادرست است الكي اعتراض نزن اون رو. من از روي كاپلان ديدم

مینا خانم درست میگه کیوان جان . »

mis.JPG

به عبارت توسط خود فرد توی پرانتز توجه کن . تفاوت این 2 عبارت تو همینه . یکیش توسط دکتر داده شده یکیش نسخه ایه که شخص خودش برا خودش پیچیده ....

amin_afraz

New member
-----------------------------------
---------------------------------
-----------------------------------
----------------------------------

- - - Updated - - -

دل آرام جان سلام . اگه اجازه بده من نظرمو در مورد پست خوبت که پاش حسابی وقت گذاشتی و هم به خودت کمک کردی و هم به بقیه چند نظر بدم .

مورد 1 : کاملا حق با شماست . " اخلاق در جنس مذکر دگر محور است " یک عبارت غلط مسلم است .

مورد 3 : استنباط شما در مورد 3 ماه اشتباه است ... در کاپلان مقدس ! اینطور آمده که اختلال انطباق ممکن است بلافاصله بعد از واقعه استرس زا پیدا نشود و ممکن است هم بشود ! ولی در هر صورت باید ظرف 3 ماه پس از رویداد مورد نظر تظاهر کند .
یعنی 3 ماه طول مدت اختلال نیست ! حرفش اینه که باید زیر سه ماه ( ظرف سه ماه ) حادث شود ....
ولی ....
این سوال واقعا اشکال دارد ... به اعتراضی که من برای این سوال مطرح کردم توی چند صفحه پیش نگاهی بنداز شاید باب میلت شد . من طور دیگه ای به این سوال حمله کردم و فکر میکنم کلا حق در مورد گزینه صحیح ( محور سه و چهار ) درست هست اما استنباطتون غلط است .
مشاهده فایل‌پیوست 5898

مورد 5 : کاملا و قطعا حق با شماست .

مورد 6 : متاسفم حق با شما نیست . لطفا به پاسخی که به " کیوان " دادم توی چند پست قبل مراجعه کنید .

مورد 7 : خیر متاسفانه حق با شما نیست . لطفا به عکس زیر توجه کنید ...
همینطور به عبارت لعنیه " همیـــشــــه " در گزینه " ج " ( دفترچه ب ) که هم من رو به اشتباه انداخت و هم شما را توجه کنید . کلید در مورد این سوال کاملا صحیح است .

93.JPG

amin_afraz

New member
امین مورد 6 منو بخون شیر فهم میشی
این سوال 2 پهلوه ! 2 جوابیه

خیر اشتباه میکنید دل آرام جان . دقت کنید :

سو, مصرف (معمولا توسط خود فرد ) ... بلابلابلا .... به شیوه ای که خارج از الگوهای مورد تایید اجتماعی و طبی باشد ...

Ok

مصرف نادرست : " شــــبـــــیــــه " همان سو, مصرف ( یعنی " به شیوه ای که خارج از الگوهای مورد تایید اجتماعی و طبی باشد" در موردش صدق میکند ! ) با این تفاوت که توسط پزشک تجویز شده است .

nasour

New member
درصدای من << حدودا >> ایناست هرچند قبل از کلید خیلی امیدوار بودم
آسیب ۳۰
شخصیت ۴۰
رواندرمانی ۳۰
آزمونای روانی ۲۵
عمومی ورشد ۴۵
فیزیولوژیک ۵۵
آمار ۱۰
بالینی ۷۵
زبان هم ۱۰ یا شایدم یکم بیشتر به نظرتون جایی قبول میشم یا برم دنبال وزارت علوم

mehdiii

New member
سلام
بچه ها کسی در مورد دانشکده بهزیستی اطلاعاتی داره؟!!
شنیدم توی رشته ی ما خیلی قویه. مخصوصا اگه کسی خودش داره تحصیل می کنه و یا دوستی داره در موردش اطلاعاتی بدین خیلی ممنون می شم.
تعریف زیاد شنیدم و می خوام بدونم چقدر موثق هست.
بچه ها دانشگاه های تهران به نظرتون به ترتیب الویت چین؟!!
روز خوش

دل آرام

New member
سلام
من مورد 6 رو با توجه به متن سوال میگم دو پهلو ::وقتی دارو های نجویز شده توسط پزشک به شیوه ای مصرف شود که خارج از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی باشد چه نامیده میشود ؟
بخش اول سوال اشاره به مصرف نادرست و بخش دوم اشاره به سومصرف داره بنا به نعاریف خود کاپلان
این متن کتاب کاپلانه سر تیتر تشخیص ص 405
هر چند طبق تعریف اختلال انطباق در پی یک عامل استرس زا پدید می اید اما علایم بلافاصله پس از ان ظهور نمی کند ممکن است بین عامل استرس زا و بروز علایم تا 3 ماه فاصله باشد . (توی جدول قرمزم نوشته 3 ماه پس از شروع استرس )
بعد شرط دوم نوشته اختلال قابل ملاحضه کارکرد اجتماعی و با شغلی ( همه ادمها در شرایطی احساس دلتنگی و بی حوصلگی و بی اهمیتی بهشون دست میده و نمیشه گفت شدیده ! )

در مورد سوال رفتاری شناختی توی سوال نوشته واگذاری مسئولیت که بیشتر این نوی درمان کلاسر اتفاق میفته !

amin_afraz

New member
سلام
بچه ها کسی در مورد دانشکده بهزیستی اطلاعاتی داره؟!!
شنیدم توی رشته ی ما خیلی قویه. مخصوصا اگه کسی خودش داره تحصیل می کنه و یا دوستی داره در موردش اطلاعاتی بدین خیلی ممنون می شم.
تعریف زیاد شنیدم و می خوام بدونم چقدر موثق هست.
بچه ها دانشگاه های تهران به نظرتون به ترتیب الویت چین؟!!
روز خوش
والا من اطلاعات درست حسابی ندارم که بتونم ادعا کنم موسقه ولی من چند بار برای انجام کاری اونجا رفتم جو فعال و خوبی رو دیدم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا