مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

solarbeh

New member
عوامل موثر بر اشتها:
ضد اشتها:
هورمون محرک ملانوسیتی آلفا
لپتین
سروتونین
نوراپی نفرین
هورمون آزاد کننده کورتیکوتروپین
انسولین
کوله سیستوکینین
پپتید شبه گلوکاگون
ترانس کریپت تنظیم شونده توسط کوکائین آمفتامین
پپتید y
اشتها آور:
نوروپپتیدy
پروتئین وابسته به آگوتی
هورمون متمرکزکننده ملانین
اورکسین A و B
گالانین
اندورفین
اسیدهای آمینه( گلوتامات و گاماآمینوبوتیریک اسید)
کورتیزول
گرلین
نکته مهم:
فعال شدن نورونهای POMC خوردن غذا را کاهش و مصرف انرژی را افزایش می دهد، در صورتی که فعال شدن نورون های NPY و AGRP خوردن غذا را افزایش و مصرف انرژی را کاهش می دهد.

solarbeh

New member
Layers of the GI Tract: The GI tract is composed of four layers or also know as Tunics. Each layer has different tissues and functions. From the inside out they are called
mucosa, submucosa, muscularis, and serosa .
Mucosa: The mucosa is the absorptive and secretory layer. It is composed of simple epithelium cells and a thin connective tissue. There are specialized goblet cells that secrete mucus throughout the GI tract located within the mucosa. On the mucosa layer there are Villi and Micro Villi.

Submucosa: The submucosa is relatively thick, highly vascular, and serves the mucosa. The absorbed elements that pass through the mucosa are picked up from the blood vessels of the submucosa. The submucosa also has glands and nerve plexuses.

Muscularis: The muscularis is responsible for segmental contractions and peristaltic movement in the GI tract. The muscularis is composed of two layers of muscle: an inner circular and outer longitudinal layer of smooth muscle. These muscles cause food to move and churn with digestive enzymes down the GI tract.

Serosa: The last layer is a protective layer. It is composed of avascular connective tissue and simple squamous epithelium. It secretes lubricating serous fluid. This is the visible layer on the outside of the organs

goo

New member
سلام بچه ها،ضمن ارزوی موفقیت برای همتون:
همونطوری که اطلاع دارین 22 مرداد،چهارشنبه،ساعت 10 جلوی وزارت بهداشت تجمع هست برای کاهش ظرفیت ها.ازتون خواهش میکنم به خاطر همه ی داوطلب ها اگه امکانش رو دارین بیاین یا یک نماینده بفرستین.حداقل این اتفاق سال دیگه برای شما اتفاق نیافته.هیچ تضمیینی نیس که سال بعد یکی رتبش بشه 31 و وزارت ظرفیت بده که 30 نفر لازم داریم یا یک چیز مثه این.... خواهشا به دوستانتون کمک کنین...
باز هم ممنون.

http://olumpezeshki.ir/thread13932.html

سحر63

New member
سلام عزیزان.منم از امروز بهتون ملحق میشم.علی رغم تلاش زیادی که پارسال داشتم نتونستم تو کنکور موفق شم.امیدوارم امسال در کنار شما عزیزان موفق بشم:sadsmiley:فقط من از برنامتون عقبم

solarbeh

New member
سلام عزیزان.منم از امروز بهتون ملحق میشم.علی رغم تلاش زیادی که پارسال داشتم نتونستم تو کنکور موفق شم.امیدوارم امسال در کنار شما عزیزان موفق بشم:sadsmiley:فقط من از برنامتون عقبم

سلام، خوش اومدی
ان شاءالله امسال موفق می شوید، امیدوارم با انگیزه و پر انرژی باشید

atash

New member
سلام دوستان، همگی هفته اول رو کامل خوندید؟
سلام هم آره هم نه من گوارشو بیوشیمی رو خوندم ولی زبانو از 504 خوندم چون لزگی رو سفارش دادم هنوز بدستم نرسیده و تغذیه رو اصلا نخوندم چون جزوش تو راه از طریق پست و هنوز بدستم نرسیده ویتامینa رو هم خوندم و اینکه این هفته یه کم سرم شلوغه و فیزیو رو میخوام ب جای قلب بخش غشاها و پتانسیلو بخونم بعد برم سراغ قلب چون احساس میکنم اینطوری بهتر میتونم یاد بگیرم بخش قلبو این از طرف من

atash

New member
بچه های دیگه کجان پس چرا خبری ازشون نیست آخه.......................

آخرین ویرایش:

solarbeh

New member
دوستان منابعی که برای هر درس تصمیم داریدبخونید، بگید شاید کمکی بشه برای بچه ها
من تو صفحات قبلی اعلام کردم
خانم عابدی، عطش، رها آزاد، کتاب سبز، سحر 63، neda.nutry، shima70، profsor، yekta-m، mahjabin70، pashmak، saintangle، bio88، nima 67، mehdi88 و...

آخرین ویرایش:

solarbeh

New member
دوستان هفته اول چه کسی گزارش نداد؟ خودش اعلام کنه جرمش کمتره خخخخ

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
سلام به همگی

solarbeh من هنوز شروع نکردم به خوندن به دلایلی
ولی به محض اینکه شروع کنم به جمع بچه ها اضافه میشم :smilies-azardl (181

solarbeh

New member
سلام به همگی

solarbeh من هنوز شروع نکردم به خوندن به دلایلی
ولی به محض اینکه شروع کنم به جمع بچه ها اضافه میشم :smilies-azardl (181

سلام
منم جدا کلی کار دارم، پایان نامه ام مونده، تو شهریور ع ق د م ه
باید از تو پایان نامم مقاله در بیارم و....
ولی سعی می کنم با بچه ها پیش برم

mahjabin70

New member
سلام منابع من همونایی که تو سایت علوم پزشکی گفته شد هست.
تغدیه کراوس هست فعلا
فیزیولوژی دوجلد اصغر قاسمی
بیوشیمی هارپر و برای کنکور پروین پاسالار
زبان لزگی و 504
کتاب تست هم که واسه هرکدومش دارم.
راستش این هفته واسم یه مشکلی پیش اومد از برنامه عقبم ولی حتما یه جبرانی میذارم و فشرده تر میخونم تا برسم به برنامتون واسه همین سه شنبه ی این هفته گزارش ندادم .ولی واسه هفته اول گزارش دادم . موفق باشین:riz304:

solarbeh

New member
دوستان گزارش هفته دوم:
فصل کربوهیدرات ها تغذیه و بیوشیمی خوانده شد، ویتامین d و کلسیم تا شب جمعه تمام میشه
فقط وقت نکردم فیزیولوژی بخونم خیلی سرم شلوغه، ان شاءالله جبرانش می کنم

mahan72

New member
سلام . من دانشجوی کارشناسی اتاق عمل هستم وتا چندوقت پیش قصد داشتم کنکورارشد تغذیه شرکت کنم ولی با توجه به اینکه قبول شدن در ان سخت هست دو دل هستم چیکار کنم از طرفی مشاوری رشته مدریت خدمات بهداشتی و درمانی را به من معرفی کرد که به نظرم قبول شدنش راحت تر هست .من هدفم از رفتن به رشته تغذیه مطب زدن بود حالا واقعا نمیدونم درامد و سود مطب زدن برای رشته تغذیه چقدره و اصلا ارزش داره این همه بخونیم برای تغذیه یا نه از طرفی در مورد بازار کار رشته مدریت واقعا شک دارم این رشته فعلا ردیف استخدامی نداره و نمیدونم اگه ارشد این رشته را بخونم میتونم با توجه به این که لیسانس اتاق عمل دارم حتما کاری مرتبط با ان پیدا کنم یا نه. چون هدف من اینه که یه شیف در اتاق عمل کار کنم و یه شغل دوم هم داشته باشم که بین تغذیه و مدریت شک دارم و به هر دو رشته علاقه دارم و دوست دارم تو هر رشته ای رفتم تا دکترا ادامه تحصیل بدم . به نظرتون با مطب زدن با رشته تغذیه میشه درامد و اینده بهتری داشت و یا با رفتن به رشته مدریت و خواندن ارشد و احتمالا دکترای این رشته؟ عاجزانه ازتون خواهش میکنم از بین دو رشته تغذیه و مدریت خدمات بهداشتی و درمانی رشته بهتر را با دلیل به من معرفی کنید

R-H

New member
سلامmahan72 یه سوال ازت داشتم ممنون میشم جواب بدی میخواستم بدونم که لیسانس اتاق عمل وهوشبری ازنظر موقعیت اجتماعی و....چه طوریه؟من موقع انتخاب کنکور کارشناسی این رشتهارامیتونستم بیارم بهترین دانشگاها اما رشته ی میکروبیولوژی را انتخاب کردم اما الان که مبینم به رشته ی ما اصلا بهاداده نمیشه میگم کاش رفته بودم همون هوشبری یااتاق عمل شنیدم با مدرک لیسانس سریع جذب میکنن درسته؟موقعیت اجتماعی ورضایتتون از رشته تون چه طوره؟ خواهشا جواب بدیدچون این فکر خیلی اذیتم میکنه:sadsmiley:

natanaeel

New member
سلام . من دانشجوی کارشناسی اتاق عمل هستم وتا چندوقت پیش قصد داشتم کنکورارشد تغذیه شرکت کنم ولی با توجه به اینکه قبول شدن در ان سخت هست دو دل هستم چیکار کنم از طرفی مشاوری رشته مدریت خدمات بهداشتی و درمانی را به من معرفی کرد که به نظرم قبول شدنش راحت تر هست .من هدفم از رفتن به رشته تغذیه مطب زدن بود حالا واقعا نمیدونم درامد و سود مطب زدن برای رشته تغذیه چقدره و اصلا ارزش داره این همه بخونیم برای تغذیه یا نه از طرفی در مورد بازار کار رشته مدریت واقعا شک دارم این رشته فعلا ردیف استخدامی نداره و نمیدونم اگه ارشد این رشته را بخونم میتونم با توجه به این که لیسانس اتاق عمل دارم حتما کاری مرتبط با ان پیدا کنم یا نه. چون هدف من اینه که یه شیف در اتاق عمل کار کنم و یه شغل دوم هم داشته باشم که بین تغذیه و مدریت شک دارم و به هر دو رشته علاقه دارم و دوست دارم تو هر رشته ای رفتم تا دکترا ادامه تحصیل بدم . به نظرتون با مطب زدن با رشته تغذیه میشه درامد و اینده بهتری داشت و یا با رفتن به رشته مدریت و خواندن ارشد و احتمالا دکترای این رشته؟ عاجزانه ازتون خواهش میکنم از بین دو رشته تغذیه و مدریت خدمات بهداشتی و درمانی رشته بهتر را با دلیل به من معرفی کنید

سلام
امیدوارم هرجا و با هر موقعیتی هستید موفق باشید و از خودتون احساس رضایت داشته باشید:rose:
میتونم ازتون بپرسم هدفتون از مطب زدن چیه ؟ در آمد یا خدمت به مردم ؟ آیا واقعا شما میتونید یک رژیم مناسب و کارآمد برای مریضتون بنویسید؟
ما که کارشناسی تغذیه خوندیم و تمامی واحدهامون مرتبط با تغذیه ، غذا و رژیم بوده و توی کار آموزی هامون برای تک تک مریضا رژیم مینوشتیم هنوزم میلنگیم
همونجور که میدونید در مقطع ارشد هم زیاد رژیم درمانی کار نمیشه و بیشتر جنبه تحقیق و پژوهش داره این مقطع.
شما که کارشناسیتون تغذیه نبوده میتونید رژیم مناسب بنوسید؟!!
امیدوارم انتخابتون با فکر و منطق باشه و از نتیجه راضی باشید
در پناه حق

solarbeh

New member
اگر هدفتون مطبه، هیچوقت موفق نمی شی، اگر عشقت تغذیه است، آره تغذیه بخونی بهتره، با این نیت در تغذیه موفق نمی شی، مدیریت بخونی بهتره

بالا