مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
سلام بچه ها من سوالای کنکور سال91-92رومیخام.یه سخاوتمندهس که پی دی افش روداشته باشه؟

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها من سوالای کنکور سال91-92رومیخام.یه سخاوتمندهس که پی دی افش روداشته باشه؟

دلیلش رو نمیدونم ولی خود سایت علوم پزشکی هم نداشت، من خیلی گشتم ولی نبـود. اگه دیگه سخاوتمنـدی از قبل داشته باشه..

eeeeeeehsan

New member
توجـه توجـه؛

بچه ها کسی هست بخـواد حضورغیـاب رو دست بگیـره؟!؟! یا اگه صلاح میدونید دیگه انجـامش ندیم!!
لطفاً همه نظراتتـون رو بگیـن.

eeeeeeehsan

New member
ًQTranslate

بچه ها این برنامه رو نصب کنید، همش 700 کیلوبایته حجمش.

رو ویندوز هرکجـا هر کلمه رو که رنگی میکنید یه آیکون کوچولو بالاش باز میشه میتونید همونجا آنی معنیش رو بدست بیارید، معنیش رو هم از گوگل ترنزلیت میده هم از دیکشنری مایکروسافت.

دانلود

پسوورد: soft98.ir

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
بچه ها زبان عصر5شنبه وصبح جمعه 92_93 و 91_92روهم اگه دارین بذارین.پیشاپیش مرسی

شقایق71

New member

ًQTranslate

بچه ها این برنامه رو نصب کنید، همش 700 کیلوبایته حجمش.

رو ویندوز هرکجـا هر کلمه رو که رنگی میکنید یه آیکون کوچولو بالاش باز میشه میتونید همونجا آنی معنیش رو بدست بیارید، معنیش رو هم از گوگل ترنزلیت میده هم از دیکشنری مایکروسافت.

دانلود

پسوورد: soft98.ir
ممنون اقا احسان رو گوشی کار نمیکنه نه؟چون من با گوشی میام اینجا

kolouche

New member
مرســـــــــــــــــی.....
حضور غیاب بشه یا نشه فرق نداره.... من خودم ک میام دیگه هر روز.....:thumbsupsmileyanim:
اون کنکورا رو هم منم دنبالشم..... :dadad4:

آسمون

New member
توجـه توجـه؛

بچه ها کسی هست بخـواد حضورغیـاب رو دست بگیـره؟!؟! یا اگه صلاح میدونید دیگه انجـامش ندیم!!

استاد شما ازون دسته استاداهسی که بدون حصورغیاب هم دانشجوها به عشق تدریستون سرکل اس حاضرمیشن...اون تنبلا که نمیان هم خودشون ضررمیکنن (استادپاچه خاری نکردما!اما شما اگه دوس داری تو نمرم لحاظ کن!)
من که میام اینجاخسگیم حسابی درمیره...بنظرم خودمون باروال قبلی شبادورهم جم بشیم.

- - - Updated - - -

توجـه توجـه؛

استاد شما ازون دسته استاداهسی که بدون حصورغیاب هم دانشجوها به عشق تدریستون سرکل اس حاضرمیشن...اون تنبلا که نمیان هم خودشون ضررمیکنن (استادپاچه خاری نکردما!اما شما اگه دوس داری تو نمرم لحاظ کن!)
من که میام اینجاخسگیم حسابی درمیره...بنظرم خودمون باروال قبلی شبادورهم جم بشیم.

آسمون

New member
راسی بچه ها فک کنم امشب شب آرزوهاس...من واسه هممون دعامیکنم بالاخص برا آقا وسام که زودتربه سلامتی کامل برسه...
و براقبولی همه بچه های فعال گل تاپیک...انشالله هرکی هرجادوس داره قبول بشه...شماهم برامن دعاکنین حتما...

PMN

New member
راسی بچه ها فک کنم امشب شب آرزوهاس...من واسه هممون دعامیکنم بالاخص برا آقا وسام که زودتربه سلامتی کامل برسه...
و براقبولی همه بچه های فعال گل تاپیک...انشالله هرکی هرجادوس داره قبول بشه...شماهم برامن دعاکنین حتما...

بچه ها منم یه کوچولو مشکل سلامتی دارم :dadad4: واسه منم دعا کنین :bunnyearsmiley:

eeeeeeehsan

New member
تو این روز عزیز منم به نوبه خودم آرزوی شفای همه بیماران، مریضای خانواده های عزیزتون، مریضیای خودتون و عزیزاتون رو دارم، ایشالا.. که هیچ کس هیچ وقت مریض نشه، حتی دشمن آدم.

وسام هم حالش بهتر شده، امیدوارم دیگه هیچ کدوممون هیچ وقت حادثه ای برامون پیش نیاد و مریض نشیم.

و انشاالله... همگی امسال اون دانشگاه هایی رو که دوست داریم قبول بشیم. :riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا