می خوام ازدواج کنم!!!!

nurse-hopes

New member
می ترسم تاپیک دعوا شه
خانوما اون سمت اقایون این سمت
حالا بهتر شد:black_eyed:

negar62

New member
ببینید بچه ها اگه با این دید و قضاوت یک طرفه نگاه کنین مطمئن باشین هیچ ازدواجی شکل نمی گیره و جز بدبینی و ... چیزی نمی مونه. باید واقع بین بود . بله از هر دوجنس ( خانم و آقا ) متاسفانه بدش هم پیدا میشه. خانمهای با توقعات زیاد و آقایون بی وفا و بی تعهد...! و این دشمن خوشبختی هست. این یه عهد پاک و مقدسه که نباید با یه سری مسائل پیش پا افتاده قاطیش کرد. اگر کسی واقعأ به خودش ایمان داره که میتونه از پس یک عمر صداقت ، شرافت و عشق و تلاش بربیاد اونوقته که میتونه بگه زمان ازدواجش فرا رسیده. :a2d3:

mexin

Well-known member
فقط اگه زن گرفتی رقص حناوچاقو با خودمه گفته باشم تازه فقط تراول قبول میکنما:(40):

بشین درستو بخون بچه جون!!! میگم 2 کله قند دستت بدن تا یه هفته رو سر عروس و دوماد بسابی!خوبه؟:smiliess (3):

bioshimi93

New member
من فک کنم تا آخر عمر مجرد بمونم با این شرایط دخترهایی که ....
جسارت نباشه ولی دختر خوب کم شده.نایابه!

نه چرا مجرد بمونید مطمئنن میتونید دختر ایده آل خودتونو پیدا کنید. همیشه همه جا هم خوب هست هم بد.کم هست دختر و پسر خوب اما نایاب نیست.به نظر من یه مدتی به هیچی فکر نکنید تا شکستتونو (البته ببخشید اگه شکست عشقی داشتین انشالله که درست میشه ) فراموش کنید بعدش دنبال یه دختری باشید که از همه لحاظ به شما نزدیک باشد.

eli m

New member
من فک کنم تا آخر عمر مجرد بمونم با این شرایط دخترهایی که ....
جسارت نباشه ولی دختر خوب کم شده.نایابه!

نه...اعتقادت اشتباهه..
خودت توقعاتت رو از همسر آیندت کم کن...مطمئن باش ی دختر خوب هم سطح خودت پیدا میکنی..
داداشی نا امیدم نکن..
وقتی ارشدت اوکی شد...محکم وایسا سروقت ازدواج....:(40):

nurse-hopes

New member
توهم ناز میکنی دیگه! میترسم و نمیتونم و برادرم سربازه و دختر نیست و ازین بهونه ها نیار دیگه!امشب 20 مرتبه از روی تصمیم کبری بنویس دیگه نمیترسی!

شما دختری یا پسر؟
ناز کردن هم داره دیگه...پسر به این خوبی ....

eli m

New member
آخه میترسم الی جان!

ترس نداره..توکل بخدا کن...بگو یا علی....فقط حواست باشه اگه بزرگترا ی چیزی گفتند حتما به حرفشون توجه کنی نه اینکه کاملا قبول کنی حرفشون فقط توجه کن..
موفق و خوشبخت باشی.....:riz304:

kasraa

New member
نه...اعتقادت اشتباهه..
خودت توقعاتت رو از همسر آیندت کم کن...مطمئن باش ی دختر خوب هم سطح خودت پیدا میکنی..
داداشی نا امیدم نکن..
وقتی ارشدت اوکی شد...محکم وایسا سروقت ازدواج....:(40):

دقیقا زمانیکه همه چیز اوکی میشه ادم متوجه میشه نیازی به ازدواج نداره :ph34r-smiley:

mahii

New member
شک نکنید که خدا برای هر مرد مومن یه زن مومن در نظر میگیره وبرعکس

eli m

New member
دقیقا زمانیکه همه چیز اوکی میشه ادم متوجه میشه نیازی به ازدواج نداره :ph34r-smiley:
نه اشتباه میکنی...لازم نیست همه چیز اوکی باشه...بعضی مشکلات وقتی دوتایی حل میشه و اوکی میشه بیشتر میچسبه و لذت میده تا تک نفره حلش کنی....
وقتی دونفر باشید یکی هست از ته دل بهت بگه خداقوت.....

بالا