مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شقایق71

New member
ممنون کلوچه گلی.بچه ها فرقnkباnktچیه؟نخند خانوم ،اخم نکن اقا ،بوهع ،خب ندانستن که عیب نیست نپرسیدن عیبه بالام جان.

nahal5555

New member
آهان ببخشیدنهال جون پستاروتندتندخونده بودم...راستش من خودم از جذوه میخونم که جداگانه توضی داده اما ابوالعباس درباره آنتی بادی و آنتی ژن کامل نیس بایدیه منبع دیگه رو نگاکنی تواین قسمت که شامل سوپرآنتی ژنم میشه دقیق نمیدونم چه منبعی دربارش توضی داده

ممنون عزیزم

eeeeeeehsan

New member
چقدر از حقیقت رو میخوای بگم؟
کامله کامل؟
یا مقداری که تو ضرر نکنی؟:

یکیش این احسانه نگاه چطور شبانه روز مشغول آموزش دیگشنریه انگار نه انگار.....:

حـالا نوبت منـم میرسـه.. :25r30wi:

احسان؟بذارفک کنم؟بابا این بنده خدا نیتش خیره اینقد بهش بهتون نچسبونین...قصدش آموزش زبانه...حواسم بهش هس پاشوکج بذاره عاقش میکنم...
اما واقابه خاطر کم کاری تودرس مث خودم تنبیه لازم داره...منم دقیقایک هفتس که حسابی کم گذاشتم...

راسی احسان همش میخاسم بگم یادم میرف اگه قصدت خوندن50درصدمطالبه برا درس بیو فصلای ساختمان و متابولیسم هاروبخون حتما...

مرسی از طرفـداریت، آره بابا بچه به این خوبی..
عــاااق؟؟ کممـه... اگه کج رفتم با تریلی از روم رد شو! :wacsmiley: فقط قربون دستت خواستی از روم رد بشی یجـوری رد شو که از رو وسام هم رد بشی، خیـلی منـو اذیت میکنه!! :smiliess (5): :tonguesmiley:

نه هدفـم خوندن 50 درصد نیست، میخوام کلش رو بخونم ولی خودم از خودم خندم میگیره!! درس نمیخونم، تازه میخوام کلش رو هم بخونم!! از فردا دیگه جدی شروع می کنم. ولی اول اون فصلایی که گفتی رو میخونم.

eeeeeeehsan

New member
یه آهنگ سرحال
20.gif

A Light That Never Comes
Linkin Park X Steve Aoki

kolouche

New member
شقایق جان: کلا فرق زیاد دارن با هم.... شباهتشون اینه ک nkt چن تا از مارکرای nk رو هم داره.... وچون رسپتور آنتی ژن سلول t رو هم داره بهش nkt میگن .... ینی نمیدونه با خودش چن چنده....(NK رسپتور آنتی ژنی T (تی سی آر) رو نداره)

آخرین ویرایش:

شقایق71

New member
پس امروز کاری راشروع کن که چند روز پیش،چندماه پیش ویا چندسال پیش میتوانستی اغاز کنی،اما اینکه چندروز دیگر ،چندماه دیگر ویا چندسال دیگر صبرنکرده ای،حتما دل شاد میشوی.ویادت باشد که تنها یک چیز میتواند یک رویا را به ناممکن تبدیل کند((ترس از شکست)).
کیمیاگر

شقایق71

New member
دوستانcd4و8گیرنده انتی ژنی روی یاور وکشنده هستن؟مگه نگفته روی هرکدوم از این سلولها تعداد زیادی گیرنده هست؟پس چرا اسم این یکی گیرنده رو انتخاب کردن واسه اسم کلی اون نوع لنفوسیت.مثلا میگیم یاور سی دی4درحالیکه ممکنه کلی سی دی1و...هم روسطحش باشه؟وایا همه سلولهای یک جور مثلا همه یاورها گیرنده های انتی ژنیشون مشابه؟؟؟اگر اینطور نیست پس میشه گفت دلیل این نامگذاری اینه که تو اکثر این نوع لنفوسیت این نوع گیرنده وجود داشته؟منظور کتاب اینه؟؟؟

شقایق71

New member
حرف بدی که نیست ولی تو قزوین زیـاد این حرف استفاده میشه!!! :tonguesmiley:

مهم نیست، سخت نگیـر.

اقا من فکرکردم میشه فرزند جانمو اینا کلا همینجوری از باب صمیمیت حاکم با دوستان گفتم خلاصه اگه حرف بدیه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید بچه ها.من نخودیم فعلا ،گوناه دارم دبام نکنید.

شقایق71

New member
دوستان عزیز...جناب ابولعباس کبیر!فرمودن که هم خاطره وهم مبتدی b,tرا میگیم لنفوسیت کوچیک که 8تا10میکرون.ازطرفی باز فرمودن که مبتدی اول تو فاز جی صفره بعد از برخورد با انتی ژن وحتی پیش از تکثیر 10تا12میکرون میشه بزرگ میشه بعد خب ببخشید خاطره دار مگه بعد برخورد نیست اخه چرااااااا آیاااااا؟؟

شقایق71

New member
شایدم خاطره وقتی ساخته میشه اولش مثل مبتدی درحال استراحتو کوچیکه چون درسته قبلش انتی ژن وارد شده اما به خاطره که متصل نشده بوده به خود لنفوسیته خورده بوده پس شاید اولین برخورد با خاطره مثل مبتدی عمل میکنه نه؟هیچکی جواب منو نمیده:((

Eagle_78

Member
ممنون از خبرتون هرچند از اخذ مجوز تا آماده سازی دانشکده و پذیرش دانشجو فاصله زیادی هست و فکر نکنم امسال پذیرش داشته باشند !
تا اونجایی که من خبر دارم اعضای بورد ایمنی در سال 91 از علوم پزشکی همدان بازدید داشتند و از قبل ترش دانشگاه درصدد راه اندازی ارشد ایمنی بودند
و اینکه چرا تا حالا نشده بود جای تعجب داشت یعنی فقط 2 سال برای گرفتن یک بله طول کشید ... !!!

Immunity

Well-known member
بابا دانشگاه تهران چیه هی میگین... ؟؟؟؟؟ هااا؟؟؟؟؟؟؟؟ ...... :sdasdasd:

just MESHAAAAAAAAD..... :thumbsupsmileyanim: :tonguesmiley:
بابا مشهد دوره...نمیصرفه!!!!!! حالا من انتخاب شهرمیزنم ببینم چی میشه!!...اصن نمدونم قبول میشم ایا؟؟؟فقط دارم اعتمادبنفس درمانی میکنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا