mehrshad.namdar
New member
فعلا باید ببینیم نتیجه اعتراضات چی میشه. به خوندن ادامه بدید. کنکور ی ماراتون هست و هر کس کم بیاره میبازه. به نظر من تو همه رشته ها چنین مشکلاتی وجود داره. کسی که علاقه داره باید ادامه بده. به هر قیمتی.شما خودت شاهد بودی که من با چه انگیزه ای و با چقدر تحقیق برای این رشته شروع کردم به خوندن . از بیوشیمی متنفر بودم اما به هر حال خوندمش . الان واقعا احساس خفگی میکنم . چقدر راحت با اینده ی دواطلبا و فارغ التحصیلا بازی میشه . شاید بهتره که دست نگه دارم و بیشتر از این نخونم ... تازه میفهمم چرا هم کلاسیام فقط دنبال استخدام شدن هستن و اصلا به فکر ارشد خوندن نیستن . اخه ارشد به چه قیمتی ؟؟؟ ارشد های پرستاری که اصلا فرقی با لیسانسش نداره . ارشد تغذیه هم که اینجوریه . میمونه چه ارشدی ؟ ارشد های علوم پایه پزشکی هم که مزخرف هستن و اصلا ارزش خوندن ندارن چون بالینی نیستن من خوشم نمیاد . اگه بخوام ارشد و دکترای تغذیه رو بخونم با این وجود باید 7 سال دیگه هم درس بخونم بی وقفه . اون موقع هم مطمئنم که این رشته ارزشی نداره .وقتی طرف با دکترای دندانپزشکی داره پول پارو میکنه .
درس بخونید نه برای پول بلکه بخاطر خودش. تلاش کنید تا به خودتون ثابت کنید به هر چی بخوان برسید میتونید برسید و از کسی کم ندارید. هرچند با سختی زیاد. به هر حال باید تا اخر ادامه داد...
آخرین ویرایش: