آهان ببخشیدنهال جون پستاروتندتندخونده بودم...راستش من خودم از جذوه میخونم که جداگانه توضی داده اما ابوالعباس درباره آنتی بادی و آنتی ژن کامل نیس بایدیه منبع دیگه رو نگاکنی تواین قسمت که شامل سوپرآنتی ژنم میشه دقیق نمیدونم چه منبعی دربارش توضی داده
چقدر از حقیقت رو میخوای بگم؟
کامله کامل؟
یا مقداری که تو ضرر نکنی؟:
یکیش این احسانه نگاه چطور شبانه روز مشغول آموزش دیگشنریه انگار نه انگار.....:
احسان؟بذارفک کنم؟بابا این بنده خدا نیتش خیره اینقد بهش بهتون نچسبونین...قصدش آموزش زبانه...حواسم بهش هس پاشوکج بذاره عاقش میکنم...
اما واقابه خاطر کم کاری تودرس مث خودم تنبیه لازم داره...منم دقیقایک هفتس که حسابی کم گذاشتم...
راسی احسان همش میخاسم بگم یادم میرف اگه قصدت خوندن50درصدمطالبه برا درس بیو فصلای ساختمان و متابولیسم هاروبخون حتما...
ممنون کلوچه گلی.بچه ها فرقnkباnktچیه؟نخند خانوم ،اخم نکن اقا ،بوهع ،خب ندانستن که عیب نیست نپرسیدن عیبه بالام جان.
سوالت رو من نمیـدونم، ولی بالام جـان هااااان!!؟t0837h0nn8zfqu8ult :thumbsupsmileyanim:
میتونم منبع خبرتون رو بپرسم ممنون میشم
:14:مگه حرف بدیه؟؟؟؟:dadad4:
سلام بچه ها، میشه منم اینجا عضو شم.من میخوام برا 94 ایمنی شرکت کنم.
حرف بدی که نیست ولی تو قزوین زیـاد این حرف استفاده میشه!!! :tonguesmiley:
مهم نیست، سخت نگیـر.
نـه آقا نمیـشه، بـرو بیـرون!!fftopic: بار آخرت هم باشه اینـجا پست میذاری!!
سلام بچه ها، میشه منم اینجا عضو شم.من میخوام برا 94 ایمنی شرکت کنم.
ممنون از خبرتون هرچند از اخذ مجوز تا آماده سازی دانشکده و پذیرش دانشجو فاصله زیادی هست و فکر نکنم امسال پذیرش داشته باشند !
بابا مشهد دوره...نمیصرفه!!!!!! حالا من انتخاب شهرمیزنم ببینم چی میشه!!...اصن نمدونم قبول میشم ایا؟؟؟فقط دارم اعتمادبنفس درمانی میکنم!بابا دانشگاه تهران چیه هی میگین... ؟؟؟؟؟ هااا؟؟؟؟؟؟؟؟ ...... :sdasdasd:
just MESHAAAAAAAAD..... :thumbsupsmileyanim: :tonguesmiley: