virologist93
New member
شماها چند هزار بار این کتابارو دوره کردین که همه رو خط به خط میدونین؟؟؟:smiliess (15)::5:
نظر شما محترم ولی از اندیشه رفیع خوشم نیمد / ولی یکی ان فرقی نداره با هر کدوم راحتی همونو بخون
درود دوست گرامی ترجمه ها زیاده ولی در کل همه یک مطلب میرسوونه مثلا ویروس جلووتز 2013 دکتر بهادر ویرایش یکم غلط املایی داره ولی ترجمه عالی و جداول خوب ترجمه کردن نسبت به مثلا ناشر اندیشه رفیع قاضی سعیدی خوب بود ولی بعضی از جدول ها ترجمه نشده بودن/ من کتاب اندیشه رفیع مورای به ضم خودم نتونستم باش کنار بیام خوب نبود نه از لحاظ مطلبی از لحاظ صفحه ارای و فصل ها / ولی اگر دکتر بهادر مورای ویروس ترجمه میکردن دیگه شک ها نبود ولی در کل اگر از ناشر اندیشه رفیع راضی هستی همونو بخون چون مطالب یکی هست جای نگرانی نیست / در ضمن شما اگر وقت دارید جاووتز و مورای باهم بخونید یعنی اگر فصل کلیات جاووتز مثلا تا کلیات تکثر ویروس ها رو خوندید فردا هم همین مطلب از مورای بخونید بیایدد جلو هم 2 کتاب تلفیقی خوندید هم کم و کاستی 2 کتاب متوجه میشید اگرم مثل من وقت ندارید اول جاووتز خوب بخونید با خلاصه سپس برید سراغ مورای چون اونوقت دیگه زیاد نمیخاد وقت صرف کنید یعنی نکته های اضافی رو زود متوجه میشید/ یه نکته دیگه بگم ویروس مثله باکتری نیست که بخوایید عمیق خانی بکنید و واو حفظ کنید شما یکسری مطلب کلی و مهم از هر خانواده یاد بگیرید کافیه پس دور 1ول یا دوم عمیق بخونید ولی برای دور های بعدی دیگه نیاز به عمق خانی نیست و نکته اخر ویروس تنها درسی هست که تا 2 3 روز قبل ازمون باید خلاصه و کتاب اصلی مرورش کنید و در کنارتون باشه/ امیدوارم از خاندن این درس شیرین لذت ببرید شاد باشید
کتابای برای کنکور به نظر شما کافیه؟!:wacsmiley:
راجع به ایمنی پوران پژوهش چیزی تا حالا نشنیدم!
دوست عزیز وایرولوژیست93 حاضرید درخواست مدیریت فروم وایرو توسط ادمین رو براشون بفرستیم؟ فکر نکنم کس دیگه ای پیدا شه تا با ما همصدا بشه!
دکتر احسانی زنوز بیوشیمیه نه ایمنی؟درسته؟مجموعه کتاب های " برای کنکور" در کنار یک کتاب دیگه خیلی مفیـد هست و به تنهایی فکر میکنم برای درس هایی با ضریب 1 کافی باشه.
ایمنی پوران پژوهش برای دکتــر احسانی هست و خیلی از داوطلب های اینجـا؛ از جمله خودم ازش استفاده کردیم و خیلی خوب هست. البته من در کنارش بیوشیمی " برای کنکور" رو هم مطالعه کردم.
دکتر احسانی زنوز بیوشیمیه نه ایمنی؟درسته؟
سلام.چند روزی نبودم
باشه بفرستیم
معاون آموزشی وزیر بهداشت در گفتوگو با فارس خبر داد : اعتراض داوطلبان به کاهش ظرفیت کارشناسی ارشد پزشکی نابجاست چرا که ظرفیتی نبوده که بخواهد کاهش یابد.
سلام بچه ها،ضمن ارزوی موفقیت برای همتون:
همونطوری که اطلاع دارین 22 مرداد،چهارشنبه،ساعت 10 جلوی وزارت بهداشت تجمع هست برای کاهش ظرفیت ها.ازتون خواهش میکنم به خاطر همه ی داوطلب ها اگه امکانش رو دارین بیاین یا یک نماینده بفرستین.حداقل این اتفاق سال دیگه برای شما اتفاق نیافته.هیچ تضمیینی نیس که سال بعد یکی رتبش بشه 31 و وزارت ظرفیت بده که 30 نفر لازم داریم یا یک چیز مثه این.... خواهشا به دوستانتون کمک کنین...
باز هم ممنون.
http://olumpezeshki.ir/thread13932.html
درس ویروس خیلی سادست به نظرم.چندتا کتاب دارم همزمان می خونم جاوتز خیلی مطالب اضافی گفته ولی می خونمش.
ایمونو ولی خیلی عصاب خوردکنیه نمی تونم با نظم بخون.
قارچ درس مورد علاقمه.
الان در حال حاظر 50درصد وقت مطالعم برای زبانه با ضعفم تو زبان جبران کنم و 30 درصد وقتم ویروس می خونم 20 درصدم قارچ و ایمونو می خونم.