love virology
New member
شما همون اکرمی بخونی زیر 50 نمیزنی تازه همه فصولش نیاز نیست خاستی بهت میگم کجا رو بخونی و بیشتر کجاها رو
امیدوارم رشته مورد نظر پیدا کنید ولی نظر من اگر میخاهید ویروس بخونید مولکولی جایگزین باکتری کنید در طول زمان متوجه میشید چون از سال 90 به این طرف سوالات مربوط به بحث مولکولی در ویروس خیلی شده و برای فهم بهتر مباحث همانند سازی و ورود و خروج به سلول خیلی کمک میکنه / این نظر من بود / شاد باشید
میشه بیشتر راهنماییم کنین کدوم فصلا رو بخونم و چطور بخونم؟شما همون اکرمی بخونی زیر 50 نمیزنی تازه همه فصولش نیاز نیست خاستی بهت میگم کجا رو بخونی و بیشتر کجاها رو
ممنون از اینکه جواب دادی.دروه محاق یعنی ویروس ناپدید هست از دید ها ولی فعاله داره سنتز میکنه درون سلولی میزبان یه شدت
نهفتگی یا کمون فاصله زمانی بین الودگی و نشان اولین ظهور بیماری این مدت زمان میشه کمون برای هر ویروس فرق میکنه فرد از لحاظ ظاهری سالم ولی در اصل الوده هست و میتونه الودگی انتقال بده
ممنون:thanks::bunnyearsmiley:این کارو خودم دارم میکنم درسته مولکولی خوندم ولی باید خیلی کار کرد این درسو
ابتدا فصل 7 باید خوند یکی از فصل های پایه مولکولی خوب یادش بگیرید ساختار دی ان آ و ویژه گی های اوون
فصل بعدی 6 هست بخونید انواع کروموزوم تا صفحه 155 سر ناهنجاری ها
فصل بعدی 8 همانند سازی خوب بخونید مخصوصا انزیم ها هر ساله سوال بوده
فصل بعد 10 رونویسی یاد بگیرید اساس کار ار ان ا ویروس ها هست
فصل بعد 11 ترجمه
فصل بعد9 جهش رو با فصل 6 بخونید یعنی فصل 6 از نا هنجاری ها تا صفحه 170 سر نام گذاری سیتوزنتیک
فصل بعد 12 تنطیم بیان ژن هر ساله سوال بوده
فصل بعد 13 مهندسی ژن
فصل 14 ژنوم
فصل بعد 15 ژنتیک باکتری ها
کلا این فصول به ترتیب که گفتم بخونید مولکولی عالی میزنید خودمم دارم اینجوری میخونم تازه حدودا 300 صفحه میشه ارزششو داره
- - - Updated - - -
این کارو خودم دارم میکنم درسته مولکولی خوندم ولی باید خیلی کار کرد این درسو
ابتدا فصل 7 باید خوند یکی از فصل های پایه مولکولی خوب یادش بگیرید ساختار دی ان آ و ویژه گی های اوون
فصل بعدی 6 هست بخونید انواع کروموزوم تا صفحه 155 سر ناهنجاری ها
فصل بعدی 8 همانند سازی خوب بخونید مخصوصا انزیم ها هر ساله سوال بوده
فصل بعد 10 رونویسی یاد بگیرید اساس کار ار ان ا ویروس ها هست
فصل بعد 11 ترجمه
فصل بعد9 جهش رو با فصل 6 بخونید یعنی فصل 6 از نا هنجاری ها تا صفحه 170 سر نام گذاری سیتوزنتیک
فصل بعد 12 تنطیم بیان ژن هر ساله سوال بوده
فصل بعد 13 مهندسی ژن
فصل 14 ژنوم
فصل بعد 15 ژنتیک باکتری ها
کلا این فصول به ترتیب که گفتم بخونید مولکولی عالی میزنید خودمم دارم اینجوری میخونم تازه حدودا 300 صفحه میشه ارزششو داره
دوره ی محاق و دوره ی نهفتگی در چرخه ی تکثیر ویروسی چه دوره ای هستن؟فرقشون چیه؟
یکی دو روزه.دو سه صفحه از فصل 44 مورایپس شما ویروس شناسی رو شروع کردید!![]()
یکی دو روزه.دو سه صفحه از فصل 44 مورای
اوکی:smilies-azardl (181دوستان اگه موافق باشید سوالاتتون رو تو این تاپیک مطرح کنید:riz304:
*سوالاتی از دنیای شیرین و متنوع ویروس شناسی (به جز رترووایرولوژی)*
من فعلا برنامه ی منظمی ندارم و همه چیز تق و لقه تا اول مهر.فعلا فرصت مطالعم خیلی کمهخوبه. منم ان شاالله از امروز رسما! وارد دنیای ویروس میشم و خوندن ویروس رو شروع می کنم.:auizz3ffy9vla57584x
من فعلا برنامه ی منظمی ندارم و همه چیز تق و لقه تا اول مهر.فعلا فرصت مطالعم خیلی کمه
اتفاقا منم میخواستم راجع به این کتاب سوال بپرسمراستی شما ویروس شناسی مورای تون از کدوم انتشاراته؟
مورای بهادر دیگه تجدید چاپ نمیشه خاستید بگیرید مورای اطمینان بگیرید زیر نظر دکتر صمیمی هست تخصص ویروس دانشگاه تهران / دکتر دلال تخصص باکتری دارن پس اطمینان بهتره