مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
حضورغیـاب هم...

هرکی حاضره گـُله

هرکی غایبه خـُله

این حرف آخرم بود.
:eek:fftopic:

آخرین ویرایش:
[QUOTE=eeeeeeehsan;444923]تو این روز عزیز منم به نوبه خودم آرزوی شفای همه بیماران، مریضای خانواده های عزیزتون، مریضیای خودتون و عزیزاتون رو دارم، ایشالا.. که هیچ کس هیچ وقت مریض نشه، حتی دشمن آدم.

وسام هم حالش بهتر شده، امیدوارم دیگه هیچ کدوممون هیچ وقت حادثه ای برامون پیش نیاد و مریض نشیم.

و انشاالله... همگی امسال اون دانشگاه هایی رو که دوست داریم قبول بشیم.

بچه ها احسان میخواد بگه خیلی مهربونه شما باور نکنید:dadad4:
راستییییی سلام دوستان عزیز، بامرام و دوس داشتنی، نام ببرم؟ آره بهرحال همه که دوست آدم نیستن
احسان گل که پیشنهاد فاتنحه.....:mad_majidonline:
همچنین آسمون، صبا، نسترن، کلوچه، شقایق، و PMN عزیز که امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملشو بدست بیاره
از ابراز همدردی تک تک دوستان و دعای خیرشون بی نهایت سپاسگزارم، من از نظر جسمانی در سلامت کامل بسر میبرم:a2d3:
و بشدت دارم خودم رو برای قبولی در دانشگاه تهران آماده می کنم، البته اگه محمد و آسمون بیرونم نکنن:ad54ad:
در آخر برای تک تک دوستان عزیز و خانواده های محترمشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

nahal5555

New member
[QUOTE=eeeeeeehsan;444923]تو این روز عزیز منم به نوبه خودم آرزوی شفای همه بیماران، مریضای خانواده های عزیزتون، مریضیای خودتون و عزیزاتون رو دارم، ایشالا.. که هیچ کس هیچ وقت مریض نشه، حتی دشمن آدم.

وسام هم حالش بهتر شده، امیدوارم دیگه هیچ کدوممون هیچ وقت حادثه ای برامون پیش نیاد و مریض نشیم.

و انشاالله... همگی امسال اون دانشگاه هایی رو که دوست داریم قبول بشیم.

راستییییی سلام دوستان عزیز، بامرام و دوس داشتنی، نام ببرم؟ آره بهرحال همه که دوست آدم نیستن
همچنین آسمون، صبا، نسترن، کلوچه، شقایق، و PMN عزیز که امیدوارم هر چه زودتر سلامتی کاملشو بدست بیاره
از ابراز همدردی تک تک دوستان و دعای خیرشون بی نهایت سپاسگزارم، من از نظر جسمانی در سلامت کامل بسر میبرم:a2d3:
و بشدت دارم خودم رو برای قبولی در دانشگاه تهران آماده می کنم، البته اگه محمد و آسمون بیرونم نکنن:ad54ad:
در آخر برای تک تک دوستان عزیز و خانواده های محترمشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

خوشحالم که خوبين.ايشالا حتما قبول ميشين

misagh68

New member
توجـه توجـه؛

بچه ها کسی هست بخـواد حضورغیـاب رو دست بگیـره؟!؟! یا اگه صلاح میدونید دیگه انجـامش ندیم!!
لطفاً همه نظراتتـون رو بگیـن.

انجام حضور غیاب چندان اهمیتی نداره..........اما..............اومدن واعلام حضور کردن قشنگه.......البته این نظرمن بود.....

امروز !!!!!!!!!!1اوه در واقع دیروز روز خوبی بود........خداروشکر به خاطربودن همگی.......

دعا برای همدیگه.......:bunnyearsmiley::thanks:

Immunity

Well-known member
در آخر برای تک تک دوستان عزیز و خانواده های محترمشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

سلام خوشحالم سرحالی و حالت خوبه نگرانت بودیم!نگا رو نقطه ضعف من دست میذاریا(دانشگاه تهران!!)...خوب بخون دوس دارم اونجا ببینت مهرت افتاد تودلم!خخ

eeeeeeehsan

New member
بچه ها احسان میخواد بگه خیلی مهربونه شما باور نکنید
از ابراز همدردی تک تک دوستان و دعای خیرشون بی نهایت سپاسگزارم، من از نظر جسمانی در سلامت کامل بسر میبرم
و بشدت دارم خودم رو برای قبولی در دانشگاه تهران آماده می کنم، البته اگه محمد و آسمون بیرونم نکنن

کلمات کلیدی رو قرمز کردی!! :25r30wi:

اِ ایناهاش، کوچـه علی چپ!! :whistle:

گلی از خودته، خوشحالم که سالم و سلامتی. :rose:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من نظراتتون رو دیدم،

من بعد حضور غیاب رو انجام نمیدیم ولی خواهشن همه بیاین سر بزنید، حرف بزنید، مطلب بذارید. این دم آخری بیاین دور هم باشیم، همیـن.

ممنون از همگی
:riz304:

شقایق71

New member
یجوری میگین این دم اخری ادم ترس برش میداره:))))دوستان کتاب تست ایمنی چی خوبه؟من هنوط تست نخریدم چطوز میتونم برای فصل1،2،5ابولعباس تست کنکور پیدا کنم!!!!!؟ماشالا چقدر حفظیه این ایمنی اولین بااره دارم میخونمش اونم واسه امتحانم!!!چقدرم دیرشروع کردم خداکنه برسم...دست کم گرفتمش:((((((

شقایق71

New member
الان نمایشگاه کتاب برپاستو من حتی نمیدونم میخوام چه رشته ای برم که لااقل تهیه کنم منابعو. هیییییی:((((البته سلولیو زبانو بیوشیمی مشترکه زبان لزگیو504رو دارم باreading through intractionچی دیگه لازمه؟بیوشیمی احسانیو دارم اما تست ندارم.چی بگیرم؟خوبه اینکه دارم؟جعفرنژاد بگیرم تستو؟سلولی مولکولی چه کنم؟دکتر عبادی سلولی ننوشته؟دوتا کتاب مولکولی دارن فقط؟پوران پژوهش.لودیش بگیرم؟سه جلده؟!وای یه لحظه شک کردم ایمونو سلولی مولکولیم داره دیگه؟!!قاطی کردم...تست براش چی خوبه؟ممنون میشم دوست گلی ها

nahal5555

New member
اقا احسان خيلى بى انصافى,من ديشب زود تر از هميشه حاضر بودم.:dadad4: آسمون جون کدوم فصل ابوالعباس درمورد سوپر آنتى ژنا نوشته؟من تستاى فصل 3 رو ميزدم چندتا در مورد سوپر آنتى ژنا تست بود

kolouche

New member
بچه ها من نظراتتون رو دیدم،

من بعد حضور غیاب رو انجام نمیدیم ولی خواهشن همه بیاین سر بزنید، حرف بزنید، مطلب بذارید. این دم آخری بیاین دور هم باشیم، همیـن.

ممنون از همگی
:riz304:

دمـــــــــه آخری ..... ؟؟؟!!! .... :14: ...... نه خوب اومدی..... :smiliess (3): :applause:

وسام خوشحالیم ک اومدی.... همیشه سالم باشی....

الان نمایشگاه کتاب برپاستو من حتی نمیدونم میخوام چه رشته ای برم که لااقل تهیه کنم منابعو. هیییییی:((((البته سلولیو زبانو بیوشیمی مشترکه زبان لزگیو504رو دارم باreading through intractionچی دیگه لازمه؟بیوشیمی احسانیو دارم اما تست ندارم.چی بگیرم؟خوبه اینکه دارم؟جعفرنژاد بگیرم تستو؟سلولی مولکولی چه کنم؟دکتر عبادی سلولی ننوشته؟دوتا کتاب مولکولی دارن فقط؟پوران پژوهش.لودیش بگیرم؟سه جلده؟!وای یه لحظه شک کردم ایمونو سلولی مولکولیم داره دیگه؟!!قاطی کردم...تست براش چی خوبه؟ممنون میشم دوست گلی ها

حواست باشه دوتا مولکولی عبادی رو نگیری

kolouche

New member
بابا دانشگاه تهران چیه هی میگین... ؟؟؟؟؟ هااا؟؟؟؟؟؟؟؟ ...... :sdasdasd:

just MESHAAAAAAAAD..... :thumbsupsmileyanim: :tonguesmiley:

دمـــــــــه آخری ..... ؟؟؟!!! .... :14: ...... نه خوب اومدی..... :smiliess (3): :applause:

وسام خوشحالیم ک اومدی.... همیشه سالم باشی....

مرسی همکلاسی.....
راستی بچه ها حواستون هست یکی از بچه ها فقط واسه کلوچه لایک میزنه؟؟؟؟
:25r30wi:

یک اعتراض بکنم؟؟ آقا خجالت بکشید دفتر حضور غیاب رو برگردونید، من اعتراض دارم
گرچه برای بعضیها گزینش منفی باید اعمال بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا