مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Tarsa

New member
کتابش پیشم نیست ولی مثل چهاراستاده
چهاراستاد خیلی خلاصه کرده آدم گیج میشه

virologist93

New member
جناب love virology اون مبحثایی که از کتاب ک ل ا س ی ک تا ژنومیک گفتین دارم شروع می کنم بخونم فقط یه سوال دارم،اونم اینکه من تا تست نزنم مطالب تو ذهنم نمی شینه،به نظرتون از چه کتابی میشه تست زد؟؟؟
I.Q.B ژنتیک مولکولی داره؟؟؟

narjes1992

New member
جناب love virology اون مبحثایی که از کتاب ک ل ا س ی ک تا ژنومیک گفتین دارم شروع می کنم بخونم فقط یه سوال دارم،اونم اینکه من تا تست نزنم مطالب تو ذهنم نمی شینه،به نظرتون از چه کتابی میشه تست زد؟؟؟
i.q.b ژنتیک مولکولی داره؟؟؟

سلام.من میدونم که i.q.b ژنتیک داره.

love virology

New member
شما تست های بخش ژنتیک مولکولی هم نجات مهدیه هم میتونید بزنید فقط بهتون بگم هر کتابی دیدید که مبحث مهندسی و تکنیک ها بود بخونید امسال 50 درصد مهندسی بود/ تست های اخر فصل خود کتاب اکرمی هم سوالات خوبی طرح شده/

love virology

New member
بنظر شما 4 استاد چجوریه؟ترسا جان گفتن که پوران بهتره

4استاد من خودم دارم پشیمون شدم گرفتم اصلا 1صفحه شو نخوندم برای کسی خوبه که ایمنی خوب بلده ولی پوران خیلی ساده و روان توضیح داده خیلی عالی یاد میگیری و حجم مناسبی هم داره اگر چند بار این کتابو بخونی با تست درصد خوبی کسب میکنی

virologist93

New member
ممنون از راهنمایی های همتون.
برای مبحث مهندسی و تکنیک ها کتاب گیتی امتیازی چطوره؟

narjes1992

New member
ممنون از راهنمایی های همتون.
برای مبحث مهندسی و تکنیک ها کتاب گیتی امتیازی چطوره؟

من گیتی امتیازی دیدم اما چون حجمش زیاد بود نخریدم.بنظرم کلاسیک تا ژنومیک جدیدتر باشه.بازم از بچه ها بپرسید .اما در کل گیتی امتیازی تعریفشو شنیدم

viral freak

New member
روجو جان مبارکه..ایشالا دکترا...
من که کلا بیخیال شدم....چون هر سال گفتم میخونم و نخوندم...ولی خوشحالم که دوستانی مثل شما با اراده خوندن و موفق شدن...همیشه اولش شروع کردم و بعدش ولش کردم...
ایشالا اونایی که امسال شرکت میکنن هم نتایج درخشان داشته باشن:auizz3ffy9vla57584x

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

Bacteria

New member
سلام به بچه های گل ویروس
کارشناسی ارشد ویروس داریم اینجا ؟ واسه مشاوره یکی از دوستام شدید نیاز دارم !

love virology

New member
viral freak درود پس چراااااااااااااا ای بابا از قدیمی های اینجا هستیااااااااااا حیفه شروع کن تو میتونی

mtDNA

New member
سلام دوستان..خسته نباشید:
می خواستم اگه ممکنه یک لیستی از اسامی ویروس های جدید از سال 2005 به بعد رو اگه میدونید بهم بگید لازم دارم.
بعد موضوع در ارتباط با ویروس شناسی لازم دارم برای ارائه چند تا هم موضوع پیشنهاد بدین

vet lab sciences

New member
سلام به بچه های گل ویروس
کارشناسی ارشد ویروس داریم اینجا ؟ واسه مشاوره یکی از دوستام شدید نیاز دارم !

سلام دوستان..خسته نباشید:
می خواستم اگه ممکنه یک لیستی از اسامی ویروس های جدید از سال 2005 به بعد رو اگه میدونید بهم بگید لازم دارم.
بعد موضوع در ارتباط با ویروس شناسی لازم دارم برای ارائه چند تا هم موضوع پیشنهاد بدین

سلام دوستان عزیز. نمیدونم متأسفانه یا خوشبختانه دوستان ارشد ویروس شناس و یا کسانی که میتونن راهنماییتون کنن بعلت مشغله زیاد و یا شاید به دلایل دیگه اینجا فعال نیستن و فعالیت نمی کنن!
بنده خودم اگه می تونستم در خدمتتون بودم ولی شرمنده که فعلا نمی تونم:riz513::riz304:

viral freak

New member
viral freak درود پس چراااااااااااااا ای بابا از قدیمی های اینجا هستیااااااااااا حیفه شروع کن تو میتونی

من متاهل هستم و معلم هم هستم و یکم مشغله ام زیاده.شروع خوبی دارم و بعد هی کار تو کار پیش میاد و آخرشم هیچی وقت امتحان میرسه و من هیچ امادگی ندارم.

کارشناسی ارشد داریم اینجا اما کم سر میزنن.رهایی همیشه میاد.سوالتونو بپرسید میاد جواب میده...البته اونا سال دومن یکم مشغله اشون زیاده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا