saharandishe
New member
سلام سیمین جان شماخوبی؟خداروشکروضع درساهم بدنیست البته اگه کارآموزی هاوکلاسهای دانشکده بزارن وقتی بمونه واسه درس خوندن!!!!شماچیکارمی کنید؟خداروشکراوضاع درس وزندگی خوب پیش یره دیگه؟
سلام عزیزمسلام سیمین جان شماخوبی؟خداروشکروضع درساهم بدنیست البته اگه کارآموزی هاوکلاسهای دانشکده بزارن وقتی بمونه واسه درس خوندن!!!!شماچیکارمی کنید؟خداروشکراوضاع درس وزندگی خوب پیش یره دیگه؟
بچه ها می شه بگین کتاب ما طراحان فیزیو خوبه یا نه ؟؟؟در چه حدی هستش؟؟؟؟ممنون میشم
سلامسلام
دوستان من تازه وارد انجمن شدم ؛
اگر فیزیولوژِی قبول شیم ، اونوقت بحٍث هایی که می خونیم پزشکیه ؟
سلام]مرسی از لطفت اما من منظورم اینه که اون چیزی که ما در مقطع ارشد قبول میشیم ، تحت عنوان کدوم یکی از شاخه های فیزیولوپزی هست ؟
مثلا ؛
فیزیولوژِی پزشکی یا جانوری چون همون طور که میدونین فیزیولوژی جز عاوم پایه پزشکی هستش:smilies-azardl (181
سلام عزیزم
ممنون شما خوبی؟یه مدت نبودی نگران شدم انشا... میرسی و می خونی و واسه 93 حتما
قبول میشی. منم خدا رو شکر تا اونجایی که میتونم می خونم.
موفق باشی گلم:riz304:
:riz304:
سلامچقدر بچه های فیزیو بی حالن تنبلا ای تنبل ای تنبل تکون بخور ای تنبل
سلام
والا ما هم خیلی دلمون می خواد فعال باشیم ولی نمیدونم چرا نمیشه:21:
سلام دوستان
من امسال قصد دارم در آزمون ارشد مهندسی پزشکی شرکت کنم . یکی از درس هایی که جزو امتحان هست فیزیولوژیه و منبعی که براش معرفی کردن یکی کتاب گایتون هست و یکی دیگه کتاب احمد رستمی . من هیچ زمینه قبلی در مورد درس فیزیولوژی ندارم. به نظر شما اگه کتاب گایتون رو بخونم ،مطالبش رو می فهمم؟ اگه کتاب کم حجم تر و ساده تری سراغ دارید معرفی کنید.
سلام دوستان
امسال اگه اطلاع داشتی باشید منابع پیشنهادی سازمان سنجش آموزش پزشکی برای درس زبان بطور کامل تغییر کرده. شما اطلاع داری که کتاب تافل و 504 و لزگی هنوزم برای امسال جواب میده یا نه؟
سلام دوستان
امسال اگه اطلاع داشتی باشید منابع پیشنهادی سازمان سنجش آموزش پزشکی برای درس زبان بطور کامل تغییر کرده. شما اطلاع داری که کتاب تافل و 504 و لزگی هنوزم برای امسال جواب میده یا نه؟