مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

love virology

New member
شما همون اکرمی بخونی زیر 50 نمیزنی تازه همه فصولش نیاز نیست خاستی بهت میگم کجا رو بخونی و بیشتر کجاها رو

love virology

New member
دروه محاق یعنی ویروس ناپدید هست از دید ها ولی فعاله داره سنتز میکنه درون سلولی میزبان یه شدت

نهفتگی یا کمون فاصله زمانی بین الودگی و نشان اولین ظهور بیماری این مدت زمان میشه کمون برای هر ویروس فرق میکنه فرد از لحاظ ظاهری سالم ولی در اصل الوده هست و میتونه الودگی انتقال بده

Ashvini

New member
امیدوارم رشته مورد نظر پیدا کنید ولی نظر من اگر میخاهید ویروس بخونید مولکولی جایگزین باکتری کنید در طول زمان متوجه میشید چون از سال 90 به این طرف سوالات مربوط به بحث مولکولی در ویروس خیلی شده و برای فهم بهتر مباحث همانند سازی و ورود و خروج به سلول خیلی کمک میکنه / این نظر من بود / شاد باشید

ممنون از راهنمایتون
من چون رشته م علوم هست با مولکولی آشنایی کمی دارم...کتاب اکرمی نزدیک600 صفحه ست. سختی و آسونیش بماند...باید برای ضریب 1 کامل خوند؟؟؟

love virology

New member
پوزش شما 600 صفحه نباید بخونید که خاستید بهتون میگم چه بخش هایی بخونید و کجا رو بیشتر بعدش اگر مولکولی بالا 50 بزنید قبولیتون خیلی تثبیت شده هست

virologist93

New member
دروه محاق یعنی ویروس ناپدید هست از دید ها ولی فعاله داره سنتز میکنه درون سلولی میزبان یه شدت

نهفتگی یا کمون فاصله زمانی بین الودگی و نشان اولین ظهور بیماری این مدت زمان میشه کمون برای هر ویروس فرق میکنه فرد از لحاظ ظاهری سالم ولی در اصل الوده هست و میتونه الودگی انتقال بده
ممنون از اینکه جواب دادی.
با توجه به این جمله:

(دوره نهفتگی که در طی آن ویروس عفونی خارج سلولی شناسایی نمی شود شامل دوره ی محاق است که با آزاد شدن ویروس های جدید پایان می یابد)
یعنی تو دوره ی نهفتگی هم eclipse وجود داره؟

love virology

New member
این کارو خودم دارم میکنم درسته مولکولی خوندم ولی باید خیلی کار کرد این درسو

ابتدا فصل 7 باید خوند یکی از فصل های پایه مولکولی خوب یادش بگیرید ساختار دی ان آ و ویژه گی های اوون

فصل بعدی 6 هست بخونید انواع کروموزوم تا صفحه 155 سر ناهنجاری ها

فصل بعدی 8 همانند سازی خوب بخونید مخصوصا انزیم ها هر ساله سوال بوده

فصل بعد 10 رونویسی یاد بگیرید اساس کار ار ان ا ویروس ها هست

فصل بعد 11 ترجمه
فصل بعد9 جهش رو با فصل 6 بخونید یعنی فصل 6 از نا هنجاری ها تا صفحه 170 سر نام گذاری سیتوزنتیک
فصل بعد 12 تنطیم بیان ژن هر ساله سوال بوده
فصل بعد 13 مهندسی ژن
فصل 14 ژنوم
فصل بعد 15 ژنتیک باکتری ها

کلا این فصول به ترتیب که گفتم بخونید مولکولی عالی میزنید خودمم دارم اینجوری میخونم تازه حدودا 300 صفحه میشه ارزششو داره

- - - Updated - - -

ابتدا فصل 7 باید خوند یکی از فصل های پایه مولکولی خوب یادش بگیرید ساختار دی ان آ و ویژه گی های اوون

فصل بعد 11 ترجمه
فصل بعد9 جهش رو با فصل 6 بخونید یعنی فصل 6 از نا هنجاری ها تا صفحه 170 سر نام گذاری سیتوزنتیک
فصل بعد 13 مهندسی ژن
فصل 14 ژنوم

کلا این فصول به ترتیب که گفتم بخونید مولکولی عالی میزنید خودمم دارم اینجوری میخونم تازه حدودا 300 صفحه میشه ارزششو داره

virologist93

New member

فصل بعد 11 ترجمه
فصل بعد 13 مهندسی ژن
فصل 14 ژنوم

- - - Updated - - -

فصل بعد 11 ترجمه
فصل بعد 13 مهندسی ژن
فصل 14 ژنوم

ممنون:thanks::bunnyearsmiley:

virologist93

New member
راستی شما ویروس شناسی مورای تون از کدوم انتشاراته؟
اتفاقا منم میخواستم راجع به این کتاب سوال بپرسم
من چند روز پیش که رفتم انقلاب مورای 2013 فقط ترجمه ی جلال مردانه زیر نظر دکتر سلطان دلال بود!
همه گفتن که دکتر بهادر 2013 رو ترجمه نکرده،این درسته؟
انتشارات اندیشه رفیع

love virology

New member
مورای بهادر دیگه تجدید چاپ نمیشه خاستید بگیرید مورای اطمینان بگیرید زیر نظر دکتر صمیمی هست تخصص ویروس دانشگاه تهران / دکتر دلال تخصص باکتری دارن پس اطمینان بهتره

virologist93

New member
مورای بهادر دیگه تجدید چاپ نمیشه خاستید بگیرید مورای اطمینان بگیرید زیر نظر دکتر صمیمی هست تخصص ویروس دانشگاه تهران / دکتر دلال تخصص باکتری دارن پس اطمینان بهتره

ممنون از راهنماییت.ولی من دیگه حالا حالاها نمیتونم برم انقلاب.مجبورم فعلا از همین بخونم

آخرین ویرایش:

vet lab sciences

New member
پس این دانشجویان دکتری ویروس چکار می کنند؟؟!!:smiliess (12):
همش دارن Ph.Dهای باکتری مال ویروس رو ترجمه می کنن!!!!:14:
مال انتشارات اطمینان رو هم فکر کنم دانشجویان باکتری ترجمه کرده بودن!!
البته مزیت انتشارات اندیشه رفیع رنگی بودنشه که خوندن ویروس رو لذت بخش تر می کنه
!:painting:

love virology

New member
نظر شما محترم ولی از اندیشه رفیع خوشم نیمد / ولی یکی ان فرقی نداره با هر کدوم راحتی همونو بخون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا