virologist93
New member
سلام به همگی
در چه حالید؟تا حالا خوب خوندید؟
من هنوز شروع نکردم.خیلی دیر شده به نظرتون؟
به نظر شما میشه ویروس رو از فصل 49 مورای شروع کنم؟بعدا برگردم و فصل 44 تا 48 رو بخونم اشکالی داره؟؟یعنی از پاپیلوما ویروس به بعد؟
پس چرا من نمی فهمم؟؟؟؟:sadsmiley:تا کلیات ندونی دچار مشکل میشی / کلیت زیاد وقت نمیگیره
خوب من از کلیات خیلی خوشم نمیاد
خیلیم وقت گیره،منم خیلی عقبم.به خاطر همین تصمیم گرفتم کلیات رو بزارم آخر بخونم
ممنون.احتمالا باید همین کارو بکنمبه نظر من ویروس شناسی رو باید از کلیات شروع کرد چون یک سری مطالب و اصطلاحات هست که باید بدونید ولی لازم نیست برای شروع روی کلیات زیاد وقت بزارید فقط در حدی که حساب کار دستتون بیاد چون بیشتر این مطالب در قسمت های بعدی در فصل مربوط به هر ویروس تکرار میشه .بعد از تمام کردن کتاب وقتی دوباره به کلیات برگردید میبینید که بیشترشو بلدید.
من خودم اول کلیات رو به طور سطحی خوندم بعد DNA و RNA ودر آخر دوباره کلیات رو خوندم و مرور همه ... در کنکور هم 84 درصد زدم .(البته من از جاوتز و کمی از مورای خونده بودم )
موفق باشید:smilies-azardl (181
ممنون:riz304:تک یاخته و کرم/ باکتری هم کتاب چکیده بخونید کافیه
سلام به همگی
به نظر شما میشه ویروس رو از فصل 49 مورای شروع کنم؟بعدا برگردم و فصل 44 تا 48 رو بخونم اشکالی داره؟؟یعنی از پاپیلوما ویروس به بعد؟
سلام. ای شکر.
نه چه دیر شدنی! با این سوالات بچگونه ارشد نگران نباش (کدام اینجوریه کدام اونجوریه!!) مایه فضاحت! انگار ما بچه ایم هیچی حالیمون نیست اینجور سوال میدن! بابا یه خورده سختترش کنید. ریز مولکولیش بشید! مثل تربیت مدرس...
ببین هرجور که راحتی بخون! فقط تکثیر و پاتوژنز و... (کلیات) رو لااقل از کتاب برای کنکور بخون بعدش برو هر قسمتی که دوست داری.
منم میخوا همین کارو کنم وقتی که کلیات تموم شد (جاوتز+مورای) میخوام برم مبحث دیوانه کننده رترووایرولوژی! (دنیاییه برا خودش!).