مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

poorya1982

New member
سلام به همه
ممنون از بحثاتون
منم به امید خدا شروع می کنم و میام اعلام می کنم

rahaazad

New member
سلام بر دوستان موفق کنکوری
امروز روز گزارش بود:تغذیه فصلای تعیین شده خوانده شد-فیزیو سه فصل از گوارش خوانده شد-بیوشیمی فردا میخونم!!!-زبان دو درس از 1100

نکات:
تغذیه=تب سبب افزایش bmrمیشود
فیزیو=سمیت دوزهای بالای اسیدرتینوئیک کمتر از رتینول است

atash

New member
برای فیزیولوژیSmall-intestine.jpg خودم سوال داشتم رفتم گشتم اینو پیدا کردم شاید همه بدونین اینو ولی احتمال دادم شاید یکی ندونه به هر حال امید وارم مفید واقع بشه دوستان گلم

atash

New member
راستی اگه کسی ترجمه ی لزگی رو نداره بگه براش بفرستم در پناه حق

sahar mf

New member
دوستان سلام من هنوز شروع به خوندن نکردم واسه فیزیولوزی و بیوشیمی دنبال منبعم

mahan72

New member
سلام اگه ممکنه ترجمه لزگی را برام بفرستید ممنونم از لطفتون

- - - Updated - - -

راستی اگه کسی ترجمه ی لزگی رو نداره بگه براش بفرستم در پناه حق

nasrinshz

New member
سلام من تازه وارد سایت شدم چون منبع بیوشیمی نداشتم اگه ممکنه واسه منم بفرست...nasrinbanaei_70@yahoo.com

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام من تازه وارد سایت شدم چون منبع بیوشیمی نداشتم اگه ممکنه واسه منم بفرست...nasrinbanaei_70@yahoo.com

ham.ad

New member
ببخشید دوستان که این مطلب رو اینجا می نویسم ولی خیلی اورژانسیه:قراره چهارشنبه 22 مرداد بچه های تمام رشته ها برای آخرین بار جلو وزارت بهداشت جمع شن برای احقاق حقمون .هر کی آینده اش براش مهمه و براش خیلی سخت نیست حتما تو تاپیک زیر اعلام آمادگی کنه.لطفا تو هر شبکه اجتماعی هم که عضوید اطلاع رسانی کنید.سرنوشت یک سال (و حتی بعضی ها چند سال) تلاشمون به این تجمع بستگی داره .هر چی تعداد بیشتر باشه بیشتر حرفمون رو می خرند. لطفا اگه میتونید کوتاهی نکنید دوستان.:riz304::riz304:
http://olumpezeshki.ir/thread13932.html

mahjabin70

New member
پس چرا کسی گزارش نداد امروز؟:33: یعنی همین بود مطالعه ی گروهی:whistle: من سه شنبه گزارش دادم امروزم مبحث ویتامین رو تموم کردم بیوشیمی خونده شد. زبان نصف مهارت اول و فیزیو قبلا گفتم

farah90

New member
خدا قوت دوستان
اومدم خسته نباشید بگم و بگم که دعا کنید که ظرفیت ها افزایش ییدا کنه و گرنه این 38 نفر باقی مانده رقیبای خیلی خیلی جدی هستن.. تفاوت درصد اونا زیاد فرقی با رتبه های زیر 66 نداره..تلاش تون رو امسال مضاعف کنید که با این کاهش ظرفیت ها اوضاع بدجور بی ریخته:smilies-azardl (181

farah90

New member
یه چیز دیگه این خیلی خوبه که از الان شروع کردین..مطمئن باشین موفق میشین

nima 67

New member
سلام بچه ها،منم تازه به جمعتون اضافه شدم،امیددوارم تا روز آخر کنار هم باشیم،اگه منابع رو واسم بذارین ممنون میشم.

bio88

New member
سلام برهمه:thanks:
متاسفانه فقط روزای جمعه گزارش میتونم بدم ولی سعی میکنم تنها جمعه ها نباشه، این هفته نتونستم همه مطالب رو تموم کنم ، دو بهونه میتونم برا ی کارم بیارم:
- کتابی که من تغذیه رو می خونم بخش ویتامین و انرژی رو نداره از دوران مختلف زندگی شروع شده منبع خوبه دیگه نمیشناسم اگه معرفی کنیید ممنون میشم (بیو ضروریات محمدی –فیزیو شادان –تغذیه محمد زاده – زبان لزگی ) اگهpdf زبان اصلی تغذیه رو داشته باشید لطفا به منم بدید حداقل قسمت ناقص کتابی که دارم اززبان اصلی بخونم:33:
- اینکه میگن علوم پایه اجازه شرکت در ازمون بهداشت رو ندارن یکم (فقط یکم ) دلسردم کرده کاش به جای بهمن، ثبت نام مهر بود تا زودتر می فهمیدم که چیکار کنم میترسم درست باشه من که فقط برای این آزمون میخونم :riz277:
این هفته سعی میکنم تموم مطالب رو برسونم

mahjabin70

New member
سلام برهمه:thanks:
متاسفانه فقط روزای جمعه گزارش میتونم بدم ولی سعی میکنم تنها جمعه ها نباشه، این هفته نتونستم همه مطالب رو تموم کنم ، دو بهونه میتونم برا ی کارم بیارم:
- کتابی که من تغذیه رو می خونم بخش ویتامین و انرژی رو نداره از دوران مختلف زندگی شروع شده منبع خوبه دیگه نمیشناسم اگه معرفی کنیید ممنون میشم (بیو ضروریات محمدی –فیزیو شادان –تغذیه محمد زاده – زبان لزگی ) اگهpdf زبان اصلی تغذیه رو داشته باشید لطفا به منم بدید حداقل قسمت ناقص کتابی که دارم اززبان اصلی بخونم:33:
- اینکه میگن علوم پایه اجازه شرکت در ازمون بهداشت رو ندارن یکم (فقط یکم ) دلسردم کرده کاش به جای بهمن، ثبت نام مهر بود تا زودتر می فهمیدم که چیکار کنم میترسم درست باشه من که فقط برای این آزمون میخونم :riz277:
این هفته سعی میکنم تموم مطالب رو برسونم

اینا همش شایعس . اگه علوم پایه حق شرکت نداشته باشه حتما اعلام میکردن. 20 ساله حذف نشده بعد امسال حذف بشه؟ مطمئن باشید ادمای فرصت طلب و سودجو زیادن با این حرفا خواستن مارو ناامید کنن تا متقاضیای وزارت بهداشت کمتر بشن. بهتره به هدفت فکر کنی دوست خوبم.

Fatemeh Abedi

New member
پس چرا کسی گزارش نداد امروز؟:33: یعنی همین بود مطالعه ی گروهی:whistle: من سه شنبه گزارش دادم امروزم مبحث ویتامین رو تموم کردم بیوشیمی خونده شد. زبان نصف مهارت اول و فیزیو قبلا گفتم

سلام mahjabin عزیز
من که گفتم ما ایرانی ها در کار گروهی همیشه لنگ میزنیم.
همه داریم به نحوی میخونیم یکی کمتر یکی بیشتر و برد با کسی است که خوب و با انرژی بخونه.
راستش من خودم خیلی خیلی خوب شروع کرده بودم اما یه موقعیت شغلی پیش اومده که دقیقا 60 درصد زمانمو به خودش اختصاص داده برای همین از این به بعد فقط روزهای 5شنبه و جمعه رو برای گزارش میام و سعی میکنم دست پر و با نکات خوب بیام. بنظرم گزارش اگر هفتگی باشه خیلی بهتره اینطوری زمان کمتری رو از دست میدید.

امیدوارم خیلی خوب بخونید و در قدم ها و اهدافتون استوار باشید.:a2d3:

solarbeh

New member
سلام دوستان
من از سفر برگشتم، امیدوارم همچنان پر انرژی باشید.

solarbeh

New member
نکاتی از فیزیولوژی گوارش:
لایه های دیواره روده از خارج به داخل: سروز--لایه عظلانی طولی--لایه عظلانی حلقوی---زیر مخاط--- مخاط
عظله صاف لوله گوارش توسط فعالیت الکتریکی تحریک میشه: این فعالیت 2 نوع موج الکتریکی پایه داره؛ 1-امواج آهسته2- نیزه ها یا اسپایک ها
استیل کولین: باعث تحریک فعالیت دستگاه گوارش میشه
epو nep: باعث مهار دستگاه گوارش میشوند
گاسترین: تحریک ترشح hcl--- گاسترین باعث تحریک پمپ پیلوری میشه در نتیجه تخلیه معده افزایش می یابد.
سکرتین: افزایش ترشح بیکربنات بوسیله لوزالمعده
gip: پپتید مهاری معده
موتیلین: افزایش حرکات دسنگاه گوارش
گاسترین، cck، موتیلن، انسولین، سروتونین: باعث افزایش حرکت روده می شوند.
سکرتین، گلوکاگون: باعث کاهش حرکات روده می شوند.
آتروپین: سبب مهار انقباضات قطعه قطعه کننده در روده باریک می شود.
نکته بعد: آلفا- دوگلوبین خون توسط کالیکروئین به برادی کینین تبدیل میشه
برادی کینین یک گشاد کننده قوی رگی است در نتیجه باعث افزایش تغذیه سلول های ترشح کننده بزاق می شود.

آخرین ویرایش:
بالا