eeeeeeehsan
New member
اینو دیدین؟!؟! آخ آخ آخ . . . تو صف پمپ بنزین همیشه این بلا سر من میاد!! :25r30wi:
آسمون جونم کجایی؟تستای فصل 8 کجاست؟پیداشون نمیکنم:1dco2x0p1lilzhfpg1t7977cujr38iyymsu8:
ایمونو ژنتیک (فصل 17) رو بزن
سلام دوستان . من میخواهم واسه سال 94 ایمونولوژی شرکت کنم. توصیتون برای ایمنی و بیوشیمی چیه؟ یعنی ار رو چی بخونم؟
باریکلا! چه بچه های اکتیو و خوش ذوقی (بیشتر احسان منظورمه!):applause:
3 ساعت سلولی
50 تا لغت
سلام به همگی دوستان من یه مشکلی تو فهمیدن این جمله دارم یعنی اصلا نمیفمم چی میگه ( سلول های t گیرنده مولکولهای mhc عضو پیوندی را فقط بصورت همراه با مولکولهای mhc گیرنده شناسایی میکنند این مسله بیانگر اینست که مولکولهای mhc گیرنده باید پروتیین های mhc پیوند آلوژن دهنده را به سلولهای t گیرنده عرضه کنند ای فرایند عرضه غیر مستقیم نامیده میشود ) میشه این عرضه غیرمستقیم هرکی بلده به زبون خودش برام توضیح بده خیلی ممنون میشم . راستی آسمون جون از کمک دفعه قبلت خیلی ممنونم البته اگه این پستو بخونی
سلام به همگی دوستان من یه مشکلی تو فهمیدن این جمله دارم یعنی اصلا نمیفمم چی میگه ( سلول های t گیرنده مولکولهای mhc عضو پیوندی را فقط بصورت همراه با مولکولهای mhc گیرنده شناسایی میکنند این مسله بیانگر اینست که مولکولهای mhc گیرنده باید پروتیین های mhc پیوند آلوژن دهنده را به سلولهای t گیرنده عرضه کنند ای فرایند عرضه غیر مستقیم نامیده میشود ) میشه این عرضه غیرمستقیم هرکی بلده به زبون خودش برام توضیح بده خیلی ممنون میشم . راستی آسمون جون از کمک دفعه قبلت خیلی ممنونم البته اگه این پستو بخونی
من این فصلو 2 ماه پیش خوندم اما تا جاییکه یادمه عرضه مستقیم یعنی mhc بافت پیوندی رو مستقیما سلولای گیرنده شناسایی کنن. اما اگه mhc بافت پیوندی پردازش و با mhc خودی عرضه بشه میشه غیر مستقیم نمیدونم تونستم برسونم یا نه
احساااااااان دمت گرم
:a2d3:
راستی احسان نظرت چیه بعضیا اواتارشون رو تام و جری بذارن:a2d3: