بنظر من هم یه سر جواب سوالات رو چک کنن با اون کلیدایی ک م خ منتشر کرده.هر چند اون هم چند تا اشتباه داره.دوستان من تغذیه رو برای 80 به بالا رفتم بهتره بگم برای 100 درصد رفتم از تمام سوالا 10 تا رو نزدم و 20 تا فقط صحیح بود مابقی هم غلط ... دیگه خودتون حساب کنید چه گندی زدم . به نظرم هیچکس امسال 80 نزده . مطمئنم که میگم . هیچکس بالای 50 نزده . شک ندارم
درصد بقیه درساتون چطوره؟
چنگی ب دل نمیزنه ب نسبت سالای گذشته.زبانم ک نرسیدم.هنوز رو کلیداهم نمیشه حساب کرد.
بنظر من تنها گزینه درستش ساردینه ک w3 هستش.موز هم جز رژیم fodmap هستش.بقیه هم التهابی و w6 هستن.برنج هم میتونه درست باشه چون کمپلکسه.ولی در مورد نوشیدنی ورزشی برا زیر ده سال هیچ جای ها چیزی نداریم.یا برای رشد دندان,کمبود اهن تاثیرشو روی کلازن مستقیما میذاره.ولی گذشته از همه اینا شما درست میگی،ب ضرر کسی شد ک خونده بود.منی ک ب امید تهران رفتم سر جلسه ،الان امیدی ب قبولی ندارم.یا اون سوال نفروتوکسیکه،لیزین اثر نفروتوکسیته و ارژنین اثر محافظت ی داره.نمیدونم......
بنظر من تنها گزینه درستش ساردینه ک w3 هستش.موز هم جز رژیم fodmap هستش.بقیه هم التهابی و w6 هستن.برنج هم میتونه درست باشه چون کمپلکسه.ولی در مورد نوشیدنی ورزشی برا زیر ده سال هیچ جای ها چیزی نداریم.یا برای رشد دندان,کمبود اهن تاثیرشو روی کلازن مستقیما میذاره.ولی گذشته از همه اینا شما درست میگی،ب ضرر کسی شد ک خونده بود.منی ک ب امید تهران رفتم سر جلسه ،الان امیدی ب قبولی ندارم.یا اون سوال نفروتوکسیکه،لیزین اثر نفروتوکسیته و ارژنین اثر محافظت ی داره.نمیدونم......
فیزیولوژی فقط اعصابو نمیفهمم کلا میخام اونو بیخیال بشم واقعا سختمه ولی بیو واقعا راحته