BBT
New member
شک نکنید که خدا برای هر مرد مومن یه زن مومن در نظر میگیره وبرعکس
میشه بیشتر توضیح بدین
شک نکنید که خدا برای هر مرد مومن یه زن مومن در نظر میگیره وبرعکس

واسه دخترا یا پسرا؟؟؟؟
کاملا موافقم....به خدا و مهربونی و عدالتش شک نداشته باشین.خدا حتی برای آدمهایی که بد بودن ولی از صمیم قلب توبه کردن هم سرنوشت خوب قرار میده.حالا شما هم که میگید از اول آدم خوبی بودین که دیگه خدا حتما دوستتون داره.
من یکیو میشناسم که همیشه آدم خوبی بود ولی یه دوره از زندگیش یه خطاهایی ازش سر زد ولی از صمیم قلب توبه کرد.هنوزم که هنوزه میگه سر همه ی نمازاش داره از خدا طلب بخشش میکنه و خدا یه همسر خوب نسیبش کرد.
اینو هم مطمئن باشید که یه نفر باید قسمتتون باشه که ازدواجتون صورت بگیره.
من خودم مانتویی بودم ولی بدحجاب نبودم.خانواده ی همسرم سه سال دنبال یه دختری میگشتن که همه ی خانواده و مسلما دخترشون چادری باشه.حتی خانواده ای که عروسشون چادری نبود خواستگاری نمیرفتن.ولی خدا خواست که ما قسمت هم باشیم.منم وقتی با همسرم توو خواستگاری صحبت کردم دیدم با ایمان بودنش می ارزه که تمام عمرم چادری باشم و چادری شدم.و الان از خدا ممنونم که باعث شد رو به کمال برم.
بازم میگم ایمان که باشه بقیه ی چیزا رو به دنبال خودش میاره.
میشه بیشتر توضیح بدین
این معنی آ یه قرآن بود.دقیق یادم نیس کدوم سوره بود.مطمین نیستم ولی فکر کنم سوره نور بود
نه اقا شفیع همه دخترا توانایی فرکانس دادن رو ندارن.من خیلی دخترا رو میشناسم که تا پسری رو که دوست دارن میبینن راهشونو عوض میکنن که مثلا قلبشون نیاد توی حلقشون؛ یا مثلا اصلا نمیتونن نگاهش کنن...یکی از دوستام خیلی جالب بود از یه پسری خوشش میومد پسره هم ازش خوشش میومد هر وقت پسره بهش نگاه میکرد دوستم اخم میکرد عجیب بود بهش گفتم چرا اینطوری میکنی؟گفت نمیدونم اینطوری میکنم که اگه حرفی داره بیاد بگه خسته شدم از این موش و گربه بازی...اخر با اخم کردناش پسره رو کلا پروند!:25r30wi:من از خودم تعریف نمیکنم اما خدای عالمو شاهد میگیرم تمام نگاههای دخترانو میشناسم.دخترا نگاههای خاصی دارن .بعضی دخترا با نگاه با آدم حرف میزنن.یه دختری چن خیابون پایین تر مینشست همیشه نگاهاش پر از انتظار بود.دوستم بهم گف شفیع برو چیزی بهش بگو گفتم نه .یه بار رفتم جلو مدرسشون دیدم با دوستش رف تو یه کوچه من نرفتم دوس نداشتم برم و الان که ازدواج کرده و بچه هم داره .
بنظر من اگه دختری رو بخوایی خودش بهت فرکانس مثبت میده نیازی نیس زیادی زیر نظر بگیریا
نه اقا شفیع همه دخترا توانایی فرکانس دادن رو ندارن.من خیلی دخترا رو میشناسم که تا پسری رو که دوست دارن میبینن راهشونو عوض میکنن که مثلا قلبشون نیاد توی حلقشون؛ یا مثلا اصلا نمیتونن نگاهش کنن...یکی از دوستام خیلی جالب بود از یه پسری خوشش میومد پسره هم ازش خوشش میومد هر وقت پسره بهش نگاه میکرد دوستم اخم میکرد عجیب بود بهش گفتم چرا اینطوری میکنی؟گفت نمیدونم اینطوری میکنم که اگه حرفی داره بیاد بگه خسته شدم از این موش و گربه بازی...اخر با اخم کردناش پسره رو کلا پروند!:25r30wi:
اره دیگه منظورمم همینه پسره اگه میدونس این دختره نگاهاش پر از انتظاره می اومد چجلو خب
همیشه هم اینطور نیسمن از خودم تعریف نمیکنم اما خدای عالمو شاهد میگیرم تمام نگاههای دخترانو میشناسم.دخترا نگاههای خاصی دارن .بعضی دخترا با نگاه با آدم حرف میزنن.یه دختری چن خیابون پایین تر مینشست همیشه نگاهاش پر از انتظار بود.دوستم بهم گف شفیع برو چیزی بهش بگو گفتم نه .یه بار رفتم جلو مدرسشون دیدم با دوستش رف تو یه کوچه من نرفتم دوس نداشتم برم و الان که ازدواج کرده و بچه هم داره .
بنظر من اگه دختری رو بخوایی خودش بهت فرکانس مثبت میده نیازی نیس زیادی زیر نظر بگیریا
بعد ببخشید یه سوال؟شما این دخترایی که به قولتون فرکانس میدن رو دختر بدی میدونین یا خوب؟آخه من یه عمر فک میکردم پسرا اینا رو دختر بدی میدونن؟اگه خوبه بگید ما هم فرکانس بدیم شاید بختمون باز شد :riz303: