دوست عزیرم همه چی به علاقه ختم نمیشه فکر کن شما بعد ۵ سال بخوایی یه خونواده رو اداره کنی به خانمت میگی من با علاقه درس خوندم ولی پول ندارم یا به صاحبخونه ات میگی من دکترا گرفتم و بهترین سالهای عمرمو درس خوندم ولی درامد ندارم؟!!! بهتر به جای اینکه کلاه سرخودمون بذاریم واقعیت رو بپذیریم و با چشم باز و بقول شما با علاقه دنبال رشتمون بریم ولی حقیقت همینه که گفتم متاسفانه الان پول حرف اول رو میزنه برای همه چی چه بخواییم قبول کنیم چه قبول نکنیم...در ضمن پول در اوردن از راه رشته ایی که میخونی ربطی به عرضه نداره مستقیما مربوط به بازار کاره
آسمون جان به نظرم منطقی بودن بهتره ...کارت خوب باشه رو هوا میزنن یعنی چی؟کجا منظورته آزمایشگاه ؟یعنی اینهمه درس میخونی که اخر سر بری ازمایشگاه کار کنی؟با یه حقوق بخورو نمیر زندگی کنی؟بابا بچه ها لطفا کمی دیدتونو گسترده کنید ....
برای کار تحقیقاتی هم باید یه جا داشته باشی و هزینه کارتو ساپورت کنن تا زمانی که نیازی به کسب درآمد نداشته باشی و با یه استاد کار کنی که از کار تحقیقاتی دانشجو برای کسب امتیاز برای خودش استفاده کنه بله اینو کار تحقیقاتی نمیگن....
نسترن جان اشتباه میکنی یخورده، اتفاقاً اکثر چیزا به علاقه ختم میشه، وقتی علاقه باشه پول خود به خود میاد، شما احتمالاً درس کارآفرینی رو نگذروندی، کارآفرینی میگه که اولین شرط موفقیت تو هر کاری علاقست. پیر امیدیار موسس ebay و ثروتمندترین ایرانی حال حاضر میگه سایتی که الآن در حال حاظر داره نتیجه برنامه نویسی خیلی سادست که تو دوران نوجوونیش تو رشته کامپیوتر انجام داده که فقط واسه سرگرمی وعلاقش سایت زده، بعد دیده نتیجه خوبی گرفته و تغییرش داده به اسم ebay و کاسبیش دیگه کلاً گرفت. اون میگه پول رو ملاک کار قرار ندید، برید دنبال چیزی که دلتون میخواد، پول خودش خود به خود میاد. این حرف خیلیاست نه فقط اون.
بدون شک پول الآن حرف اول رو میزنه ولی منو شما الآن نباید به پول فکر کنیم، باید درس بخونیم تا به جایی برسیم، یعنی دکترا، وقتی رسیدیم باور کن کار هست. شما داری کار الآن رو میبینی که یه آدمی که دکترا داره داره موس موس میکنه تا دو قرون تو دانشگاه در بیاره بده زن و بچش. خب اینطور آدمی به نظر من فقط درس خونده و دنبال مقاله و ایده و کار تحقیقاتی و اینا نبوده و بدون شک هیچوقت موفق نیست و واسش کار نیست، ولی اگه درست درس خونده بود به قول آسمون رو هوا میزدنش. منم مخالف این نیستم که الآن واسه رشته ما کار نیست، درسته نیست، ولی در آینده هست، چون در آینده یه سری رشته ها اشباع میشن جا واسه رشته ما باز میشه، دستگاه های جدید میاد، کارهای جدیدی میاد که وابستست به ایمونولوژی و و و ....
شما داری نیمه خالی لیوان رو میبینی. الآن یه PhD ایمنی میدونی ساعتی چند میدن بهش؟ دانشگاه آزاد ساعتی 80 تومن بهش میدن، حداقل کمش 12 جلسه هم درس نده تو 1 ترم از 1 کـلاس 20 نفره نزدیک 1میلیون گیرش میاد، تازه این دستمزدش واسه تدریس کارشناسیه، ارشد و دکترا چند برابره. حالا شما اگه تو رشته خودت خیلی کاردرست باشی و آزمایشگاه و تحقیقات و اینا رو هم ما میزاریم کنار، فقط و فقط تدریس کنی و دست کم کم کمش 1 دونه ایمنی کارشناسی و 1 دونه ایمنی ارشد هم بهت ندن ماهی 1 تومن با کمترین زحمت کاسبی، درصورتی که همه میدونن اونایی خیلی کار درستن فقط ایمنی درس نمیدن، همه چی درس میدن، پس ببین اگه ما تو درس خوندنمون موفق باشیم فقط از تدریس چقدر گیرمون میاد، چه برسه به تدریس آزمایشگاه و کار آزمایشگاه و کارای تحقیقاتی و هیئت علمی و اوووووو . . .
ولی اینم رو هم دارم میگم که موفقیت و درآمد هرکس بستگی داره به عرضه و جنمش.
ولی جدا از بحث تو زمون الآن ما اگه بخوایم زندگی کم استرس و راحتی رو داشته باشیم باید زن و شوهر هردو شاغل باشن، و تازه شوهره باید با عرضه باشه که با چند شغل درآمد زایی کنه.
و بازم اعتقادات هرکسی متفاوته و احترام به اون واجب، قصدم زیر سوال بردن عقاید شما نیست. :rose: