مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

misagh68

New member
یه استادی دوران کارشناسی داشتیم که واقعا ماه بودش البته هستا........ایشون بودن که بانی شدن و به ایمونو علاقمند شدم.........

روزتون مبارک ......

آخخخخخخخخخخخ ایمنی...........

بچه ها بم بگید کدوم علمی تر و ادبی تره؟؟؟

نوجوانان پسر
یا
پسران نوجوان؟
میخوام عنوان مقاله رو بنویسم تو این گیر کردم

eeeeeeehsan

New member
منم همین نظرو دارم
اما در مقاله ی مشابهی دیدم "نوجوانان پسر" نوشته بود
یک مساله دیگه اینه که: کاربرد لغت "پسران" در مقاله تا چه حد از نظر نگارشی و علمی درست هست؟

پسران اصلش اشتباست، چون جمع عربیـه، میخوای درست باشه باید بگی پسرها. ولی من نظرم رو نوجـوانان پسر هست، این قشنگتره.

حـالا همه اینا به کنـار میخوای بگی مقاله داری؟؟ باشـه آقا شما مقاله دار... اصلن فخر بفروش، ما هم خـدایی داریم!!! :sad:

پسران اصلش اشتباست، چون جمع عربیـه، میخوای درست باشه باید بگی پسرها. ولی من نظرم رو نوجـوانان پسر هست، این قشنگتره.

حـالا همه اینا به کنـار میخوای بگی مقاله داری؟؟ باشـه آقا شما مقاله دار... اصلن فخر بفروش، ما هم خـدایی داریم!!! :sad:

ای بدجنس

حالا دلیلتو بگو برا این انتخابت
زود باش

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها اگه امکـان دانلود دارین حتماً این کلیپ رو دانلود کنید، میمیرین از خنده :thumbsupsmileyanim:

دانلود

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
ای بدجنس

حالا دلیلتو بگو برا این انتخابت
زود باش

اسم باید جذب کننده باشه، باید طوری باشه که مخاطب جذب بشه. پسران نوجوان وقتی آدم چشمش به اسمش میافته میگه آآآآآآخ دوباره دو ساعت بحث روانشناسی و مزخرفات و چرت و پرت و اینا.... ولی نوجوانان پسر باوقار تره، همینطور اسمش تکراری نیست و وقتی چشم آدم به این اسم میافته میگه از اسمش معلومه که چیز شاخی توشه...

من اینطوری فکر می کنم، حالا تصمیم با خودته.

اسم باید جذب کننده باشه، باید طوری باشه که مخاطب جذب بشه. پسران نوجوان وقتی آدم چشمش به اسمش میافته میگه آآآآآآخ دوباره دو ساعت بحث روانشناسی و مزخرفات و چرت و پرت و اینا.... ولی نوجوانان پسر باوقار تره، همینطور اسمش تکراری نیست و وقتی چشم آدم به این اسم میافته میگه از اسمش معلومه که چیز شاخی توشه...

من اینطوری فکر می کنم، حالا تصمیم با خودته.

احسان متولد چه ماهی هستی؟

misagh68

New member
بچه ها بم بگید کدوم علمی تر و ادبی تره؟؟؟

نوجوانان پسر
یا
پسران نوجوان؟
میخوام عنوان مقاله رو بنویسم تو این گیر کردم

از نظر ادبی چون هردو عبارت جمع عربی رو دارن
پس اشتباه دستوریشون هم پایه ست..... واین نمی تونه برتری یکیشونو برسونه!!!!!!!!!!!!!!

ولی ازنظر تاثیرگذاری کلامتون می تونین از نوجوانان پسراستفاده بکنید.......

از نظر ادبی چون هردو عبارت جمع عربی رو دارن
پس اشتباه دستوریشون هم پایه ست..... واین نمی تونه برتری یکیشونو برسونه!!!!!!!!!!!!!!

ولی ازنظر تاثیرگذاری کلامتون می تونین از نوجوانان پسراستفاده بکنید.......

ممنون
یعنی شما با نظر احسان درمورد روانشناسی و ... موافقید؟

nahal5555

New member
یچه ها اگه واسه بیوشیمی همه فصلا بجز متابولیسمارو بخونیم نمیشه 50 زد؟
من متابولیسم دوس ندارم:sadsmiley:

احسان؟بذارفک کنم؟بابا این بنده خدا نیتش خیره اینقد بهش بهتون نچسبونین...قصدش آموزش زبانه...حواسم بهش هس پاشوکج بذاره عاقش میکنم...
اما واقابه خاطر کم کاری تودرس مث خودم تنبیه لازم داره...منم دقیقایک هفتس که حسابی کم گذاشتم...

راسی احسان همش میخاسم بگم یادم میرف اگه قصدت خوندن50درصدمطالبه برا درس بیو فصلای ساختمان و متابولیسم هاروبخون حتما...

آسمون جان، ننه، قربون شکلت
این چیزی که فرمودی مطمئنی 50 درصده؟
ساختمان کربوهیدرات، اسید آمینه و پروتئین، لیپید
متابولیسم کربوهیدرات، اسید آمینه و پروتئین، لیپید

این سرفصلایی که اشاره کردی بنظرم 70 درصد سوالات رو هم پوشش میدن

misagh68

New member
ممنون
یعنی شما با نظر احسان درمورد روانشناسی و ... موافقید؟

قابلی نداشت......

نه کاملا!!!!!!!!!!!!!!! چون من به روانشناسی ام علاقمندم........

اما بااینکه شروع خاص واستفاده از کلمات وعبارات متفاوت متن روجذات تر می کنه موافقم......
سرعت اینترتم آدم رو دچار روان پریشی می کنه هااااااا.......مردم تا اینو نوشتم........

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا