love virology
New member
شما دوست گرامی تا کنکور 9 ماه وقت داری/ وقت کمی نیست/ همه که مثل هم نیستن یک چیزیم بگم همه ویروس بالا میزنن شما برو یه درسایی که باقی کم میزنن کار کن این میشه برگ برندت
خوب چرا باکتری انتخاب نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست گرامی سوالات ویروس مولکولی مال دکترا هست چون گرایش ویروس در دکترا مولکولی میشه / همین سوالات هم سطحش خوبه / شما همینا رو بخونید سوالات مولکولی پیشکش
SLM doostaan ... Haletun khube ? Man emsal viruse ghabul shodam...daneshgahe Tehran...khoshhal misham age betunam komaki konam...faghat man inja ziad sar nemizanam...age betunid biaid fb kheili behtare...chun bozorgtarin ejtemae bachehaye azmayeshgah unjas....age kesi soali dasht mitune be page man tu fb pm Bede...inam Esme man tu fb : yazdan samiei poor
می بینید دوستان یه ایده ی نو هم که مطرح میشه اینجوری علیهش موضع میگیرن!!!!! آره دیگه اینجوریه...!!:sad:
دقت کنید همین پروفسور گرامی، فخر المحققین، مولکولار بیولوژیست، مولکولار وایرولوژیست و مولکولار همه چی لوژیست جناب آقای عاشق چجوری بنده رو با حربه ی سطحی نگری، جاهلی، هردمبیل خوان، عجول و عصبی بودن شلاق میزنن!!!
خب آخه پروفسور این دلیل نمیشه که چون بیس اکثریت ضعیفه سوال تخصصی ندن. خب برن بخونن. والا خدا گواهه ما دامپزشکیا بیسمون تو ایمنی و هماتو و زیست مولکولی(صفر واحد!!!) و ویروس و... خیلی ضعیفه همه در حد یکی دو واحدن!!! پس اگه اینجوره خوبه بگن برا دامپزشکان عزیز سوالات راحت طرح می کنیم!!
نه داداشم ما خون دل می خوریم تا اینا رو یاد می گیریم بقیه هم مثل ما خون دل بخورن ولی ادعایی نداریم.
من همینجا اعلام می کنم هر چقدر هم ایمنی و ویروس و ... یاد بگیرم بازم تو شناخت عظمت خالق هستی ناتوانم و ادعایی ندارم(یه نمونش همین تاپیک سوالات ویروس هست که بدون هیچ کبر و غروری سوالاتم رو پرسیدم و منتظرم تا یک سخاوتمندی من سائل رو از گنجینه ی زحماتش بهره مند کنه)
من که ادعایی ندارم شما خودت مواظب باش که زنگ تفریح نشی که اگه زنگ تفریح بشی بدجور زنگ تفریحی هست (برای دومین سال کنکور دادن):25r30wi:
آره دیدم به خودت نمی گیری من اصن سیستم ج..ز..و.ه.ا.ی رو با تو نیودم که اینجوری می پری بالا پایین!! کلی گفتم.
به قول خودت شاد باشید!!:bunnyearsmiley: