مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
نه تستو کنارنذاریا...توکم کم بخون و هرفصلی رو مرتبط بودتستاشوبزن.آخرش چن تافصل ازاایکیو میمونه که بعدازتموم کردن کتاب میزنی...
منم با احسان موافقم.بابا فقط که قرارنیس آدم هیأت علمی بشه!شماکارت خوب باشه رو هوامیزننت...الان حرف اولوعلم میزنه...امابه شرط اینکه بچسبی به کارتحقیقاتی...

eeeeeeehsan

New member
نه تستو کنارنذاریا...توکم کم بخون و هرفصلی رو مرتبط بودتستاشوبزن.آخرش چن تافصل ازاایکیو میمونه که بعدازتموم کردن کتاب میزنی...
منم با احسان موافقم.بابا فقط که قرارنیس آدم هیأت علمی بشه!شماکارت خوب باشه رو هوامیزننت...الان حرف اولوعلم میزنه...امابه شرط اینکه بچسبی به کارتحقیقاتی...

چشـم،
ولی حـالا داره کم کم دستم میاد، الآن دارم فصل 6 کتاب رو میخونم که تست هاش فصل 2 i q b ـه.

دقیـقاً.

واقعــن!! باید بیان خواهش کنن این چه وضعشه آخـه!! :smiliess (7):
جـزوه دکتر زیاده نمی تونم بخونمش.

مرسی. خـدا به خیر کنه!!
پس تست رو ول کنم بشینم یه دور کامل بخونم بعد تست بزنم؟!

من مخالفم با نظرت. اگه آدم به رشتش به عنوان پول نگاه کنه و علاقه نداشته باشه موفق نمیشه، اینطوری باشه تا دکتری هم نمیشه پیش رفت. حرف منم اینه که آدم از آینده خودش خبر نداره که، منو شما خیـلی هنر کنیم 5 سال دیگه دکترا میگیرم، تا اون موقع 1000تا اتفاق واسه هرکدوممون و آینده این جامعه و این رشته میافته که همه دعا می کنیم که اینقدر پیشرفت تو این رشته حاصل بشه که بدبینانه ترین حالت شغلیش همون هیئت علمی و تدریس باشه.
نمیشه از الآن ناامیدانه به آینده این رشته نگاه کرد، با علاقه اگه تا آخرش بریم بدون شک به جاهای خوبی میرسیم. اینم بگم پول درآووردن تو هر رشته ای هم به عرضه هرکس بستگی داره.
اونم رو نمی دونم چی بگم، فقط میگم ایشلا.. که سر جدشون امسال مثل بچه آدم سوال بدن حالگیـری نکنن.

منکه اینقد به کار تحقیقاتی علاقه دارم که حاضرم تا آخر عمر به این کار دلچسب و سرگرمی جالب، ادامه بدم:4d564ad6:

nastaran8

New member
واقعــن!! باید بیان خواهش کنن این چه وضعشه آخـه!! :smiliess (7):
جـزوه دکتر زیاده نمی تونم بخونمش.

مرسی. خـدا به خیر کنه!!
پس تست رو ول کنم بشینم یه دور کامل بخونم بعد تست بزنم؟!

من مخالفم با نظرت. اگه آدم به رشتش به عنوان پول نگاه کنه و علاقه نداشته باشه موفق نمیشه، اینطوری باشه تا دکتری هم نمیشه پیش رفت. حرف منم اینه که آدم از آینده خودش خبر نداره که، منو شما خیـلی هنر کنیم 5 سال دیگه دکترا میگیرم، تا اون موقع 1000تا اتفاق واسه هرکدوممون و آینده این جامعه و این رشته میافته که همه دعا می کنیم که اینقدر پیشرفت تو این رشته حاصل بشه که بدبینانه ترین حالت شغلیش همون هیئت علمی و تدریس باشه.
نمیشه از الآن ناامیدانه به آینده این رشته نگاه کرد، با علاقه اگه تا آخرش بریم بدون شک به جاهای خوبی میرسیم. اینم بگم پول درآووردن تو هر رشته ای هم به عرضه هرکس بستگی داره.
اونم رو نمی دونم چی بگم، فقط میگم ایشلا.. که سر جدشون امسال مثل بچه آدم سوال بدن حالگیـری نکنن.
دوست عزیرم همه چی به علاقه ختم نمیشه فکر کن شما بعد ۵ سال بخوایی یه خونواده رو اداره کنی به خانمت میگی من با علاقه درس خوندم ولی پول ندارم یا به صاحبخونه ات میگی من دکترا گرفتم و بهترین سالهای عمرمو درس خوندم ولی درامد ندارم؟!!! بهتر به جای اینکه کلاه سرخودمون بذاریم واقعیت رو بپذیریم و با چشم باز و بقول شما با علاقه دنبال رشتمون بریم ولی حقیقت همینه که گفتم متاسفانه الان پول حرف اول رو میزنه برای همه چی چه بخواییم قبول کنیم چه قبول نکنیم...در ضمن پول در اوردن از راه رشته ایی که میخونی ربطی به عرضه نداره مستقیما مربوط به بازار کاره :)

nastaran8

New member

آسمون جان به نظرم منطقی بودن بهتره ...کارت خوب باشه رو هوا میزنن یعنی چی؟کجا منظورته آزمایشگاه ؟یعنی اینهمه درس میخونی که اخر سر بری ازمایشگاه کار کنی؟با یه حقوق بخورو نمیر زندگی کنی؟بابا بچه ها لطفا کمی دیدتونو گسترده کنید ....

nastaran8

New member
منکه اینقد به کار تحقیقاتی علاقه دارم که حاضرم تا آخر عمر به این کار دلچسب و سرگرمی جالب، ادامه بدم:4d564ad6:

برای کار تحقیقاتی هم باید یه جا داشته باشی و هزینه کارتو ساپورت کنن تا زمانی که نیازی به کسب درآمد نداشته باشی و با یه استاد کار کنی که از کار تحقیقاتی دانشجو برای کسب امتیاز برای خودش استفاده کنه بله اینو کار تحقیقاتی نمیگن....

برای کار تحقیقاتی هم باید یه جا داشته باشی و هزینه کارتو ساپورت کنن تا زمانی که نیازی به کسب درآمد نداشته باشی و با یه استاد کار کنی که از کار تحقیقاتی دانشجو برای کسب امتیاز برای خودش استفاده کنه بله اینو کار تحقیقاتی نمیگن....

به چیزی علاقه داشته باشی سعی میکنی بهش برسی، از هر ارگانی باشه هزینشو تهیه میکنی، استادت سواستفاده کنه عوضش میکنی و با یه استاد دیگه کار میگیری، کارت خوب باشه میتونی بعنوان منبع درآمد هم حسابش کنی

nastaran8

New member
به چیزی علاقه داشته باشی سعی میکنی بهش برسی، از هر ارگانی باشه هزینشو تهیه میکنی، استادت سواستفاده کنه عوضش میکنی و با یه استاد دیگه کار میگیری، کارت خوب باشه میتونی بعنوان منبع درآمد هم حسابش کنی

حالا ایشاا.. میبینیم ...

golabatun

New member
نسترن جان کاملا موافقم
متاسفانه توی کشور ما پول حرف اولو میزنه
ماهم که نمیخایم یک شبه ره صدساله رو بریم
ولی هنوزم ایمنی شناسی رشته تاپیه

Avid.93

New member
بابا همش دو ماه دیگه وقت دارید دوستان...به جای فکر کردن و حرف زدن راجع به این چیزا، وقتتون رو بذارید روی مرور و تست زدن...این حرفا باشه برای بعد کنکورتون!
ایشالا همتون با رتبه های خیلی خوب قبول میشید آینده خوبی هم خواهید داشت:riz304:
موفق باشید...

آسمون

New member
آسمون جان به نظرم منطقی بودن بهتره ...کارت خوب باشه رو هوا میزنن یعنی چی؟کجا منظورته آزمایشگاه ؟یعنی اینهمه درس میخونی که اخر سر بری ازمایشگاه کار کنی؟با یه حقوق بخورو نمیر زندگی کنی؟بابا بچه ها لطفا کمی دیدتونو گسترده کنید ....

عزیزم!من اگه میخاسم آزکارکنم نیازبه ادامه تحصیل نداشتم!بالیسانسم رو سرم دعوابود!چون دوره کارورزی مث یه کارمندباسابقه حرفه ای کارمیکردم.
..منظورمن از رو هوازدن:اونورآب بود...ومنظورم ازکار:کارای تحقیقاتی بود...

من که عاشق کارعلمی و مقاله ام والبته طرح های عملی وکارای آزمایشگاهی وپژوهشی...کلی هم طرح توذهنم دارم...ارشدودکتراواسم یه پله س واسه تحقق خاسته هام اصلاهم ناامیدنمیشم با این حرفا!
نسترن جون اینقد نا امیدنباش.خدابزرگه...حالابذارقبول شیم بعد غصه شو میخوریم بابا

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
دوست عزیرم همه چی به علاقه ختم نمیشه فکر کن شما بعد ۵ سال بخوایی یه خونواده رو اداره کنی به خانمت میگی من با علاقه درس خوندم ولی پول ندارم یا به صاحبخونه ات میگی من دکترا گرفتم و بهترین سالهای عمرمو درس خوندم ولی درامد ندارم؟!!! بهتر به جای اینکه کلاه سرخودمون بذاریم واقعیت رو بپذیریم و با چشم باز و بقول شما با علاقه دنبال رشتمون بریم ولی حقیقت همینه که گفتم متاسفانه الان پول حرف اول رو میزنه برای همه چی چه بخواییم قبول کنیم چه قبول نکنیم...در ضمن پول در اوردن از راه رشته ایی که میخونی ربطی به عرضه نداره مستقیما مربوط به بازار کاره :)

نسترن جان اشتباه میکنی یخورده، اتفاقاً اکثر چیزا به علاقه ختم میشه، وقتی علاقه باشه پول خود به خود میاد، شما احتمالاً درس کارآفرینی رو نگذروندی، کارآفرینی میگه که اولین شرط موفقیت تو هر کاری علاقست. پیر امیدیار موسس ebay و ثروتمندترین ایرانی حال حاضر میگه سایتی که الآن در حال حاظر داره نتیجه برنامه نویسی خیلی سادست که تو دوران نوجوونیش تو رشته کامپیوتر انجام داده که فقط واسه سرگرمی وعلاقش سایت زده، بعد دیده نتیجه خوبی گرفته و تغییرش داده به اسم ebay و کاسبیش دیگه کلاً گرفت. اون میگه پول رو ملاک کار قرار ندید، برید دنبال چیزی که دلتون میخواد، پول خودش خود به خود میاد. این حرف خیلیاست نه فقط اون.
بدون شک پول الآن حرف اول رو میزنه ولی منو شما الآن نباید به پول فکر کنیم، باید درس بخونیم تا به جایی برسیم، یعنی دکترا، وقتی رسیدیم باور کن کار هست. شما داری کار الآن رو میبینی که یه آدمی که دکترا داره داره موس موس میکنه تا دو قرون تو دانشگاه در بیاره بده زن و بچش. خب اینطور آدمی به نظر من فقط درس خونده و دنبال مقاله و ایده و کار تحقیقاتی و اینا نبوده و بدون شک هیچوقت موفق نیست و واسش کار نیست، ولی اگه درست درس خونده بود به قول آسمون رو هوا میزدنش. منم مخالف این نیستم که الآن واسه رشته ما کار نیست، درسته نیست، ولی در آینده هست، چون در آینده یه سری رشته ها اشباع میشن جا واسه رشته ما باز میشه، دستگاه های جدید میاد، کارهای جدیدی میاد که وابستست به ایمونولوژی و و و ....
شما داری نیمه خالی لیوان رو میبینی. الآن یه PhD ایمنی میدونی ساعتی چند میدن بهش؟ دانشگاه آزاد ساعتی 80 تومن بهش میدن، حداقل کمش 12 جلسه هم درس نده تو 1 ترم از 1 کـلاس 20 نفره نزدیک 1میلیون گیرش میاد، تازه این دستمزدش واسه تدریس کارشناسیه، ارشد و دکترا چند برابره. حالا شما اگه تو رشته خودت خیلی کاردرست باشی و آزمایشگاه و تحقیقات و اینا رو هم ما میزاریم کنار، فقط و فقط تدریس کنی و دست کم کم کمش 1 دونه ایمنی کارشناسی و 1 دونه ایمنی ارشد هم بهت ندن ماهی 1 تومن با کمترین زحمت کاسبی، درصورتی که همه میدونن اونایی خیلی کار درستن فقط ایمنی درس نمیدن، همه چی درس میدن، پس ببین اگه ما تو درس خوندنمون موفق باشیم فقط از تدریس چقدر گیرمون میاد، چه برسه به تدریس آزمایشگاه و کار آزمایشگاه و کارای تحقیقاتی و هیئت علمی و اوووووو . . .
ولی اینم رو هم دارم میگم که موفقیت و درآمد هرکس بستگی داره به عرضه و جنمش.

ولی جدا از بحث تو زمون الآن ما اگه بخوایم زندگی کم استرس و راحتی رو داشته باشیم باید زن و شوهر هردو شاغل باشن، و تازه شوهره باید با عرضه باشه که با چند شغل درآمد زایی کنه.

و بازم اعتقادات هرکسی متفاوته و احترام به اون واجب، قصدم زیر سوال بردن عقاید شما نیست. :rose:

آخرین ویرایش:

PMN

New member
بچه ها این حرفا چیه نزدیک ازمون :65d6a5d6s: یه ذره انرژی مثبت بدین :riz277: ایشالا همهمون ایمنولوژیست میشیم و حالشو میبریم :bunnyearsmiley:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها این حرفا چیه نزدیک ازمون :65d6a5d6s: یه ذره انرژی مثبت بدین :riz277: ایشالا همهمون ایمنولوژیست میشیم و حالشو میبریم :bunnyearsmiley:

ایشالا..
حرف بدی که نمیزنیم، فقط داریم راجع به آینده شغلی رشتمون بحث می کنیم. :dadad4:

golabatun

New member
بچه ها ایمنوتکنولوژی رو از پاکزاد میخونین؟
بچه ها به نظرتون فصل mhc ابولعباس کم نیس؟
مثلا پارسال یه سوال درمورد پلی مورفسیم داده بودن که من از ابولعباس ندیدم

NAZANIN***

New member
نسترن جان اشتباه میکنی یخورده، اتفاقاً اکثر چیزا به علاقه ختم میشه، وقتی علاقه باشه پول خود به خود میاد، شما احتمالاً درس کارآفرینی رو نگذروندی، کارآفرینی میگه که اولین شرط موفقیت تو هر کاری علاقست. پیر امیدیار موسس ebay و ثروتمندترین ایرانی حال حاضر میگه سایتی که الآن در حال حاظر داره نتیجه برنامه نویسی خیلی سادست که تو دوران نوجوونیش تو رشته کامپیوتر انجام داده که فقط واسه سرگرمی وعلاقش سایت زده، بعد دیده نتیجه خوبی گرفته و تغییرش داده به اسم ebay و کاسبیش دیگه کلاً گرفت. اون میگه پول رو ملاک کار قرار ندید، برید دنبال چیزی که دلتون میخواد، پول خودش خود به خود میاد. این حرف خیلیاست نه فقط اون.
بدون شک پول الآن حرف اول رو میزنه ولی منو شما الآن نباید به پول فکر کنیم، باید درس بخونیم تا به جایی برسیم، یعنی دکترا، وقتی رسیدیم باور کن کار هست. شما داری کار الآن رو میبینی که یه آدمی که دکترا داره داره موس موس میکنه تا دو قرون تو دانشگاه در بیاره بده زن و بچش. خب اینطور آدمی به نظر من فقط درس خونده و دنبال مقاله و ایده و کار تحقیقاتی و اینا نبوده و بدون شک هیچوقت موفق نیست و واسش کار نیست، ولی اگه درست درس خونده بود به قول آسمون رو هوا میزدنش. منم مخالف این نیستم که الآن واسه رشته ما کار نیست، درسته نیست، ولی در آینده هست، چون در آینده یه سری رشته ها اشباع میشن جا واسه رشته ما باز میشه، دستگاه های جدید میاد، کارهای جدیدی میاد که وابستست به ایمونولوژی و و و ....
شما داری نیمه خالی لیوان رو میبینی. الآن یه PhD ایمنی میدونی ساعتی چند میدن بهش؟ دانشگاه آزاد ساعتی 80 تومن بهش میدن، حداقل کمش 12 جلسه هم درس نده تو 1 ترم از 1 کـلاس 20 نفره نزدیک 1میلیون گیرش میاد، تازه این دستمزدش واسه تدریس کارشناسیه، ارشد و دکترا چند برابره. حالا شما اگه تو رشته خودت خیلی کاردرست باشی و آزمایشگاه و تحقیقات و اینا رو هم ما میزاریم کنار، فقط و فقط تدریس کنی و دست کم کم کمش 1 دونه ایمنی کارشناسی و 1 دونه ایمنی ارشد هم بهت ندن ماهی 1 تومن با کمترین زحمت کاسبی، درصورتی که همه میدونن اونایی خیلی کار درستن فقط ایمنی درس نمیدن، همه چی درس میدن، پس ببین اگه ما تو درس خوندنمون موفق باشیم فقط از تدریس چقدر گیرمون میاد، چه برسه به تدریس آزمایشگاه و کار آزمایشگاه و کارای تحقیقاتی و هیئت علمی و اوووووو . . .
ولی اینم رو هم دارم میگم که موفقیت و درآمد هرکس بستگی داره به عرضه و جنمش.

ولی جدا از بحث تو زمون الآن ما اگه بخوایم زندگی کم استرس و راحتی رو داشته باشیم باید زن و شوهر هردو شاغل باشن، و تازه شوهره باید با عرضه باشه که با چند شغل درآمد زایی کنه.

و بازم اعتقادات هرکسی متفاوته و احترام به اون واجب، قصدم زیر سوال بردن عقاید شما نیست. :rose:
کاملا مواااافقم. احسان حرفات هزااااار تا لایک داره.
برا موفقیت تو هر کاری علاقه و انگیزه حرف اول رو می زنه. تو جهار سالی که زیست شناسی خوندم. مدام با ناامیدی و گاهی تحقیر اطرافیان مواجه بودم. که رشته ات به درد نمی خوره ..بازار کار نداره.. آینده نداره.. تغییر رشته بده. اما من فقط و فقط به خاطر علاقه و اشتیاقم ادامه دادم و همیشه امیدوار بودم. بعدشم با همین مدرک زیست و با تکیه به کارهای تحقیقاتی که انجام داده بودم تونستم کار پیدا کنم و از این راه درآمد داشته باشم.
بچه ها به اطرافیان و وضعیت جامعه کاری نداشته باشین. فقط کافیه خودت و هدفت رو باور داشته باشی اونوقته دیگه هیچ ناممکنی وجود نداره.
با امید موفقیت همه دوستای گلم :a2d3:

eeeeeeehsan

New member
کاملا مواااافقم. احسان حرفات هزااااار تا لایک داره.
برا موفقیت تو هر کاری علاقه و انگیزه حرف اول رو می زنه. تو جهار سالی که زیست شناسی خوندم. مدام با ناامیدی و گاهی تحقیر اطرافیان مواجه بودم. که رشته ات به درد نمی خوره ..بازار کار نداره.. آینده نداره.. تغییر رشته بده. اما من فقط و فقط به خاطر علاقه و اشتیاقم ادامه دادم و همیشه امیدوار بودم. بعدشم با همین مدرک زیست و با تکیه به کارهای تحقیقاتی که انجام داده بودم تونستم کار پیدا کنم و از این راه درآمد داشته باشم.
بچه ها به اطرافیان و وضعیت جامعه کاری نداشته باشین. فقط کافیه خودت و هدفت رو باور داشته باشی اونوقته دیگه هیچ ناممکنی وجود نداره.
با امید موفقیت همه دوستای گلم :a2d3:

لطف داری،
خیلی خوشحالم برات که از خودت و کارت و رشتت راضی هستی، ایشالا.. همه چون شما موفق باشن ما هم باشیم.:thumbsupsmileyanim::rolleyessmileyanim:

vet lab sciences

New member
دوستان عزیز ایمونولوژیست می بخشید که به بحثتون ورود می کنم.
حیف دیدم که نظر ندم.
قبلش بگم من خودمو در اون حدی نمی بینم که نصیحت کنم ولی این توصیه ی بنده ی حقیر رو به عنوان تجربه ی یه برادر دلسوز پذیرا باشید.
دیدم یکی از دوستان درباره ی تاپ بودن رشته ایمونو گفت و گفت "هیشکی نمیرسه به پامون"!! خواهر یا برادر عزیزم بیاید جوری صحبت کنیم که کسی که علاقش تو رشته ی دیگه ایه و یا سطح رشته ش از سطح رشته ایمنی پایین تره ، آزرده خاطر نشه و یا احساس حقارت بش دست نده.
میدونم که دوست عزیزمون از روی عمد اینجوری صحبت نمی کنه و به خاطر اون عشق و علاقه ایه که به این رشته داره این طور ابراز علاقه می کنه ولی بهتره که این طوری به دلیلی که گفتم ابراز علاقه نشه و یا اگر هم این طوری ابراز میشه طوری باشه که مزاح (مثل گذاشتن دو تا علامت تعجب و...) چاشنی اون ابراز علاقه باشه.
از طرفی هرچند بنده هم تار و پود وجودم با رشته ی مقدس و تاپ ایمونولوژی گره خورده و خودم رو دارم برای Ph.D ایمنی (چون مجاز نیستم ارشد پزشکیشو آزمون بدم به جرم این که رشته م پسوند دامپزشکی داره و...!!) آماده می کنم ولی با این وجود رشته ی ژنتیک رو در صدر رشته ها و تاپ ترین رشته می دونم (به دلایل متعدد مثل پایه بودن این رشته برای تمام رشته های علوم پایه مثل ایمونو) همونطور که خیلی از فرهیختگان و بزرگان مثل دکتر خ.ل..ی.ل..ی این باور رو دارن.

و اما دوست عزیز و گلم احسانی که تو نوشته هات پشتکار ، علاقه ی زیاد و انگیزه موج میزنه همین که وقت میذاری و اطلاعات و نظراتت رو در معرض نماش خیلیا که از این تاپیک بازدید می کنن میذازی خودش یه دنیا ارزش داره ولی من کاملا با نظرات نسترن خانم موافقم "همه چی به علاقه ختم نمیشه و..." و با دید باز به استقبال مسائل بریم. من هم مثل شما فکر می کردم اگه ان شا الله Ph.D ایمنی بگیرم سرم دعوائه برا کار (دقت کنید پی اچ دی نه کاردانی و کارشناسی و ...!) و التماس می کنن آقا بیا اینجا کار کن! (با در نظر داشتن خوره ی کارای تحقیقاتی و ... بودن!) ولی با راهنمایی ها و مشاورات اطرافیان و بالأخص استاد بزرگوار و فرهیخته ی میکروبیولوژیمون که رزیدنسی میکروبیولوژی داره و کلی سرد و گرم روزگار چشیده و تجربه ش از من و صدتا امثال من که تازه اول راهیم بالاتره ، لازم دیدم که تو نگرشم نسبت به آینده تجدید نظر و دیدمو بازتر کنم و فقط نیمه ی پر لیوان رو نبینم و هردو نیمه رو با هم ببینم.
از طرفی احسان جان ما هم درس کارورزی و ebay و... رو گذروندیم و میدونیم ولی اینا استثنائا بود نمیخوام به قول خودت دسپریتت کنم! الآن تو کشور ما چقدر بستر فراهمه برا کسی واقعا اهل علم و تحقیق باشه و بخوا پیشرفت کنه و مثل امید پیریار و... نوآوری در سطح کلان و خیلی بالا داشته باشه؟ نمی گم نیست ولی جوریه که آدم از داشتن اینجور ایده ها و کارآفرینی ها منصرف میشه!
حرفات کاملا درست. دکتر ایمونولوژیست بایدم انقدر حقوق بش بدن و حتی بیشتر ولی شما چندتا دانشگاه میشناسی که هیئت علمی بخواد؟!! الا این که تعدادشون انگشت شماره!

و اما دوستان دیگه اگه می بینید با مدرک غیر از ارشد و Ph.D کاری پیدا کردید (صرفنظر از حقوق) بدونید که این فرصت برای همه پیش نمیاد حتی اونی هم که واقعا کاری و درسخون باشه! همیشه هردو نیمه ی لیوان رو با هم ببینیم.

در پایان ما هم ناامید نیستیم و با عشق ایمونولوژی و درسای مرتبط با اونو می خونیم و امیدواریم در آینده وضعیت موجود خوب و بهتر و راه برای نوآوری و پیشرفت دانشجویان مستعد و سخت کوش هموار بشه.
والسلام.:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا