مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
سلام رفقا
میخواستم بپرسم به نظرتون کتاب تستی که پاسخنامه هم داشته باشه توو بازار چی خوبه؟ ممنمون

سلام
همه کتابا پاسخ نامه دارن. اکثریت از i q b استفاده می کنن، ولی اخیراً یخورده مخاطب خودش رو از دست داده، چون تک و توکی از تست هاش جواب غلط داره ولی اصلن به چشم نمیاد، و اینم که چون پاسخ نامه تشریحی نداره. ولی شنیدم که دارن واسه هر i q b ای یه کتاب دیگه میزنن واسه پاسخنامه تشریحی، اگه تابستون چاپ بشه دیگه عالیه میشه.

احسان بیا از این به بعد حضور غیاب کنیم
چندتا از بچه هامون ادرس این تاپیکو گم کردن اشتباهی میرن جاهای دیگه:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بقول آسمون خوبه ما سر میزنیم حداقل ببینیم تاپیک سر جاشه کسی نبردش :(50):

eeeeeeehsan

New member
احسان بیا از این به بعد حضور غیاب کنیم
چندتا از بچه هامون ادرس این تاپیکو گم کردن اشتباهی میرن جاهای دیگه:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بقول آسمون خوبه ما سر میزنیم حداقل ببینیم تاپیک سر جاشه کسی نبردش :(50):

این بعضی از بچه ها کیان؟ لوشون بده تا دیگه از این کارا نکنن!!
ایول گل گفتی من پایم، از این به بعد هر شب حضورغیاب می کنیم ببینیم کیا هستن کیا نیستن، یا هر صبح بهتره؟؟ من جـدی گرفتم این قضیه روآآآآ!!

- - - Updated - - -

گزارش:
6 ساعت ایمنی.

شقایق71

New member
همگی شاهد باشین من بعد از حذف و اضافه اومدم هرروزم میام واسم غیبت رد نکنیدا

eeeeeeehsan

New member
بچه ها یکی بیاد خلاصه به من بگه؛ تو دوران جنینی و بلوغ، لنفوسیت b و t و خونسازی تو کدوم قسمت ها، بافت ها، اندام ها، غده های لنفاوی، ارگان های و ... ساخته میشه؟ اینقدر دسته بندی کردم آخرش هم گیج شدم!!

eeeeeeehsan

New member
همگی شاهد باشین من بعد از حذف و اضافه اومدم هرروزم میام واسم غیبت رد نکنیدا

نه دیگه اسمت تو لیست بوده غیبت کردی، فکـر کردی میتونی قسر در بری!! کـور خوندی!
بعدم آخر کـلاس میای حاضری میزنی، کلاساتم مث این بنده خدا پایینی دیـر میای فکر میکنی من نمیفهمم!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

www.farsv_.com-25.gif

آخرین ویرایش:
بابا احسان
دممممممممممممممت گرم
غایب اول: همونیه که تاپیک رو گم کرده و اشتباهی میره جاهایی دیگه...........
کسی نیست جز....
احسان تو پیام خصوصی بهت میگم من دلم نمیاد علنا اسمش رو بیارم:riz277:

شقایق71

New member
نه دیگه اسمت تو لیست بوده غیبت کردی، فکـر کردی میتونی قسر در بری!! کـور خوندی!
بعدم آخر کـلاس میای حاضری میزنی، کلاساتم مث این بنده خدا پایینی دیـر میای فکر میکنی من نمیفهمم

www.farsv_.com-25.gif

کی؟من؟!چی؟!شیب؟!غیبت؟!حذف؟!قسر؟!من؟!:whistle:
چه روش هوشمندانه ای یادمون دادین استاد.خیلی کلیپاتون جالبن خوشمان امددد:ad54ad:فعلا بنده رو بعنوان پارازیت در این محفل دوستانه پذیرا باشید تا ببینیم پروردگار چه خواهد!:j58r36j3gcr4suxymup

Immunity

Well-known member
اوووخووووم....خب دیگه بشینیت روی نیمکتاتون استاد اومد؟؟:28:

eeeeeeehsan

New member
کی؟من؟!چی؟!شیب؟!غیبت؟!حذف؟!قسر؟!من؟!:whistle:
چه روش هوشمندانه ای یادمون دادین استاد.خیلی کلیپاتون جالبن خوشمان امددد:ad54ad:فعلا بنده رو بعنوان پارازیت در این محفل دوستانه پذیرا باشید تا ببینیم پروردگار چه خواهد!:j58r36j3gcr4suxymup

:25r30wi:

خواهش میکنم.
اختیـار دارید، نمک شما هم به ما بی نمکا اضافه بشه باعث خوشحالیـه. ما که نمیشیم، ولی ایشالا.. شما بخونید قبول بشید.

Immunity

Well-known member
صلوااااااات
دست خالی اومدین استاد؟!؟!؟! بعدم شما دانشگاه تهرانیا رو نیمکت میشینین، ما آزادیا صندلی نشینیم! :wacsmiley:

شکسته نفسی میفرمایید...شما چشه مایی!!یادم رف شلنگمو بیارم بدهارو تنبیه کنم!!!

PMN

New member
منم حاضرم احسان! من میام انجمن اما مرورگرم پسوردمو سیو نمیکنه منم حال ندارم هی دم به دقه پسورد بزنم اینه که به نظر غایب میام! :black_eyed:

آسمون

New member
من نباشم که یه پای تاپیک لنگه!اما حس پست گذاشتن ندارم...اگه نمکای شمابچه هانبود بالکل در تاپیکو گل میگرفتم توگوشیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا