مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

srn

New member
سلام به همه:
دوستان من پست هامو تو چند گروه میزارم همه استفاده کنن ولی گیر میدن میگن یک جا بذار ولی چون مطالب عمومی و چندتا گروه میزارم که مفید تر باشه
این مطالب همه از راهنمایی های دوستمه که ادرس و تلفنشو به همه دادم بنده خدا تا جایی که تونسته جواب داده بدون هیچ گونه انتظاری از دوستان

چگونگی خوندن دور اول از نکات مهم برای موفقیت در امتحان .دور اول باید فهم و درک کتاب بصورت کامل حاصل بشه نباید هدف تموم کردن کتاب باشه و اینکه فکر کنید که مطالب رو در دور های بدی یاد میگیرید .دور های بعدی هر کدوم کار های خاص خودش رو داره.خوندن دور اول باید بسیار اهسته و با مرور زیاد باشه من طبق برنامه ریزی دوستم تا 4 بار بعضی از صفحات رو خوندم و با رسیدن زمان دور دوم تقریبا بالای 70 درصد مطالب کتاب های سخت رو کاملا توی ذهنم داشتم.من هر جلسه که شروع به درس خوندن میکردم حتما دو جلسه قبل رو میخوندم و خلاصه های اون مبحث رو مجدد میخوندم خیلی کند پیش رفتم 5 ماه طول کشید چون طبق برنامه پیش میرفتم تونستم جلوی حس تند خوندن و زود تموم کرد کتاب رو بگیرم .جمعه ها رو خالی گذاشتم برای قسمت هایی که در طول هفته از برنامه جا مونده بود و نیز مطالب سختی که بعد از 3 بار خوندن بازم نتونست بودم مسلط شم برنامه ایی که میرزید باید قابل انعطاف و قابلیت جبران داشته باشه که من جمعه ها رو به سفارش دوستم برای این کار قرار داده بودم موفق باشد در صورت هر گونه سوال به فیس بوک دوستم یا به خودم پیام بدید

mahnaz1

New member
سلام دوستان من هم حضورم را اعلام میکنم .سعی میکنم همزمان و با برنامه پیش برم .با مرور هفتگی و ماهانه کاملا موافقم . با برنامه پیش برید . برای قبولی تلاش کنین چون سال دیگه پشت کنکوری آماده زیاد داریم به امید موفقیتت همگی اعضای تاپیک

s.amn

New member
سلام دوستان
خوشحالم که اینجارو پیدا کردم منم اعلام آمادگی میکنم
فقط لطفا واسه هر درس یه منبع خوب معرفی کنید
​ممنون میشم

neda.nutry

New member
سلام. من هم از وقتی اعلام آمادگی کردم دارم حسابی میخونم، بچه ها تو این2 روز فهمیدم که کمی کند دارم میخونم اما دقیق، با اجازتون من برنامه رو یه مقدار برای خودم تغییر دادم چون مطمئنم به برنامه شما نمیرسم، فکر کنم شما پارسال دست گرمی هم شده خوندید و از من بیشتر به مطالب تسلط دارین... من برنامه رو اینجا اعلام میکنم و طبق اون پیش میرم و با انرژی کنارتون تا آخر ادامه میدم -البته سعی کردم تا اونجا که میتونم برنامم نزدیک برنامه شما باشه.

neda.nutry

New member
برنامه من در مرداد :
تغذیه : انرژی، کروبو هیدرات --ویتامین آ و دی
فیزیو : گوارش، سلول، غشا عصب و عضله
بیوشیمی: آب و pH،ساختمان کروبو و ساختمان لیپید ( مثل برنامه گروه)
زبان : 5 درس تافل

neda.nutry

New member
برنامه شهریور من :
تغذیه : لیپید و پروتیین --ویتامین k -D -B1
فیزیو:قلب، گردش خون،نصف سلولهای خونی
بیو: ساختمان پروتئین-آنزیم-اکسیداسیون بیوانرژتیک
زبان: 7 درس تافل
solarbeh عزیز من برای برنامه ریزی برای خودم از برنامه خیلی خوب شما کمک گرفتم بسیار از زحمتی که کشیدید ممنونم.
بچه ها من برنامم رو اعلام کردم که شما هم بدانید و نذارید کم کاری کنم .

neda.nutry

New member
سلام دوستان عزیز
چرا هیچکدوم از شما به 3 سوالی که گذاشتم (بجز رها) پاسخ ندادید( و البته solarbeh هم مسافرت بود و موجه هست) اما بقیه چی؟؟!!
شاید سوالا آسون بوده ولی حداقل برای دست گرمی جواب میدادید بد نبود به سوالای رها هم متاسفانه جواب ندادید!:mad_majidonline:
میخواستم با همتون قهر کنم ولی چه کنم که بد بودن رو بلد نیستم:smiliess (12):

حداقل بیاید برای گزارش؛
من انرژی، ویتامین A و Zn، آب و pH و گوارش رو خوندم؛ تا حدودی تست هم زدم شکر خدا تستای بیو رو خوب زدم اما بخش انرژی رو همچنان کمی گیر دارم، تست گوارش هم در دست اقدامه اما تستای ویتامینها و املاح رو در هفته خودش میزنم.

چند نکته:
بیو:آلدوسترون در حفظ تعادل الکترولیت نقش داره
H2SO4 اسید و باز کنژوگه هست
اگر در بافری غلظت pH و pka برابر باشه غلظت نمک و اسید برابره
رابطه pH و پروتون لگاریتمی است
کلیه قویترین سیستم دفاعی در برابر تغییرات pH هست

بچه ها من فیزیو منبع خوبی ندارم لطفا اگر بیدار بودید یک لطفی کنید و چند نکته بذارید.

فاطمه جان یه چند روزی هم صبر کنید حتما جواب سوالارو من هم میدم .چه خوب کردی که سوال گذاشتی انگیزه منو که بیشتر کردین ه...من هم حتما از این به بعد مثل شما نکات مهمی که خوندم رو میزارم.

نوتر

New member
برنامه شهریور من :
تغذیه : لیپید و پروتیین --ویتامین k -D -B1
فیزیو:قلب، گردش خون،نصف سلولهای خونی
بیو: ساختمان پروتئین-آنزیم-اکسیداسیون بیوانرژتیک
زبان: 7 درس تافل
solarbeh عزیز من برای برنامه ریزی برای خودم از برنامه خیلی خوب شما کمک گرفتم بسیار از زحمتی که کشیدید ممنونم.
بچه ها من برنامم رو اعلام کردم که شما هم بدانید و نذارید کم کاری کنم .

برنامه من در مرداد :
تغذیه : انرژی، کروبو هیدرات --ویتامین آ و دی
فیزیو : گوارش، سلول، غشا عصب و عضله
بیوشیمی: آب و pH،ساختمان کروبو و ساختمان لیپید ( مثل برنامه گروه)
زبان : 5 درس تافل

یه توصیه دوستانه:
برنامه تغذیه و بیوشیمیتون سبکه
برنامه فیزیوتون نسبت به دو درس دیگه یکم سنگینه

چنانچه هدفتون اینه تابستون بیشتر قسمت های فیزیو رو بخونید و دو درس دیگه رو بعد مهر ادامه بدین که هیچ. ولی چنانچه این قصد رو نداشتین خواستم بگم یه تجدید نظر تو برنامتون داشته باشین اگه دوس داشتین.
البته ببخشین گفتم. قصدم فقط کمک بود.:riz304:

atash

New member
سلام دوستان عزیز
چرا هیچکدوم از شما به 3 سوالی که گذاشتم (بجز رها) پاسخ ندادید( و البته solarbeh هم مسافرت بود و موجه هست) اما بقیه چی؟؟!!
شاید سوالا آسون بوده ولی حداقل برای دست گرمی جواب میدادید بد نبود به سوالای رها هم متاسفانه جواب ندادید!:mad_majidonline:
میخواستم با همتون قهر کنم ولی چه کنم که بد بودن رو بلد نیستم:smiliess (12):

حداقل بیاید برای گزارش؛
من انرژی، ویتامین A و Zn، آب و pH و گوارش رو خوندم؛ تا حدودی تست هم زدم شکر خدا تستای بیو رو خوب زدم اما بخش انرژی رو همچنان کمی گیر دارم، تست گوارش هم در دست اقدامه اما تستای ویتامینها و املاح رو در هفته خودش میزنم.

چند نکته:
بیو:آلدوسترون در حفظ تعادل الکترولیت نقش داره
H2SO4 اسید و باز کنژوگه هست
اگر در بافری غلظت pH و pka برابر باشه غلظت نمک و اسید برابره
رابطه pH و پروتون لگاریتمی است
کلیه قویترین سیستم دفاعی در برابر تغییرات pH هست

بچه ها من فیزیو منبع خوبی ندارم لطفا اگر بیدار بودید یک لطفی کنید و چند نکته بذارید.
عزیزم امروز برنامه شروع شده و شما جلوتر از ما هستین و اینجا در یک کار گروهی شرکت کردیم باید با هم پیش بریم البته این نظر منه و ما مبحثو نخونده چطوری جواب بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سری بچه ها سال دومشونه و آشنا ب مطالب ولی یه سری مثل من هم سال اولشونه هم از یه رشته ی دیگه هستن و نمیشه سردع پیش برن......... همگام پیش بریمممممممممممممم

shima70

New member
سلام دوستان:ad54ad:
عیدتون مبارک
بهونه تموم شد
من بخش انرژی رو طبق برنامه ای که solarbeh جون تنظیم کرده بود خوندم؛ خدایی کدومتون شروع کردید مطمئنم اونایی که 100 در 100 تنبل هستند گفتند از شنبه میخونیم.
من با صداقت میگم این فصل رو خوندم و بیو رو هم خواهم خواند.
چند تا تست هم جهت بیدار شدن دوستان خواب میذارم تا بیدار بشن:

1)اثر کافئین، الکل و نیکوتین بر متابولیسم؟
الف)تحریکی ب)مهاری ج)تنظیمی د)متابولیتی

2)کدام بیشترین اثر رو بر BEE داره؟
الف)دریافت غذا ب)سطح فعالیت ج)FFM د)BMI

3) کدامیک TEF رو افزایش نمیده؟
الف)CHO ب)چربی ج)برنامه غذایی منظم د)غذای ادویه دار

برای شروع بسه؛ دوستان اگر ببینم نمیخونید یا یه عده فقط از مطالب استفاده میکنند و هیچ فعالیتی ندارن بخدا جریمتون میکنم. جریمه من اینجوریه که میرم و دیگه برنمیگردم. یه خوب دستمه پس این فرصت رو از دست ندید من زمان گذاشتم شما هم تلاشتون رو بکنید سریع بخونید و مطالب رو بصورت خلاصه یا سوالات کنکور قبل رو بذارید.

سلام فاطمه جون
1- الف
2- ج
3- ب
البته فک میکنم ایناستا مطمئن نیستم

Fatemeh Abedi

New member
عزیزم امروز برنامه شروع شده و شما جلوتر از ما هستین و اینجا در یک کار گروهی شرکت کردیم باید با هم پیش بریم البته این نظر منه و ما مبحثو نخونده چطوری جواب بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سری بچه ها سال دومشونه و آشنا ب مطالب ولی یه سری مثل من هم سال اولشونه هم از یه رشته ی دیگه هستن و نمیشه سردع پیش برن......... همگام پیش بریمممممممممممممم

سلام atash جان
برنامه رو دقیقا یک هفته پیش solarbeh عزیز تدوین کردند واقعا اگر کسی تصمیم جدی برای قبول شدن داره نباید از ثانیه غافل بشه چه برسه به یک هفته.
شما و سایر دوستان مدام اومدید و به این بخش سر زدید میدونستید که من، solarbeh عزیز و rahaazad عزیز شروع کردیم پس بد نبود یه تکانی به خودتون میدادید و شروع میکردید ضمن اینکه به گفته خودتون ماه رمضان نخوندید پس استراحت کرده بودید و دیگه لازم نبود که بعد ماه مبارک خستگی استراحت خودتون رو به در کنید. (اشتیاق من به قبول شدن در کنکور ارشد 94 مثل اشتیاق ماهی است برای آب)
من خوندم و الان هم دقیق میدونم چه مباحثی باید بیشتر کار کنم نقطه قوت و ضعفم رو متوجه شدم یکی دو روز هم بابت مرور میذارم و دوباره انشاءاله خدا کمک کنه برنامه هفته بعد رو شروع میکنم.
راستی زبان هم جا نندازید من لغتهای 504 و تافل رو ماه رمضان خوندم الان روزی فقط یک متن از کنکورهای سال قبل رو میخونم بااین برنامه تا سه ماه دیگه به خواست خدا 20 سری از کنکورهای زبان بهداشت رو میخونم بعد میرم سراغ زبانهای وزارت علوم تا درک مطلبم بهتر بشه.
در همین قسمت به تمام بزرگواران اعلام میکنم من تجربه ای که بدست آوردم که خالی از لطف نیست به شما اعلام کنم:
1) متاسفانه جامعه ایرانی در انجام کار گروهی بسیار ضعیفه، یک عده در گروه تنبل هستند و کاری نمیکنند و یه جورایی برای افراد فعال هم سنگ اندازی میکنند و عملا کار گروه به نتیجه نمیرسه.
2) نمیخوام لفظ بدی بکار ببرم و به صورت خوشبینانه میگم که برخی بسیار شکسته نفسی میکنند مثال خیلی ساده و پیش افتاده بخوام بگم اینه که عده ای میخونن و بعد میان میگن نخوندم اینجوری حس و روحیه تنبلی رو به بقیه هم انتقال میدن.(البته من میذارم به حساب شکسته نفسی این افراد که واقعا عمل زشتی است!!!)
اما من دیگه این اشتباه رو نمیکنم این مجموعه رو هم تا یکماه دیگه دنبال میکنم اگر ببینم بجای اینکه نیروی محرکه باشه بخواد سرعت گیر باشه میرم.
راستی دوستان عزیزم برنامه ای که solarbeh گذاشته خیلی خوبه طبق همون پیش برین.:smiliess (10):

- - - Updated - - -

سلام atash جان
برنامه رو دقیقا یک هفته پیش solarbeh عزیز تدوین کردند واقعا اگر کسی تصمیم جدی برای قبول شدن داره نباید از ثانیه غافل بشه چه برسه به یک هفته.
شما و سایر دوستان مدام اومدید و به این بخش سر زدید میدونستید که من، solarbeh عزیز و rahaazad عزیز شروع کردیم پس بد نبود یه تکانی به خودتون میدادید و شروع میکردید ضمن اینکه به گفته خودتون ماه رمضان نخوندید پس استراحت کرده بودید و دیگه لازم نبود که بعد ماه مبارک خستگی استراحت خودتون رو به در کنید. (اشتیاق من به قبول شدن در کنکور ارشد 94 مثل اشتیاق ماهی است برای آب)
من خوندم و الان هم دقیق میدونم چه مباحثی باید بیشتر کار کنم نقطه قوت و ضعفم رو متوجه شدم یکی دو روز هم بابت مرور میذارم و دوباره انشاءاله خدا کمک کنه برنامه هفته بعد رو شروع میکنم.
راستی زبان هم جا نندازید من لغتهای 504 و تافل رو ماه رمضان خوندم الان روزی فقط یک متن از کنکورهای سال قبل رو میخونم بااین برنامه تا سه ماه دیگه به خواست خدا 20 سری از کنکورهای زبان بهداشت رو میخونم بعد میرم سراغ زبانهای وزارت علوم تا درک مطلبم بهتر بشه.
در همین قسمت به تمام بزرگواران اعلام میکنم من تجربه ای که بدست آوردم که خالی از لطف نیست به شما اعلام کنم:
1) متاسفانه جامعه ایرانی در انجام کار گروهی بسیار ضعیفه، یک عده در گروه تنبل هستند و کاری نمیکنند و یه جورایی برای افراد فعال هم سنگ اندازی میکنند و عملا کار گروه به نتیجه نمیرسه.
2) نمیخوام لفظ بدی بکار ببرم و به صورت خوشبینانه میگم که برخی بسیار شکسته نفسی میکنند مثال خیلی ساده و پیش افتاده بخوام بگم اینه که عده ای میخونن و بعد میان میگن نخوندم اینجوری حس و روحیه تنبلی رو به بقیه هم انتقال میدن.(البته من میذارم به حساب شکسته نفسی این افراد که واقعا عمل زشتی است!!!)
اما من دیگه این اشتباه رو نمیکنم این مجموعه رو هم تا یکماه دیگه دنبال میکنم اگر ببینم بجای اینکه نیروی محرکه باشه بخواد سرعت گیر باشه میرم.
راستی دوستان عزیزم برنامه ای که solarbeh گذاشته خیلی خوبه طبق همون پیش برین.:smiliess (10):

saeedvums

New member
فاطمه جون دوست خوبم ممنمون از نکته وسوالای خوبی که بهمون انرژی میده چقد خوشحال که دوست فعالی هستی.
جوا این سوالا رو نمیدونم دقیق1)چه ارتباطی بین reeوbmrوجود دارد؟الف)3%بیشتر از bmrاست ب)3%کمتر از bmrاست
ج)10بیشتر از bmr د)10کمتراز bmr
2)انرژی استراحت بین افراد چاق وغیرچاق چه تفاوتی دارد؟؟الف)مساوی ب)افرادچاق بیشتر ج)غیرچاق بیشتر د)ربطی به وزن ندارد

سلام من سال 1395 کنکور دارم و اطلاعاتم زیاد نیس ولی نظرمو براتون مینویسم،باشد که مفید واقع شود :دی
ولی پاسخ هااااا

1.bmr = bee ولی در بیشتر موارد میزان متابولیک استراحت 10 تا 20 درصد بیشتر از مصرف انرژی پایه است.
Rmr = ree

2.هرکی که ffm بیش مصرف انرژی استراحتش بیشتر.... همینه که ورزشکاران 5% میزان متابولیسم استراحتشون از غیر ورزشکارا بیشتره

atash

New member
سلام ب دوستان عزیز
نمیدونم چقد این نکته ها مهم هستن این نظر خودمه.........
درس فیزیولوژی.1- نیمه نخست روده ی بزرگ از طریق عصب واگ عصب میگیرند که خود عصب واگ مربوط به پاراسمپاتیک جمجمه است ولی نیمه دیستال روده بزرگ از طریق اعصاب لگنی عصب میگیرند که اعصاب لگنی مربوط به پاراسمپاتیک های ساکرال است.
2- سکرتین از بین 5 هورمون گوارشی در دوازدهه ترشح نمیشود.
3-هر 5 هورمون گوارشی در ژژونوم ترشح میشوند.
(5 هورمون شامل سکرتین،گاسترین،کوله سیستوکینین،پپتید بازدارنده معده،موتیلین)

saeedvums

New member
چند نکته برای دوستان عزیز:

1.PHغیر فعال شدن آنزیمی آلفا آمیلاز = زیر 3.4

2.به طور کلی یون Ca درفرآیند تکثیری افزایش پیدا میکند(سلول های تومور متاستاز بدهند سطح Ca بدن افزایش دارد)+نقش التهابی + انقباض عضله

3. 1/4 PRO خورده شده به صورت دی پپتید جذب شده البته پینوسیتوزی

4.Short chain Fatti acid :
آ.بازجذب آب ونمک
ب.باعث افزایش تکثیر ، رشد و تفرق سلولی می شود
ج.تحریک سیستم سمپاتیک
د.تحریک آزد سازی هورمون های گوارشی GLP 1 , GIP

5.GLP 1 , GIP از خانواده اینکترین ها:کاهش اشتها + تحریک ترشح انسولین + کاهش تخلیه معده + کاهش ترشحات دستگاه گوارش + کاهش قند خون

تست) کدامیک باعث ریشه کنی H.پایلری نمی شود؟
1.کلم بروکلی
2.آنتی بیوتیک
3.زردچوبه
4.زنجبیل

آخرین ویرایش:

mahjabin70

New member
سلام من تو فیزیو مشکل دارم یک هفته ایی تموم نمیشه خیلی سنگینه شاید شماها دفعه ی دومتون باشه که میخونین اگه راهکاری دارین بگین بهم. بچه ها چندروزه بدجور مریض بودم ولی سعی کردم تغذیه و فیزیو رو بخونم با اون حال بدم .چیکار کنم بهتون برسم؟:dadad4:

mehdi88

New member
سلام دوستان،خدا قوت،تشکر ویژه از solarbe'بابت راه انداختن این انجمن،دوستان منم شروع کردم با برنامه solarbe،منابعم،تغذیه طریقت،فیزیو برای کنکور دکتر قاسمی،بیوشیمی پروین پاسالار،بچه ها من زبان مشکل دارم،دایره لغاتم خوبه ولی توجمله ومتن ها نمیتونماستفاده کنم در ضمن گرامرم خیلی ضعیفه،اگه میشه راهنمایی کنید،کتاب لزگی هم گرفتم ولی خوب متوجه نمیشم،منتظر راهنمایی هستم خیلی سردرگمم،خواهشا راهنمایی کنید

atash

New member
سلام دوستان گرامی امروز سه شنبه است و روز گزارش
من تا امروز فیزیلوژی رو بخش گوارشو 2 فصل خوندم+ فصل آب بیوشیمی+لغات زبان ولی هنوز تغذیه رو نخوندم چون تا یکی دو روز دیگه جزوش بدستم خواهد رسید میدونم خیلی کند پیش رفتم ولی چون اولین بار مطالبو میخونم و از یه رشته ی دیگه ام تند خوندن یه کم برام سخته

mahsaa

New member
سلام دوستان،خدا قوت،تشکر ویژه از solarbe'بابت راه انداختن این انجمن،دوستان منم شروع کردم با برنامه solarbe،منابعم،تغذیه طریقت،فیزیو برای کنکور دکتر قاسمی،بیوشیمی پروین پاسالار،بچه ها من زبان مشکل دارم،دایره لغاتم خوبه ولی توجمله ومتن ها نمیتونماستفاده کنم در ضمن گرامرم خیلی ضعیفه،اگه میشه راهنمایی کنید،کتاب لزگی هم گرفتم ولی خوب متوجه نمیشم،منتظر راهنمایی هستم خیلی سردرگمم،خواهشا راهنمایی کنید

سلام دوست خوبم
گفتم تا هنوز شروع نکردین بهتون پیشنهاد کنم کتاب برای کنکور فیزیو به تنهایی اصلا کافی نیست ، به علاوه اینکه اگر بخواین فیزیو رو با این کتاب شروع کنین فک نمیکنم چیز زیادی متوجه بشین مگر اینکه قصدتون فقط حفظ کردن مطالب باشه که کاری کاملا اشتباه و بیهوده ست ! این کتاب بیشتر روی نکات اصلی و کلیدی متمرکز شده و بهتره برای اینکه تسلط بشتری پیدا کنین مطالب پایه رو از یک کتاب دیگه بخونین و بعد از روی برای کنکور مرور کنین که عالی میشه !
زبان هم گرامر اصلا برای ارشد نیاز نیست ، برای درک مطلب هم لزگی عاالیه سعی کنین تمام متنهارو با دقت بخونین ! اولش شاید سخت باشه ولی اصلا کوتاه نیاید یه کم که پیش برین خیلی راحت میشه براتون ! من خودم مهارت اول رو فک کنم یک هفته طول کشی بخونم ولی بعدش راه افتادم فقط دقت یادتون نره !
موفق باشین
:riz304:

mahjabin70

New member
سلام بیوشیمی ۴-۵ صفحه موندم تموم بشم فیزیو چون دوجلد اصغرقاسمی رو گرفتم از جلد ۱ شروع کردم یک فصل خوندم زبان مهارت اول تا اولین تمرین درس با درس ۱و۲ ۵۰۴ رو خوندم تغذیه دور اول فصل انرزی رو خوندم دور دوم با دقت بالاتر دارم مرور میکنم و یه بخشی از ویتامین .:smilies:
فقط فیزیو رو باشما پیش نمیرم چون قاطی میکنم از جلد دو بخونم به ترتیب پیش میرم

بالا