بله بله.کم کم دیگه باید به فکر بیوشیمی باشیم.دوستان من خیلی تعریف کتاب بیوشیمی برای کنکور رو شنیدم. همون کتاب صورمه ای کوچیکه.به نظرتون کتاب خوبیه؟
سلام سحر گلم.راست میگی عزیزم. پس من سعی می کنم اول این درسنامه رو تموم کنم. وای که چه قدر درسنامه مغزو اعصاب زیاده.
میگم شما برای مهره داران چی میخونید؟
سلام به همگي بچه ها من فقط دارم فيزيولوژي و زبان تافل ميخونم فعلا براي بيوشيمي و زيست هيچ برنامه خاصي ندارم چون واقعا وقتشو ندارم اما سعي ميكنم خودمو به شما برسونم البته چجوري نميدونم؟فيزيولوژي بعد از اينكه هر مبحثي را خوندم تست كار ميكنم زبان هم كه فعلا فقط لغت ميخونم به اميد موفقيت همه فعلا خدانگهدار
سلام فرشته جون من خودمورسوندم,خداروشکرکه حال پدرت خوب شده خوشحالم,این هفته خیلی عالی خوندی,راستش من ازعملکرداین هفته خودم زیادراضی نبودم ولی وقتی مطالعه ای که داشتی روخوندم کلی انرژی گرفتم که ایندفعه به امیدخداخودم روبه برنامه هام برسونم.آفرین فرشته جونم.:a2d3:
سلام عزیزم.خوشحال شدم.ممنون از لطفت.اتفاقا من خیلی کم کاری میکنم.تو درس خوندنم یکمی خنگم.ولی وقتی حرفای تورو میشنوم انرژی میگیرم.مرسی از روحیه دادنت.امیدوارم موفق باشی.انشاءالله هفته بعدهم با کلی انرژی ببینمت.خدا بهمراهت دوست عزیز.موفق باشی
سلام سحر جونسلام دوستان,عیدتون مبارک,من این هفته باکمک خداتونستم گوارش روبخونم وواردمبحث اعصاب شدم وحدودا180تالغت زبان خوندم.
راستی به طورموقت برای یک ماه من مدیرانجمن فیزیولوژی شدم منتظرپیشنهادات سازندتون هستم برای بهترشدن انجمن چه پیشنهاداتی دارید؟
سلام سحر جون
تبریک میگم انشا... موفق باشی
منم تست گردش خون رو زدم زیست رو هم جانوری دارم فعلا جهت آشنایی می خونم زبانم که لزگی مهارت 7
فرشته جون بااینکه میدونم,قطعاکارمهمی داشتی که این هفته اینجاسرنزدی,ولی میدونم تلاش خودتوداشتی وبرات آرزوی سلامتی میکنم امیدوارم موفق باشی گلم.