مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
اینو دیدین؟!؟! آخ آخ آخ . . . تو صف پمپ بنزین همیشه این بلا سر من میاد!! :25r30wi:

www.farsv_.com-16.gif

PMN

New member
سلام گزارش شنبه 5 ساعت ایمنی + 2.5 زیست + 3 ساعت بیو شیمی
یکشنبه 5 ساعت ایمنی + 1 بیو + 1 زیست
احسان اونقد میرم تو بحر درسا یادم میره گزارش بدم :smilies-azardl (181:25r30wi:

nahal5555

New member
آسمون جونم کجایی؟تستای فصل 8 کجاست؟پیداشون نمیکنم:1dco2x0p1lilzhfpg1t:p7977cujr38iyymsu8:

90afshin

New member
سلام دوستان . من میخواهم واسه سال 94 ایمونولوژی شرکت کنم. توصیتون برای ایمنی و بیوشیمی چیه؟ یعنی ار رو چی بخونم؟

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان . من میخواهم واسه سال 94 ایمونولوژی شرکت کنم. توصیتون برای ایمنی و بیوشیمی چیه؟ یعنی ار رو چی بخونم؟

سلام دوست عزیز
بیکاری میخوای درس بخونی؟ ول کن بابا درس کیلو چند!! نونت کمه، آب و خورد و خوراکت کمه، میخوای درس بخونی که چی بشه؟!! حالا اومدی شروع هم کردی به درس خوندن، چی میخوای بخونی؟ ایمنی؟؟ آخه ایمنی هم شد رشته؟؟!
اومدی ایمنی هم خوندی، از بس سخته عمراً قبول بشی، اومدی قبول هم شدی، کار نیست که!! بیخیال بابا...

من میگم بزن تو کار آزاد، یه شغل هم واست سراغ دارم هلـو؛
میری کنار یه بلال فروش وای میایستی،
نخ دندون سانتی میفروشی.......
اونجوری نیگام نکن، کلی پول توشه!! :tonguesmiley:

شوخی می کنم..
اول تبریک میگم بهت واسه انتخاب رشته ایمنی،
دوم هم اینکه از کی میخوای شروع کنی؟
ترم چندی و چه تاریخی درست تموم میشه؟

اینا رو جواب بده که بچه ها هرکدوم بر اساس تجربیاتشون راهنماییت کنن.

eeeeeeehsan

New member
باریکلا! چه بچه های اکتیو و خوش ذوقی (بیشتر احسان منظورمه!):applause:

مخلصیم،
من از جای بی حال و هوا سوت و کور بدم میاد، بخصوص حال و هوای این روزای اینجا.. البته طبیعی هم هست. امیدوارم بچه ها پست بیشتر بذارن و همراهی بیشتری بکنن. شما هم همینطور :smiliess (3):

f70i

New member
سلام به همگی دوستان من یه مشکلی تو فهمیدن این جمله دارم یعنی اصلا نمیفمم چی میگه ( سلول های t گیرنده مولکولهای mhc عضو پیوندی را فقط بصورت همراه با مولکولهای mhc گیرنده شناسایی میکنند این مسله بیانگر اینست که مولکولهای mhc گیرنده باید پروتیین های mhc پیوند آلوژن دهنده را به سلولهای t گیرنده عرضه کنند ای فرایند عرضه غیر مستقیم نامیده میشود ) میشه این عرضه غیرمستقیم هرکی بلده به زبون خودش برام توضیح بده خیلی ممنون میشم . راستی آسمون جون از کمک دفعه قبلت خیلی ممنونم البته اگه این پستو بخونی

PMN

New member
سلام به همگی دوستان من یه مشکلی تو فهمیدن این جمله دارم یعنی اصلا نمیفمم چی میگه ( سلول های t گیرنده مولکولهای mhc عضو پیوندی را فقط بصورت همراه با مولکولهای mhc گیرنده شناسایی میکنند این مسله بیانگر اینست که مولکولهای mhc گیرنده باید پروتیین های mhc پیوند آلوژن دهنده را به سلولهای t گیرنده عرضه کنند ای فرایند عرضه غیر مستقیم نامیده میشود ) میشه این عرضه غیرمستقیم هرکی بلده به زبون خودش برام توضیح بده خیلی ممنون میشم . راستی آسمون جون از کمک دفعه قبلت خیلی ممنونم البته اگه این پستو بخونی

من این فصلو 2 ماه پیش خوندم اما تا جاییکه یادمه عرضه مستقیم یعنی mhc بافت پیوندی رو مستقیما سلولای گیرنده شناسایی کنن. اما اگه mhc بافت پیوندی پردازش و با mhc خودی عرضه بشه میشه غیر مستقیم نمیدونم تونستم برسونم یا نه

nahal5555

New member
دقیقا آقا احسان تنبلی بد دردیه.:14:امروز جبران میکنم:smilies-azardl (181

eeeeeeehsan

New member

من این فصلو 2 ماه پیش خوندم اما تا جاییکه یادمه عرضه مستقیم یعنی mhc بافت پیوندی رو مستقیما سلولای گیرنده شناسایی کنن. اما اگه mhc بافت پیوندی پردازش و با mhc خودی عرضه بشه میشه غیر مستقیم نمیدونم تونستم برسونم یا نه

دقیقاً همین چیزیه که PMN گفت،
در تکمیل جوابش؛ داخل پرانتز تعریف کار mhc رو گفته و بعد تعریف عرضه غیر مستقیم. دو نوع عرضه mhc به سلول T رو داریم، یکی مستقیم، یکی غیر مستقیم. تو عرضه مستقیم کمپلکس mhc میاد مستقیم میچسبه به گیرنده سلول T cd4، پردازش نشده و دست نخورده، یعنی APC دخالت نداره، ولی تو غیر مستقیم APCهای بافت پیوندی یعنی سلول دندرتیک و سلول اپیتلیال بافت پیوندی میان کمپلکس mhc رو بر میدارن میدن به سلول T cd4، یعنی سلول T cd4 کمپلکس mhc رو بصورت آنتی ژن شناسایی میکنه.
حالا اگه بازم سوالی بود بپرس.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا