سلام وخداقوت به همه ی پشت کنکوری ها،برای همه آرزوی موفقیت می کنم،هرچندبااینکه خودم همیشه تصورمیکردم درهمچین روزی یعنی نزدیک به کنکوربه همه ی درسهامسلط خواهم بودولی علی رقم تصوراتم اینگونه نشد!!!وزندگی من روبه سمتی سوق داد وتفکراتم روجوری هداییت کردکه الان میفهمم همه چیزکنکوروارشدنیست،فردی که درجست وجوی حقیقی دانش باشدچه دردانشگاه چه درخارج ازدانشگاه درحال کسب علم خواهدبودتاپای گوروخودرومحدودبه قبولی درکنکورودانشگاه نخواهدکرد،اینهارومی گم برای افرادی مثل خودم که آمادگی زیادی برای شرکت درامتحان ندارندولی ازامتحان فرارهم نمیکنند،مابایدانسانهای شادی باشیم وازلحظات خودمون نهایت لذت وشادمانی روببریم حالاچه کنکورقبول شیم چه نشیم!بایدکمی بیشتربه فکرزندگی هامون وسلامتیمون باشیم استرس سالهاپشت کنکورموندنهاوازسیرطبیعی زندگی جاماندنهابه مرورسلامتیمون روبه خطرمیندازه،کمی به فکرزندگی هامون باشیم،همین که همین اندازه شجاعت داریدکه سرجلسه کنکورحاضربشیدقابل ستایش هستید،آرامش خودتون روحفظ کنیدوسعی کنیدازموهبت های الهی بهره کافی روببرید،مباداروزی برسه که مانصف عمرمون تموم شده باشه وهنوزهم باخودمون بگیم بزاراین دوره اززندگی هم تموم بشه بالاخره راحت میشم،آسایش وراحتی راهم اکنون دریاب وآن رابه بعدازکنکورموکول نکن!