eeeeeeehsan
New member
حضورغیـاب هم...
هرکی حاضره گـُله
هرکی غایبه خـُله
این حرف آخرم بود.
fftopic:
هرکی حاضره گـُله
هرکی غایبه خـُله
این حرف آخرم بود.
آخرین ویرایش:
[QUOTE=eeeeeeehsan;444923]تو این روز عزیز منم به نوبه خودم آرزوی شفای همه بیماران، مریضای خانواده های عزیزتون، مریضیای خودتون و عزیزاتون رو دارم، ایشالا.. که هیچ کس هیچ وقت مریض نشه، حتی دشمن آدم.
وسام هم حالش بهتر شده، امیدوارم دیگه هیچ کدوممون هیچ وقت حادثه ای برامون پیش نیاد و مریض نشیم.
و انشاالله... همگی امسال اون دانشگاه هایی رو که دوست داریم قبول بشیم.
بچه ها احسان میخواد بگه خیلی مهربونه شما باور نکنید:dadad4:
راستییییی سلام دوستان عزیز، بامرام و دوس داشتنی، نام ببرم؟ آره بهرحال همه که دوست آدم نیستن
احسان گل که پیشنهاد فاتنحه.....:mad_majidonline:
همچنین آسمون، صبا، نسترن، کلوچه، شقایق، و PMN عزیز که امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملشو بدست بیاره
از ابراز همدردی تک تک دوستان و دعای خیرشون بی نهایت سپاسگزارم، من از نظر جسمانی در سلامت کامل بسر میبرم:a2d3:
و بشدت دارم خودم رو برای قبولی در دانشگاه تهران آماده می کنم، البته اگه محمد و آسمون بیرونم نکنن:ad54ad:
در آخر برای تک تک دوستان عزیز و خانواده های محترمشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.
توجـه توجـه؛
بچه ها کسی هست بخـواد حضورغیـاب رو دست بگیـره؟!؟! یا اگه صلاح میدونید دیگه انجـامش ندیم!!
لطفاً همه نظراتتـون رو بگیـن.
بچه ها احسان میخواد بگه خیلی مهربونه شما باور نکنید
راستییییی سلام دوستان عزیز، بامرام و دوس داشتنی، نام ببرم؟ آره بهرحال همه که دوست آدم نیستن
احسان گل که پیشنهاد فاتنحه.....:mad_majidonline:
همچنین آسمون، صبا، نسترن، کلوچه، شقایق، و PMN عزیز که امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملشو بدست بیاره
از ابراز همدردی تک تک دوستان و دعای خیرشون بی نهایت سپاسگزارم، من از نظر جسمانی در سلامت کامل بسر میبرم
و بشدت دارم خودم رو برای قبولی در دانشگاه تهران آماده می کنم، البته اگه محمد و آسمون بیرونم نکنن
در آخر برای تک تک دوستان عزیز و خانواده های محترمشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.
سلام به همه ی دوستام:ad54ad:
امیدوارم late نخورم.
بچه ها من نظراتتون رو دیدم،
من بعد حضور غیاب رو انجام نمیدیم ولی خواهشن همه بیاین سر بزنید، حرف بزنید، مطلب بذارید. این دم آخری بیاین دور هم باشیم، همیـن.
ممنون از همگی :riz304:
الان نمایشگاه کتاب برپاستو من حتی نمیدونم میخوام چه رشته ای برم که لااقل تهیه کنم منابعو. هیییییی(((البته سلولیو زبانو بیوشیمی مشترکه زبان لزگیو504رو دارم باreading through intractionچی دیگه لازمه؟بیوشیمی احسانیو دارم اما تست ندارم.چی بگیرم؟خوبه اینکه دارم؟جعفرنژاد بگیرم تستو؟سلولی مولکولی چه کنم؟دکتر عبادی سلولی ننوشته؟دوتا کتاب مولکولی دارن فقط؟پوران پژوهش.لودیش بگیرم؟سه جلده؟!وای یه لحظه شک کردم ایمونو سلولی مولکولیم داره دیگه؟!!قاطی کردم...تست براش چی خوبه؟ممنون میشم دوست گلی ها
حواست باشه دوتا مولکولی عبادی رو نگیری
دمـــــــــه آخری ..... ؟؟؟!!! .... :14: ...... نه خوب اومدی..... :smiliess (3): :applause:
وسام خوشحالیم ک اومدی.... همیشه سالم باشی....
باشه باشه حواسم هست!!بعد اونوقت چرا ایا؟!