نوتر
New member
سلام دوستان تغذیه ای و غیر تغذیه ای که میخوان ارشد تغذیه شرکت کنند.
در طی درخواست های مکرر دوستان کوشای من تو پیام خصوصی مبنی بر معرفی منابع ارشد تغذیه، فکر کردم تاپیکی تحت این عنوان با معرفی کامل این کتابها بتونه برای این دوستان مفید واقع بشه.
هدف از ایجاد تاپیک:
1- جلوگیری از تکرار مکررات در هر پیام خصوصی
2- پاسخ عادلانه و یکسان به دوستان( منبع خاصی رو از قلم نندازم برای دوستان)
3- با نزدیک شدن به ماه مهر یقینا دوستایی که خواستار گرفتن منابع از این سایت هستند بیشتر خواهند شد. منم تاپیک رو ایجاد کردم تا بتونم کمکی به این عزیزان کرده باشم.
البته مجوز گذاشتن تصاویر رو قبلا از مدیریت محترم کل سایت گرفتم.
لطفا از گذاشتن اسپم خوداری کنید. دوستان خوبم تاپیک فقط معرفی و سوال و جواب در مورد منابع ارشد تغذیه هست.
ضمنا این تاپیک صرفا نظر من هست در مورد منابع ارشد تغذیه.
پست های این تاپیک در زمینه معرفی رفرنس های درس تغذیه برای آزمون ارشد تغذیه حذف شده است
بقیه منابع کامل معرفی شده اند
در طی درخواست های مکرر دوستان کوشای من تو پیام خصوصی مبنی بر معرفی منابع ارشد تغذیه، فکر کردم تاپیکی تحت این عنوان با معرفی کامل این کتابها بتونه برای این دوستان مفید واقع بشه.
هدف از ایجاد تاپیک:
1- جلوگیری از تکرار مکررات در هر پیام خصوصی
2- پاسخ عادلانه و یکسان به دوستان( منبع خاصی رو از قلم نندازم برای دوستان)
3- با نزدیک شدن به ماه مهر یقینا دوستایی که خواستار گرفتن منابع از این سایت هستند بیشتر خواهند شد. منم تاپیک رو ایجاد کردم تا بتونم کمکی به این عزیزان کرده باشم.
البته مجوز گذاشتن تصاویر رو قبلا از مدیریت محترم کل سایت گرفتم.
لطفا از گذاشتن اسپم خوداری کنید. دوستان خوبم تاپیک فقط معرفی و سوال و جواب در مورد منابع ارشد تغذیه هست.
ضمنا این تاپیک صرفا نظر من هست در مورد منابع ارشد تغذیه.
پست های این تاپیک در زمینه معرفی رفرنس های درس تغذیه برای آزمون ارشد تغذیه حذف شده است
بقیه منابع کامل معرفی شده اند
آخرین ویرایش: