نخ دندون فروشی هم بد فکری نیست رووش فکر می کنم :thumbsupsmileyanim: . من ورودی 90 ام و سال 94 کارشناسی تموم میشه در کل در حال تحصیلم و خوابگاهی.مرسی اگه راهنمایی کنین
خب ببین من نظر خودم رو میدم ولی تصمیم نهایی با خودته، از نظر بقیه هم حتماً استفاده کن.
من خودم ورودی 88 ام، سه ماه پیش ترم 9 ام تموم شد ولی از 2 سال پیش مثل شما دنبال برنامه ریزی بودم و کتاب و و اینا... مهر ماه 92 همش رو تهیه کردم ولی مشکل پشت مشکل، تنبلی پشت تنبلی درس نخوندم تا اول فروردین. حالا تو این زمان کم مجبور شدم به کل منابع مطالعاتیم رو عوض کنم. به همین دلیل هم ازت پرسیدم که ترم چند درست تمومه، 8 یا 9؟ ترم آخرت سبکه یا سنگین؟ آیا واقعن میشینی به خوندن یا نه قراره سرسری بگیری!! اگه ترم اخرت سبکه بشین کتاب های مرجع لودیش و لنینجر و ابوالعباس رو بخونی که یاد بگیری، ولی اگه دوباره میبینی درسای ترم آخرت سنگینه و وقت نداری باید رجوع کنی به کتاب های دیگه با حجم کمتر. اینا همش بستگی داره به خودت و طریقه درس خوندنت. و اینم بگم، یکی میبینی به عنوان مثال میاد لای کتاب لودیش رو که باز میکنه نمیفهمه و ازش بدش میاد، واسه همین قبلش نظر همه رو بپرس و بعد واسه انتخاب هر کتاب برو کتابفروشی و خودت از نزدیک ببین و بعد تهیش کن. هر کتاب هم نواقص خاص خودش رو داره که با تست زدن تکمیل میشه، پس خوندن تست رو فراموش نکن.
واسه کسی که 9-3 ماه وقت داره برا ارشد همین کتاب های مرجع رو تهیه کنه و بخونه حتماً قبوله، به شرط اینکه هر فصلی رو که میخونه تستش هم رو در کنارش بخونه. ولی اگه کسی بخواد مثل من دم آخری شروع کنه به خوندن من نظرم ایناست، یعنی خودم درحال مطالعه اینام و راضی هم هستم؛
ایمنی رو "ایمنی شناسی برای کنکور"، + ابوالعباس (به عنوان کتاب کمکی که اگه جاییش رو متوجه نشدی ازش کمک بگیری) + تست های i q b.
بیوشیمی رو هم "بیوشیمی برای کنکور"، فوق العاده کتاب خوب و روون و 95 درصد کاملیه، + تست های i q b.
سلولی ملوکولی هم "سلولی ملوکولی مجید مهدوی" + تست های i q b.
زبان هم "امیر لزگی" و "تافل".
باکتری هم تست های سال قبل که از i q b میشه کمک گرفت، چون همش 10 تا سواله و ارزش کتاب خوندن نداره.
بازم سوال داری بپرس، بچه ها هم چندتایی نیستن بیان میتونی نظرات اونا رو هم بشنوی و آخر کار با چشم باز تصمیم بگیری.
موفق باشی