سلام ببین شقایق خانوم cd4 بودن مثه فامیلیه یه نفر میمونه...ولی این خانواده چن تا داداش آبجی داره دیگه که همون th1..2..و...هستن و براساس سایتوکاینی ک ترشح میکنن عملکردی ک دارن و... دسته بندی میشن...
بچه ها بم بگید کدوم علمی تر و ادبی تره؟؟؟
نوجوانان پسر
یا
پسران نوجوان؟
میخوام عنوان مقاله رو بنویسم تو این گیر کردم
پسران نوجوان بهتر نیس؟
منم همین نظرو دارم
اما در مقاله ی مشابهی دیدم "نوجوانان پسر" نوشته بود
یک مساله دیگه اینه که: کاربرد لغت "پسران" در مقاله تا چه حد از نظر نگارشی و علمی درست هست؟
پسران اصلش اشتباست، چون جمع عربیـه، میخوای درست باشه باید بگی پسرها. ولی من نظرم رو نوجـوانان پسر هست، این قشنگتره.
حـالا همه اینا به کنـار میخوای بگی مقاله داری؟؟ باشـه آقا شما مقاله دار... اصلن فخر بفروش، ما هم خـدایی داریم!!! :sad:
ای بدجنس
حالا دلیلتو بگو برا این انتخابت
زود باش
اسم باید جذب کننده باشه، باید طوری باشه که مخاطب جذب بشه. پسران نوجوان وقتی آدم چشمش به اسمش میافته میگه آآآآآآخ دوباره دو ساعت بحث روانشناسی و مزخرفات و چرت و پرت و اینا.... ولی نوجوانان پسر باوقار تره، همینطور اسمش تکراری نیست و وقتی چشم آدم به این اسم میافته میگه از اسمش معلومه که چیز شاخی توشه...
من اینطوری فکر می کنم، حالا تصمیم با خودته.
بچه ها بم بگید کدوم علمی تر و ادبی تره؟؟؟
نوجوانان پسر
یا
پسران نوجوان؟
میخوام عنوان مقاله رو بنویسم تو این گیر کردم
چرا؟؟؟
خرداد.
تـو چی؟
از نظر ادبی چون هردو عبارت جمع عربی رو دارن
پس اشتباه دستوریشون هم پایه ست..... واین نمی تونه برتری یکیشونو برسونه!!!!!!!!!!!!!!
ولی ازنظر تاثیرگذاری کلامتون می تونین از نوجوانان پسراستفاده بکنید.......
احسان؟بذارفک کنم؟بابا این بنده خدا نیتش خیره اینقد بهش بهتون نچسبونین...قصدش آموزش زبانه...حواسم بهش هس پاشوکج بذاره عاقش میکنم...
اما واقابه خاطر کم کاری تودرس مث خودم تنبیه لازم داره...منم دقیقایک هفتس که حسابی کم گذاشتم...
راسی احسان همش میخاسم بگم یادم میرف اگه قصدت خوندن50درصدمطالبه برا درس بیو فصلای ساختمان و متابولیسم هاروبخون حتما...
ممنون
یعنی شما با نظر احسان درمورد روانشناسی و ... موافقید؟