مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

90afshin

New member
نخ دندون فروشی هم بد فکری نیست رووش فکر می کنم :thumbsupsmileyanim: . من ورودی 90 ام و سال 94 کارشناسی تموم میشه در کل در حال تحصیلم و خوابگاهی.مرسی اگه راهنمایی کنین

شقایق71

New member
ممنون از همه دوستای خوبم بابت راهنمایی های ارزندشون اقا احسان .اسمون جان.نسترن جان دستتون درد نکنه.آقا افشین منم ورودی90هستم فکر میکنم شماها که سلولیمولکولی خوندین راحتتر باشه واسه ایمونو خوندن نه؟چون لااقل سلولی مولکولیشو زیادتر خوندین من که اساتیدم گفتن ایمونو زیاد ربطی به رشتم نداره:sad:

شقایق71

New member
ایادم رفت ....از اقا یا خانم vet lab sciense هم ممنونم دستتون درد نکنه.انشالا همه قبولین.:ad54ad:

90afshin

New member
بله. سلولی تنها خوبیش این که از تعداد واحد و تنوع واحد های خوبی داره.

eeeeeeehsan

New member
نخ دندون فروشی هم بد فکری نیست رووش فکر می کنم :thumbsupsmileyanim: . من ورودی 90 ام و سال 94 کارشناسی تموم میشه در کل در حال تحصیلم و خوابگاهی.مرسی اگه راهنمایی کنین

خب ببین من نظر خودم رو میدم ولی تصمیم نهایی با خودته، از نظر بقیه هم حتماً استفاده کن.
من خودم ورودی 88 ام، سه ماه پیش ترم 9 ام تموم شد ولی از 2 سال پیش مثل شما دنبال برنامه ریزی بودم و کتاب و و اینا... مهر ماه 92 همش رو تهیه کردم ولی مشکل پشت مشکل، تنبلی پشت تنبلی درس نخوندم تا اول فروردین. حالا تو این زمان کم مجبور شدم به کل منابع مطالعاتیم رو عوض کنم. به همین دلیل هم ازت پرسیدم که ترم چند درست تمومه، 8 یا 9؟ ترم آخرت سبکه یا سنگین؟ آیا واقعن میشینی به خوندن یا نه قراره سرسری بگیری!! اگه ترم اخرت سبکه بشین کتاب های مرجع لودیش و لنینجر و ابوالعباس رو بخونی که یاد بگیری، ولی اگه دوباره میبینی درسای ترم آخرت سنگینه و وقت نداری باید رجوع کنی به کتاب های دیگه با حجم کمتر. اینا همش بستگی داره به خودت و طریقه درس خوندنت. و اینم بگم، یکی میبینی به عنوان مثال میاد لای کتاب لودیش رو که باز میکنه نمیفهمه و ازش بدش میاد، واسه همین قبلش نظر همه رو بپرس و بعد واسه انتخاب هر کتاب برو کتابفروشی و خودت از نزدیک ببین و بعد تهیش کن. هر کتاب هم نواقص خاص خودش رو داره که با تست زدن تکمیل میشه، پس خوندن تست رو فراموش نکن.
واسه کسی که 9-3 ماه وقت داره برا ارشد همین کتاب های مرجع رو تهیه کنه و بخونه حتماً قبوله، به شرط اینکه هر فصلی رو که میخونه تستش هم رو در کنارش بخونه. ولی اگه کسی بخواد مثل من دم آخری شروع کنه به خوندن من نظرم ایناست، یعنی خودم درحال مطالعه اینام و راضی هم هستم؛
ایمنی رو "ایمنی شناسی برای کنکور"، + ابوالعباس (به عنوان کتاب کمکی که اگه جاییش رو متوجه نشدی ازش کمک بگیری) + تست های i q b.
بیوشیمی رو هم "بیوشیمی برای کنکور"، فوق العاده کتاب خوب و روون و 95 درصد کاملیه، + تست های i q b.
سلولی ملوکولی هم "سلولی ملوکولی مجید مهدوی" + تست های i q b.
زبان هم "امیر لزگی" و "تافل".
باکتری هم تست های سال قبل که از i q b میشه کمک گرفت، چون همش 10 تا سواله و ارزش کتاب خوندن نداره.

بازم سوال داری بپرس، بچه ها هم چندتایی نیستن بیان میتونی نظرات اونا رو هم بشنوی و آخر کار با چشم باز تصمیم بگیری.

موفق باشی

eeeeeeehsan

New member
ممنون از همه دوستای خوبم بابت راهنمایی های ارزندشون اقا احسان .اسمون جان.نسترن جان دستتون درد نکنه.آقا افشین منم ورودی90هستم فکر میکنم شماها که سلولیمولکولی خوندین راحتتر باشه واسه ایمونو خوندن نه؟چون لااقل سلولی مولکولیشو زیادتر خوندین من که اساتیدم گفتن ایمونو زیاد ربطی به رشتم نداره:sad:

خواهش می کنم، انجام وظیفست.
در جوابتون باید بگم کاملاً اشتباه می کنی، منِ سلولی ملوکولی کلاً 3 واحد سلولی پاس کردم 2 واحد ملوکولی، اونم تازه زورکی. ولی درس ژنتیک رو من بجاش 6 واحد پاس کردم. پس نمیشه گفت من چون سلولی ام از شمای ژنتیکی بیشتر سلولی حالیمه و واسه رشته ایمنی مناسب ترم.
اول اینکه اصل علاقست، علاقه داشته باشی خیلی راحت میتونی موفق باشی. شما قشنگ خوب بشین فکر کن ببین علاقت چیه، بعد تصمیم بگیر.
من همین یه ماه پیش که نشستم پای درس خوندن به خدا نمیدونستم آنتی ژن آنتی بادی چیه، فقط چون علاقه داشتم میدونستم که میتونم بفهمم و موفق بشم تو خوندنش. ایمنی هم مثل ریاضی واقعن درس شیرینیه، از انتخابش پشیمون نمیشی. :rose:

eeeeeeehsan

New member
اینم از سرعت اینترنت ما
۷ تا صفحه تب باز میکنم انگار پای منقلم...
باید هی مثل این سیخ های کباب از اول تا آخر بهشون سر بزنی ببینی لود شدن یا نه!! :65d6a5d6s:

گزارش:
2 ساعت بیوشیمی. :14:

Immunity

Well-known member
به به......بچها این تایما کمهااااا......لطفا تلا ش بیشتر...اقا احسان ازشمابعیده

90afshin

New member
آقا eeeeeeehsan دمت گرم که واسه راهنمایی کردنم وقت گذاشتی. امیدوارم موفق باشی:smilies-azardl (113

آسمون

New member
مرسی...
جای شماخالی!همین حوالی بودم اما حس انجمن اومدن پریده بود!

kolouche

New member
سلام بچه ها... منم چن وقت بود نمیومدم انجمن....
مطمئن باشین موفق میشین.....

kolouche

New member
احسان میکروب 15 سوال داره...... :p
در هر صورت فرقی نداره.... ما ک زیاد محلش نزاشتیم تا الان....

90afshin

New member
آقا میگن توو مثبت اندیشی خسته نباشی جمله منفی محسوب میشه بهتر به جاش یه چیزی مثل پر انرژی باشی استفاده کنیم به این دلیل همیشه پر انرژی باشی :4d564ad6:

eeeeeeehsan

New member
مرسی...
جای شماخالی!همین حوالی بودم اما حس انجمن اومدن پریده بود!

خب به سلامتی. یه دستی زدم میخواستم ببینم لو میدی کجا رفته بودی یا نه!! :smiliess (3):

احسان میکروب 15 سوال داره...... :p
در هر صورت فرقی نداره.... ما ک زیاد محلش نزاشتیم تا الان....

واقعن؟؟ من شنیده بودم شده 10 تا!! شایعه کردن نامردا :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
آقا میگن توو مثبت اندیشی خسته نباشی جمله منفی محسوب میشه بهتر به جاش یه چیزی مثل پر انرژی باشی استفاده کنیم به این دلیل همیشه پر انرژی باشی :4d564ad6:

پر انرژی باشید
شاد باشید
خدا قوت

اینو من یکی واسم ایمیل کرده بود یه سالهایی؛

پس از این به بعد:

به جای خسته نباشید؛ بگوییم : خدا قوت
به جای دستت درد نکنه ؛ بگوییم : ممنون از محبتت، سلامت باشی
به جای ببخشید مزاحمتون شدم؛ بگوییم : از این که وقت خود را در اختیار من گذاشتید متشکرم
به جای گرفتارم؛ بگوییم : ‌در فرصت مناسب با شما خواهم بود
به جای دروغ نگو؛ بگوییم : راست می گی؟ راستی؟
به جای خدا بد نده؛ بگوییم : خدا سلامتی بده
به جای قابل نداره؛ بگوییم : هدیه برای شما
به جای شکست خورده؛ بگوییم : با تجربه
به جای فقیر هستم؛‌بگوییم : ثروت کمی دارم
به جای بد نیستم؛ بگوییم :‌ خوب هستم
به جای بدرد من نمی خورد؛ بگوییم : مناسب من نیست
به جای مشکل دارم؛ بگوییم : مسئله دارم
به جای جانم به لبم رسید؛ بگوییم : چندان هم راحت نبود
به جای فراموش نکنی؛ بگوییم : یادت باشه
به جای من مریض و غمگین نیستم؛‌ بگوییم :‌ من سالم و با نشاط هستم
به جای غم آخرت باشد؛ بگوییم : شما را در شادی ها ببینم
به جای لعنت بر پدر كسی كه اینجا آشغال بریزد؛ بگوییم: رحمت بر پدر كسی كه اینجا آشغال نریزد

به جای جملاتی از جمله چقدر چاق شدی؟، چقدر لاغر شدی؟، چقدر خسته به نظر می‌آیی؟، چرا موهات را این قدر کوتاه کردی؟، چرا ریشت را بلند کردی؟، چراتوهمی؟، چرا رنگت پریده؟، چرا تلفن نکردی؟، چرا حال مرا نپرسیدی؟

بگوییم: سلام به روی ماهت، چقدر خوشحال شدم تو را دیدم، همیشه در قلب من هستی ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا