مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

rahaazad

New member
solarbehجووون فقط میتونم بگم برات ارزوی رتبه اول میکنم ایشاا.. رتبه اول بشی امسال دوست خوب ومهربون.ممنون از اینکه اینقد خوب توجه میکنی به پیشنهادا و سریع یه فکری بر میداری افرین بر تو وخوش بحال ما که تو رو داریم:thanks::rose::heart:

solarbeh

New member
سلام دوستان:ad54ad:
عیدتون مبارک
بهونه تموم شد
من بخش انرژی رو طبق برنامه ای که solarbeh جون تنظیم کرده بود خوندم؛ خدایی کدومتون شروع کردید مطمئنم اونایی که 100 در 100 تنبل هستند گفتند از شنبه میخونیم.
من با صداقت میگم این فصل رو خوندم و بیو رو هم خواهم خواند.
چند تا تست هم جهت بیدار شدن دوستان خواب میذارم تا بیدار بشن:

1)اثر کافئین، الکل و نیکوتین بر متابولیسم؟
الف)تحریکی ب)مهاری ج)تنظیمی د)متابولیتی

2)کدام بیشترین اثر رو بر BEE داره؟
الف)دریافت غذا ب)سطح فعالیت ج)FFM د)BMI

3) کدامیک TEF رو افزایش نمیده؟
الف)CHO ب)چربی ج)برنامه غذایی منظم د)غذای ادویه دار

برای شروع بسه؛ دوستان اگر ببینم نمیخونید یا یه عده فقط از مطالب استفاده میکنند و هیچ فعالیتی ندارن بخدا جریمتون میکنم. جریمه من اینجوریه که میرم و دیگه برنمیگردم. یه خوب دستمه پس این فرصت رو از دست ندید من زمان گذاشتم شما هم تلاشتون رو بکنید سریع بخونید و مطالب رو بصورت خلاصه یا سوالات کنکور قبل رو بذارید.
مرسی خانم عابدی
آره منم دارم میخونم، من خیلی از مطالب رو با عشق می خونم چون عاشق تغذیه هستم خخخخ
آره اگر بچه ها هماهنگی لازم رو نداشته باشن، منم سرد می شم خخخخخخ
اگر 10 نفر فعال باشند مطمئنا همه، انگیزه و انرژی شون بالا میمونه، ولی اگر بعضی دوستان، به قول شما بی تفاوت باشند و صرفا اهداف دیگه داشته باشند بقیه هم بی تفاوت میشن
پارسال یک انجمن مطالعه گروهی بود فک کنم بچه های هماتو بودن، چند نفر فعال بودن، بقیه بی تفاوت،بچه های فعال تغییر استراتیژی دادند، دقیقا یادمه 7-8 نفر با هم ایمیلی تبادل اطلاعات می کردند، هم گزارش ایمیلی می دادند و هم نکات مهم رو به صورت pdf به هم دیگه ایمیل می کردند
موفق باشید.
پیام اخلاقی: هر دو گروه کارشون زشت بوده، خخخخخ

- - - Updated - - -

سلام دوستان:ad54ad:
عیدتون مبارک
بهونه تموم شد
من بخش انرژی رو طبق برنامه ای که solarbeh جون تنظیم کرده بود خوندم؛ خدایی کدومتون شروع کردید مطمئنم اونایی که 100 در 100 تنبل هستند گفتند از شنبه میخونیم.
من با صداقت میگم این فصل رو خوندم و بیو رو هم خواهم خواند.
چند تا تست هم جهت بیدار شدن دوستان خواب میذارم تا بیدار بشن:

1)اثر کافئین، الکل و نیکوتین بر متابولیسم؟
الف)تحریکی ب)مهاری ج)تنظیمی د)متابولیتی

2)کدام بیشترین اثر رو بر BEE داره؟
الف)دریافت غذا ب)سطح فعالیت ج)FFM د)BMI

3) کدامیک TEF رو افزایش نمیده؟
الف)CHO ب)چربی ج)برنامه غذایی منظم د)غذای ادویه دار

برای شروع بسه؛ دوستان اگر ببینم نمیخونید یا یه عده فقط از مطالب استفاده میکنند و هیچ فعالیتی ندارن بخدا جریمتون میکنم. جریمه من اینجوریه که میرم و دیگه برنمیگردم. یه خوب دستمه پس این فرصت رو از دست ندید من زمان گذاشتم شما هم تلاشتون رو بکنید سریع بخونید و مطالب رو بصورت خلاصه یا سوالات کنکور قبل رو بذارید.
مرسی خانم عابدی
آره منم دارم میخونم، من خیلی از مطالب رو با عشق می خونم چون عاشق تغذیه هستم خخخخ
آره اگر بچه ها هماهنگی لازم رو نداشته باشن، منم سرد می شم خخخخخخ
اگر 10 نفر فعال باشند مطمئنا همه، انگیزه و انرژی شون بالا میمونه، ولی اگر بعضی دوستان، به قول شما بی تفاوت باشند و صرفا اهداف دیگه داشته باشند بقیه هم بی تفاوت میشن
پارسال یک انجمن مطالعه گروهی بود فک کنم بچه های هماتو بودن، چند نفر فعال بودن، بقیه بی تفاوت،بچه های فعال تغییر استراتیژی دادند، دقیقا یادمه 7-8 نفر با هم ایمیلی تبادل اطلاعات می کردند، هم گزارش ایمیلی می دادند و هم نکات مهم رو به صورت pdf به هم دیگه ایمیل می کردند
موفق باشید.
پیام اخلاقی: هر دو گروه کارشون زشت بوده، خخخخخ

rahaazad

New member
ایشاا.. که امارمون میره بالاsolarbeh جون عجله نکن.ما با انرژی پیش میریم و گزارش میدیم/شاد باشی

mahsaa

New member
مهسا خانم، نظرتون در رابطه با برنامه ما چیه؟ بعد برنامه نگار خانم به چه صورت بود؟
ممنون از لطفتون
سلام بچه ها عیدتون مبارک
به نظر منم خوبه فقط اگر بتونین بخش کلیه فیزیو رو هم با توجه به اهمیت زیادش بخونین !! میتونین جایگزین سلول های خونی کنین
برنامه نگار جون هم چیزی که توی تاپیکشون گذاشته بودن و من دقیقا نمیدونم تا آخر طبق اون پیش رفتن یا نه!! کل مباحث سه درس رو از مهر تا آخر اسفند پخش کرده بودن مثلا همون ویتامینا و مینرال ها ...
موفق باشین
:riz304:

srn

New member
دوستان بنظرم بهترین منابع زبا بترتیب اولویت تافل 504 زبان برای دانشجویان پزشکی جلد 1.2 و نهایتا لزگی

rahaazad

New member
فاطمه جون دوست خوبم ممنمون از نکته وسوالای خوبی که بهمون انرژی میده چقد خوشحال که دوست فعالی هستی.
جوا این سوالا رو نمیدونم دقیق1)چه ارتباطی بین reeوbmrوجود دارد؟الف)3%بیشتر از bmrاست ب)3%کمتر از bmrاست
ج)10بیشتر از bmr د)10کمتراز bmr
2)انرژی استراحت بین افراد چاق وغیرچاق چه تفاوتی دارد؟؟الف)مساوی ب)افرادچاق بیشتر ج)غیرچاق بیشتر د)ربطی به وزن ندارد

lodestar1110

New member
دوستان خبر دارین که امسال چه بر سر ظرفیتها اومد؟
- و آیا میدونین که قراره شرکت کنندگان امسال در اعتراض به کاهش ظرفیتها شنبه جلوی در وزارت بهداشت تجمع کنن؟
- آیا میدونین اگر ظرفیتهای امسال زیاد بشه تعداد رقیبان شما برای سال بعد کمتر میشه و در نتیجه احتمال قبولی شما در سال بعد بیشتر میشه؟
- و همین طور اگر وزارت بهداشت قبول کنه با شیب ملایم ظرفیتها رو کم کنه برای سال دیگه هم کاهش ظرفیتها کمتره؟
- و اگر ببینن ما امسال اعتراض کردیم و نتیجه داد سال دیگه با احتیاط و فکر بیشتری این کار رو انجام میدن؟
پس لطفا دوستانی که داوطلب شرکت در کنکور ارشد 94 هستند(مثل خود من)
حتما در تجمع شنبه 11 مرداد شرکت کنن
پس همین الان آمادگی خودتون رو در گروه «اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد» اعلام بفرمایید.
با تشکر

آخرین ویرایش:

lodestar1110

New member
- و آیا میدونین که قراره شرکت کنندگان امسال در اعتراض به کاهش ظرفیتها شنبه جلوی در وزارت بهداشت تجمع کنن؟
- آیا میدونین اگر ظرفیتهای امسال زیاد بشه تعداد رقیبان شما برای سال بعد کمتر میشه و در نتیجه احتمال قبولی شما در سال بعد بیشتر میشه؟
- و همین طور اگر وزارت بهداشت قبول کنه با شیب ملایم ظرفیتها رو کم کنه برای سال دیگه هم کاهش ظرفیتها کمتره؟
- و اگر ببینن ما امسال اعتراض کردیم و نتیجه داد سال دیگه با احتیاط و فکر بیشتری این کار رو انجام میدن؟
پس همین الان آمادگی خودتون رو در گروه «اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد» اعلام بفرمایید.
با تشکر

neda.nutry

New member
سلام به همه بچه های فعال تغذیه... چه گروه خوب و پر انگیزه ای دور هم جمع شدند، بچه ها منم با انرژی از فردا کنار شما طبق برنامه شروع میکنم خوشحالم با دوستانی مثل شما آشنا شدم... یا علی

neda.nutry

New member
بچه ها باید به هم با حرفامون انرژی و انگیزه بدیم باید اراده و پشتکار تک تکمون هر روز از روز قبل بیشتر بشه... ما مهمترین کار که تعیین هدف و گرفتن تصمیمه انجام دادیم از این به بعد باید با عشق و تلاش همه سختی ها و پستی بلندی ها رو تا روز کنکور بگذرونیم و در هر حال چشممون به هدفمون باشه... مطمئنن اگه بخوایم میتونیم دوستامون تو انجمن تونستن پس ما هم میتونیم .

Fatemeh Abedi

New member
با تشکر

سلام دوست خوبم
بنظر من الان نباید اعتراض کنیم اعتراض رو باید سال پیش میکردیم که ظرفیتهارو بدون توجه به عواقب و پیامدهای بعدی به یکباره این همه افزایش دادند.
ترسی نیست از وجود رقیبهای بیشتر.
همه با هم میخونیم هرکی تلاشش بیشتر باشه 100 در 100 قبوله.
به جای تجمع در این هوای گرم و خستگی که بعد از اون حاصل میشه و افکار بعدی که ذهنتون رو درگیر میکنه دست کم 5 روز فرصت رو از دست خواهید داد این یعنی 5 روز فرصتی که هیچگاه برنمیگرده رو از دست دادید.
این سیستم فعلا به هیچ اعتراضی ترتیب اثر نمیده تا همه چیز رو برگردونه به 8 سال پیش.

موید باشید.

srn

New member
سلام. با اصرار دوستان چند پست رو در چند گروه مختلف میزارم امیدوارم مفید باشه.
نحوه خوندن و مرور کردن اکثر داوطلب ها اشتباه. خیلیا دور اول رو روزنامه وار میخونن تا مثلا بدونن کتاب چی گفته خیلیا با دقت میخونن ولی مرور زمان بندی شده ایی ندارن خیلیا فقط دوست دارن کتاب تموم شه که بگن یه دور خوندیم ........نهایتا اکثرا از دور اول استفاده انچنانی نمیبرن.مطالعه باید بر طبق نمودار فراموشی ذهن انسان باشه که بیشترین بهره رو داشته باشه بنظره من دور اول مهم ترین مرحله است که باید آهسته و با مرور زیاد کتاب همراه باشه.بین 4 تا 6 ماه میتونه طول بکشه.کسی که قبل از ماه آخر زمستون دور اول خودشو بزنه اونم با مرور زیاد رتبه خوبی میتونه کسب کنه.دور اول خلاصه برداری کنید دور دوم و سوم نکته برداری کنید باازم بگم خلاصه با نکته برداری فرق داره
در پست بعدی شیوه مطالعه دور اول و چگونه برنامه ریزی کردن رو براتون میزارم....از من به شما نصیحت روزنامه وار خوندن برای هیچ زمانی جز تلف کردن وقت مفید نیست.کتاب رو یا نخونید یا اگه خوندید با برنامه بخونید...فعلا

rahaazad

New member
ندا جان ورود به تایپیک رو خوش امد میگم ایشاا.. کنار هم موفق بشیم:painting:

mahsaa

New member
بچه ها اینم برنامه ما بود ! که البته فرق زیادی با برنامه نگار جون نداشت ولی یه جاهاییش رو تغییر دادم !سعی کردم مباحث سنگین رو چون اول مهر انرژی بیشتری داریم، اول و مباحث سبک تر رو نزدیک عید بذارم ، من تغذیه رو تا اخرش طبق همین برنامه پیش رفتم، ولی بیو کمی تغییر کرد و فیزیو هم همون برنامه ولی تا آخر اسفند پخشش کردم!

مطالعه گروهي رشته تغذيه براي كنكور93

آخرین ویرایش:

srn

New member
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باش

Fatemeh Abedi

New member
سلام دوستان عزیز
چرا هیچکدوم از شما به 3 سوالی که گذاشتم (بجز رها) پاسخ ندادید( و البته solarbeh هم مسافرت بود و موجه هست) اما بقیه چی؟؟!!
شاید سوالا آسون بوده ولی حداقل برای دست گرمی جواب میدادید بد نبود به سوالای رها هم متاسفانه جواب ندادید!:mad_majidonline:
میخواستم با همتون قهر کنم ولی چه کنم که بد بودن رو بلد نیستم:smiliess (12):

حداقل بیاید برای گزارش؛
من انرژی، ویتامین A و Zn، آب و pH و گوارش رو خوندم؛ تا حدودی تست هم زدم شکر خدا تستای بیو رو خوب زدم اما بخش انرژی رو همچنان کمی گیر دارم، تست گوارش هم در دست اقدامه اما تستای ویتامینها و املاح رو در هفته خودش میزنم.

چند نکته:
بیو:آلدوسترون در حفظ تعادل الکترولیت نقش داره
H2SO4 اسید و باز کنژوگه هست
اگر در بافری غلظت pH و pka برابر باشه غلظت نمک و اسید برابره
رابطه pH و پروتون لگاریتمی است
کلیه قویترین سیستم دفاعی در برابر تغییرات pH هست

بچه ها من فیزیو منبع خوبی ندارم لطفا اگر بیدار بودید یک لطفی کنید و چند نکته بذارید.

profsor

New member
سلاااااااااااممممممم منم اومدمممممم چرا تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم ؟!:smilies:
خیلی خوشحالم که اینقدر باانگیزه شروع کردین از solarbeh هم تشکر ویژه دارم بخاطر برنامه ریزی خوبشون
من به دلیل مشغله و دغدغه های فکری بسیار نمیتونم قول بدم با برنامه پیش برم ولی سعی دارم شروع کنم
در کل امیدوارم همگی تا آخرش با انرژی و انگیزه پیش برن:4d564ad6::bunnyearsmiley:و مطمئن باشید نتایج عالی در انتظار شماست

بالا