می خوام ازدواج کنم!!!!

zanbagh

New member
خدایا پس چرا من زن ندارم؟
fu2111.jpg
خدایا پس چرا من زن ندارم؟

زنی زیبا و سیمین تن ندارم؟

دوتا زن دارد این همسایه ما

همان یک دانه را هم من ندارم

آژانس ملکی امشب گفت به من:

مجرد, بهر تو مسکن ندارم

چه خاکی بر سرم باید بریزم؟

من بیچاره آخر زن ندارم

خداوندا تو ستارالعیوبی

وبر این نکته سوءظن ندارم

شدم خسته دگر از حرف مردم

تو میدانی دل از آهن ندارم

تجرد ظاهرا”عیب بزرگی است

من عیب دیگری اصلا”ندارم

خودم میدانم این”اصلا” غلط بود

در اینجا قافیه لیکن ندارم

تو عیبم را بپوش و هدیه ای ده

خبر داری نیکول کیدمن ندارم؟

اگر او را فرستی دیگر از تو

گلایه قد یک ارزن ندارم

eli m

New member
به خدا و مهربونی و عدالتش شک نداشته باشین.خدا حتی برای آدمهایی که بد بودن ولی از صمیم قلب توبه کردن هم سرنوشت خوب قرار میده.حالا شما هم که میگید از اول آدم خوبی بودین که دیگه خدا حتما دوستتون داره.
من یکیو میشناسم که همیشه آدم خوبی بود ولی یه دوره از زندگیش یه خطاهایی ازش سر زد ولی از صمیم قلب توبه کرد.هنوزم که هنوزه میگه سر همه ی نمازاش داره از خدا طلب بخشش میکنه و خدا یه همسر خوب نسیبش کرد.
اینو هم مطمئن باشید که یه نفر باید قسمتتون باشه که ازدواجتون صورت بگیره.
من خودم مانتویی بودم ولی بدحجاب نبودم.خانواده ی همسرم سه سال دنبال یه دختری میگشتن که همه ی خانواده و مسلما دخترشون چادری باشه.حتی خانواده ای که عروسشون چادری نبود خواستگاری نمیرفتن.ولی خدا خواست که ما قسمت هم باشیم.منم وقتی با همسرم توو خواستگاری صحبت کردم دیدم با ایمان بودنش می ارزه که تمام عمرم چادری باشم و چادری شدم.و الان از خدا ممنونم که باعث شد رو به کمال برم.
بازم میگم ایمان که باشه بقیه ی چیزا رو به دنبال خودش میاره.
کاملا موافقم....

BBT

New member
این معنی آ یه قرآن بود.دقیق یادم نیس کدوم سوره بود.مطمین نیستم ولی فکر کنم سوره نور بود

خب اونجا گفته که زنان مومن برای مردان مومن و زنان خبیث برای مردان خبیث
به نظرم یعنی این طور باید باشه در اصل
ولی بستگی به خودمون داره که بتونینم به این برسیم یا نه

nazanin s

New member
به نظر من از بین همکلاسیات انتخاب کن که هم سطح باشید شاید اصلا با هم دکتری قبول شدید و..ببین اطرافت رو نگاه کن اگه از دختری خوشت اومد از نظر ظاهری یه مدت زیر نظرش بگبر از نظر رفتاری.حالا میتونه از نظر رفتار با جنس مخالف باشه از نظر آروم بودن و متانت و مهربونی و..اینا رو همه میتونی از طرز برخوردش با اطرافیانش بفهمی..یا مثلا خیلی جلو پسرا عشوه میاد یا زل میزنه توی چشم پسرا و حیا نداره و...دخترایی که دوست پسر دارن با گوشیشون زیاد بازی میکنن البته قطعا نمیتونم اینو بگما.خلاصه کنم زیر نظرش بگیر دیگه بعد اگه تونستی یه بهونه درسی یه سوال الکی چیزی جور کن برو جلو ببین طرز برخوردش باهات چطوریه میتونی بهش پیشنهاد بدی که یه مدت خیلی کوتاه برای ازدواج همو بشناسید با اجازه خانواده یا نه؟مثلا میتونی ازش یه ای کتابی ..بخوای اگه دیدی مشتاقه بهت کمک کنه و سروقت میاد بهت وکتابشو میده و...خب این یکم جای امیدواری داره.فقط قبلش دقت کن مجرد باشه چون داداش دوستم به چند تا خانوم متاهل پیشنهاد ازدواج داده بود :25r30wi:

شفيع

Well-known member
من از خودم تعریف نمیکنم اما خدای عالمو شاهد میگیرم تمام نگاههای دخترانو میشناسم.دخترا نگاههای خاصی دارن .بعضی دخترا با نگاه با آدم حرف میزنن.یه دختری چن خیابون پایین تر مینشست همیشه نگاهاش پر از انتظار بود.دوستم بهم گف شفیع برو چیزی بهش بگو گفتم نه .یه بار رفتم جلو مدرسشون دیدم با دوستش رف تو یه کوچه من نرفتم دوس نداشتم برم و الان که ازدواج کرده و بچه هم داره .
بنظر من اگه دختری رو بخوایی خودش بهت فرکانس مثبت میده نیازی نیس زیادی زیر نظر بگیریا

nazanin s

New member
بعد حتما بهش این اطمینان رو بده که این قضیه آشنایی اگه لازم میدونه فقط بین خودتون دوتا باشه چون خیلی ها رو دیدم که بین دو نفر رو به هم زدن پس بهتره کسی چیزی ندونه مثلا بگو اگه میشه بچه ها فعلا تا قطعی نشده چیزی ندونن اینطوری اونم خیالش راحت تر میشه...
بعد کی گفته زندگی دوتا پرستار سخته؟البته خب همه زندگی ها باید توش تلاش باشه دیگه.من دوستم و شوهرش هر دو پرستارن خیلی هم موفق و خوشبختن.البته اینو بگما اتفاقا بعضی اوقات خوب هم هست.مثلا یه وقت خانومتون نمیتونه بیاد حالا به هر دلیل مثلا به خاطر بچه یا هر چیز دیگه ای اون وقت شما جاش میرید.این ایرادی داره؟که به خانومتون توجه کنید و با هم زندگی رو برای هم آسون تر کنید؟
از نظر حجاب بگم که خیلی از خانوما هستن که حاضرن به خاطر طرفشون چون خیلی آم خوبیه چادری بشن.من یه دوست دارم خیلی فشنه همیشه بهم میگه من واسه اینکه خوشگل باشم و یکی بیاد خواستگاریم اینقد آرایش میکنم و ...به محض اینکه ازدواج کنم چادری میشم چون خودش از درون چادر رو بیشتر میپسندید حالا شاید طرز فکر الانش اشتباه باشه که فشن کنه که جلب توجه کنه و..ولی خب میخوام بگم هستن.اگه ازش خواستی حجابشو بیشتر رعایت کنه شاید قبول کنه دیگه خدا رو چه دیدی؟البته اینم بگم گیر الکی نده اگه مانتوییه ولی خب حجابش خوبه گیر نده بهش چادر سر کن.دخترایی رو دیدم چادری هستن ولی...بگذریم خلاصه کنم اخلاقیات آقاجون از همه مهم تره.افراط تفریط نکن در مورد هیچ چیزی..
اینم بگم اگه فک میکنی شرایطت جوریه که میتونی ازدواج کنی و هم درس بخونی و..حتما ازدواج کن چون سنت بره بالا سختگیرتر میشی

nazanin s

New member
من از خودم تعریف نمیکنم اما خدای عالمو شاهد میگیرم تمام نگاههای دخترانو میشناسم.دخترا نگاههای خاصی دارن .بعضی دخترا با نگاه با آدم حرف میزنن.یه دختری چن خیابون پایین تر مینشست همیشه نگاهاش پر از انتظار بود.دوستم بهم گف شفیع برو چیزی بهش بگو گفتم نه .یه بار رفتم جلو مدرسشون دیدم با دوستش رف تو یه کوچه من نرفتم دوس نداشتم برم و الان که ازدواج کرده و بچه هم داره .
بنظر من اگه دختری رو بخوایی خودش بهت فرکانس مثبت میده نیازی نیس زیادی زیر نظر بگیریا
نه اقا شفیع همه دخترا توانایی فرکانس دادن رو ندارن.من خیلی دخترا رو میشناسم که تا پسری رو که دوست دارن میبینن راهشونو عوض میکنن که مثلا قلبشون نیاد توی حلقشون؛ یا مثلا اصلا نمیتونن نگاهش کنن...یکی از دوستام خیلی جالب بود از یه پسری خوشش میومد پسره هم ازش خوشش میومد هر وقت پسره بهش نگاه میکرد دوستم اخم میکرد عجیب بود بهش گفتم چرا اینطوری میکنی؟گفت نمیدونم اینطوری میکنم که اگه حرفی داره بیاد بگه خسته شدم از این موش و گربه بازی...اخر با اخم کردناش پسره رو کلا پروند!:25r30wi:

nazanin s

New member
بعد تازه من منظورم از زیر نظر گرفتن این نبود که ببینه دختره خوشش میاد ازش یا نه!منظورم این بود ببینه دختر چطور دختریه و میتونه اونو به عنوان شریک زندگیش و مادر بچه هاش ببینه یا نه؟ :painting:

شفيع

Well-known member
نه اقا شفیع همه دخترا توانایی فرکانس دادن رو ندارن.من خیلی دخترا رو میشناسم که تا پسری رو که دوست دارن میبینن راهشونو عوض میکنن که مثلا قلبشون نیاد توی حلقشون؛ یا مثلا اصلا نمیتونن نگاهش کنن...یکی از دوستام خیلی جالب بود از یه پسری خوشش میومد پسره هم ازش خوشش میومد هر وقت پسره بهش نگاه میکرد دوستم اخم میکرد عجیب بود بهش گفتم چرا اینطوری میکنی؟گفت نمیدونم اینطوری میکنم که اگه حرفی داره بیاد بگه خسته شدم از این موش و گربه بازی...اخر با اخم کردناش پسره رو کلا پروند!:25r30wi:

اره دیگه منظورمم همینه پسره اگه میدونس این دختره نگاهاش پر از انتظاره می اومد چجلو خب

nazanin s

New member
بعد ببخشید یه سوال؟شما این دخترایی که به قولتون فرکانس میدن رو دختر بدی میدونین یا خوب؟آخه من یه عمر فک میکردم پسرا اینا رو دختر بدی میدونن؟اگه خوبه بگید ما هم فرکانس بدیم شاید بختمون باز شد :riz303:

ghazal26

New member
سلام...خوشم میاد تاپیکی که توش یه کلمه ازدواج باشه ها همه سرک میکشن توش قل قله میشه..:25r30wi:
داداش نورس عزیزم...اینکه داری به یه ازدواج سالم فکر میکنی خیلی زیبا و ارزشمنده... به نظرم این مسئله اونقدر ذهنتو مشغول کرده که نباید دورشو خط بکشی چون اونطوری سردرگم و عصبی میشی...
فکر میکنم یکی دو هفته به خودت استراحت بده و یه مسافرت برو بعدشم یه زیارت(مثلا برو پابوس امام رضا و خودتو بسپار بهش) وقتی برگشتی هم نیاز نیست همه تمرکزت روی این مسئله باشه فقط اگر دختری رو توی مسیر زندگی دیدی که به ایده آل هات نزدیکه کمی بهش فکر کن و لزوما نباید همه مواردش اونی باشه که شما میخوای اما مهمترینها رو برای خودت گلچین کن.
و من یه اعتقادی دارم اونم اینه که خداوند جفت ما رو تعیین کرده و در زمان مناسب اونرو سر راهت قرار میده و این به زکاوت ما بستگی داره که بتونیم اونرو از دست ندیم. چون شما یک عمر پاک زندگی کردی یقین دارم بهترین و مناسب ترین همین روزها سر راهت قرار میگیره ان شاء ا...
فراموش نکن دختر خوب مثل پسر خوب این روزها کم شده! پس برای خوبها زیاد ناز نکن چون ممکنه از دست بدی اونهارو. زندگی سخت نیست اگر ما اونرو سخت نگیریم...

royaaaaa

New member
اره دیگه منظورمم همینه پسره اگه میدونس این دختره نگاهاش پر از انتظاره می اومد چجلو خب

من خیلی چشم های انتظار دیدم حتی بدون اخم..ولی تا وقتی فرکانس نمیدادن نمیشد....یلی ها هم فرکانس ندادن و طرف رفت

royaaaaa

New member
همیشه هم اینطور نیس

iranian girl

New member
بعد ببخشید یه سوال؟شما این دخترایی که به قولتون فرکانس میدن رو دختر بدی میدونین یا خوب؟آخه من یه عمر فک میکردم پسرا اینا رو دختر بدی میدونن؟اگه خوبه بگید ما هم فرکانس بدیم شاید بختمون باز شد :riz303:

منم همیشه فکر میکنم دختری که خودش سیگنال بده شخصیت موجهی نداره.. ارتباط اجتماعی خوبه نه دوستی هااا ولی سیگنال دادن رو دوست ندارم...

nazanin s

New member
هعی روزگار...... :sad: چی بگم پروانه جون.... این آقای nurse hope پس کجاس؟نکنه زن گرفته ترسیده بیاد شیرینی بده؟:painting:

آخرین ویرایش:
بالا