خواهش میکنم
اون رو نخونید از خود کتاب گایتون خوب خوب بخونید مشکلتون حل میشه
بجز فصل ورزش و فصل قبل از اعصاب تو جلد 2
و فصل متابویسم که نمیخاد.
تولید مثل و اعصاب و سلولهای خونی رو میتونید از 2e بخونید.
ممنون,خيلي لطف كردي نوتر جان, از كجا ميتونم رتبه و درصدهاي قبول شده هاي امسال رو داشته باشم? نه فقط رتبه هاي برتر رو, حتي اخرين رتبه برام مهمه. به نظرتون شركت كردن تو ازمونهاي ازمايشي خيلي مهمه يا نه? اخه تو شهر ما برگزار نميشه
خواهش میکنم
ساده بگم بچه ها به این راحتیا درصد واقعیشونو نمیگن. منظورم بچه های اینجا نیستا. کلی گفتم
اصولا سال به سال میانگین درصد ها فرق دارن. که بستگی به سطح سوالات و تعداد پذیرش داره
ولی برای قبولی حتمی شما میانیگن 60 به بالار و حتما در نظر بگیرین. البته سالی که من شرکت کردم 62% میانگین قبول نشد
اها,متوجه شدم,ممنون, فقط نوتر جان سوال اخرم بي جواب موند, بي زحمت زحمت اونم بكش,مرسي
سلام جناب نوتر من کارشناسی زیست عمومی دارم ومیخوام سال دیگه علوم تغذیه شرکت کنم البته تازه به جمع شما پیوستم وازونجایی که کسی رو ندارم ازش کمک بگیرم با دیدن مشاوره های صادقانه شما تصمیم گرفتم از شما کمک بخوام اول اینکه شما اگه جای من بودید واسه ارشد چه رشته ای رو شرکت میکردید بنظرتون من تصمیم درستی گرفتم با اینکه خیلی تحقیق کردم اما بازم دو دلم:33:
مجموعه سوالات چهار گزینه ای اصغر قاسمیسسلام به مهسا جان ،آقاي نوتر،نگار جان و نرگس جان
يه سوال داشتم:كتاب آي كيو بي براي فيزيولوژي لازمه يا 500تست؟براي فيزيو تست چي بزنم؟
ممنون آقای نوتر از زحمات بی کرانتون.برای فیزیولوژی فرمودید خون از 2eعلوم پایه بخونیم منظورتون فصل گردش خونه یا فصل سلول های خونی و ایمنی و انعقاد خون؟
وهمچنین در مورد تولید مثل ٬تو فصلش هورمون هاروهم توضیح داده .هورمونارو هم بخونم یا فقط از تولیدمثلش شروع کنم؟
- - - Updated - - -
ممنون آقای نوتر از زحمات بی کرانتون.برای فیزیولوژی فرمودید خون از 2eعلوم پایه بخونیم منظورتون فصل گردش خونه یا فصل سلول های خونی و ایمنی و انعقاد خون؟
وهمچنین در مورد تولید مثل ٬تو فصلش هورمون هاروهم توضیح داده .هورمونارو هم بخونم یا فقط از تولیدمثلش شروع کنم؟
خدا قوت داداش نوتر عزیز:rose:
یه سوال دارم،بیوشیمی احسانی رو تازه گرفتم شما خوندینش؟
جعفرنژاد رو دارم خوندمش ولی به تنهایی واسه من خیلی نتیجه نداد.
به نظرتون این احسانی رو که گرفتم بخونم خوبه یا برم ضروریات رو بگیرم یا لنینجر و هارپر رو مکمل بخونم با توجه به اینکه فرمودید ساختار لنینجر سره و متابولیسم هارپر؟؟
از بس زیاده منابع آدم گیج میزنه چی بخونه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
- - - Updated - - -
خدا قوت داداش نوتر عزیز:rose:
یه سوال دارم،بیوشیمی احسانی رو تازه گرفتم شما خوندینش؟
جعفرنژاد رو دارم خوندمش ولی به تنهایی واسه من خیلی نتیجه نداد.
به نظرتون این احسانی رو که گرفتم بخونم خوبه یا برم ضروریات رو بگیرم یا لنینجر و هارپر رو مکمل بخونم با توجه به اینکه فرمودید ساختار لنینجر سره و متابولیسم هارپر؟؟
از بس زیاده منابع آدم گیج میزنه چی بخونه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام نوتر عزیز. ممنون از تموم راهنماییهاتون. بنظرتون بیو هارپر با مقدمه دکتر پاسالار و برگردان دکتر نیاورانی میتونه جایگزین برای هارپری ک خودتون معرفی کردین باشه؟
مرسی از راهنماییتون:riz304:سلام رویا خانم
ببخشید من پیامتون رو ندیده بودم
به نظم برا رشته های غیر بیوشیمی کتاب ضروریات بهتره. خیر من نخوندم احسانی رو ولی ازش شنیدم از دوستام
به نظرم شما که رشتت غیر بیوشیمیه دنبال خود لنینجر نری بهتره
چون گسترده است و جز تلف کردن وقت و مبهم بودن چیزی عایدت نمیشه.
برای ساختار بهتره از کتاب ضروریات در وهله ی اول و همون جعفرنژاد که در دست دارید بخونید. البته ساختار هارپر هم فقط بخش لیپید وکربوهیدرات بخونید خوبه(خیلی هم کم نوشته)
مرسی از راهنماییتون:riz304:سلام رویا خانم
ببخشید من پیامتون رو ندیده بودم
به نظم برا رشته های غیر بیوشیمی کتاب ضروریات بهتره. خیر من نخوندم احسانی رو ولی ازش شنیدم از دوستام
به نظرم شما که رشتت غیر بیوشیمیه دنبال خود لنینجر نری بهتره
چون گسترده است و جز تلف کردن وقت و مبهم بودن چیزی عایدت نمیشه.
برای ساختار بهتره از کتاب ضروریات در وهله ی اول و همون جعفرنژاد که در دست دارید بخونید. البته ساختار هارپر هم فقط بخش لیپید وکربوهیدرات بخونید خوبه(خیلی هم کم نوشته)
سلام نوتر گرامیخواهش میکنم
اون رو نخونید از خود کتاب گایتون خوب خوب بخونید مشکلتون حل میشه
بجز فصل ورزش و فصل قبل از اعصاب تو جلد 2
و فصل متابویسم که نمیخاد.
تولید مثل و اعصاب و سلولهای خونی رو میتونید از 2e بخونید.