مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
اشل کمک....1.میگم بهداشت دکتر کهن خوبه؟
2. پارسال ک سوال ازمراقبت نوزادان و هم آغوشی اومده بود از توی کدوم کتاب اومده؟

سلام دوست خوبم.خسته نباشی.

1.بله اگر بتونید کتابش رو تهیه کنید خیلی خوبه و میتونه کمک کننده باشه .

2. در مورد این سوالتون تا جایی که یادمه در کتاب سوسن پارسا اومده بود ولی در کتاب دکتر کهن دیدم نوشته شده.

موفق باشی:riz304:

mid.rm

New member
سلاااااااام بچه ها...امروز صب دوشنبه باپدرم راه افتادیم رفتیم ارومیه گفته بودن واسه طرح تقسیم میکنن....ساعت11بالاخره برنامه ریختن من افتادم پیرانشهر.....از شهرمون2ونیم ساعت راهه....قبول کردم چاره ای جز.این نبود...ساعت12ونیم که داشتن حکممو مینوشتن...از طرف اقای وزیر نامه اومد که رشته هایی که طرحشون اجباری نیس باید تاخرداد93حکم طرح واسشون ندن...اونقدر ناراحت شدم الان تا6ماه بدون طرح باید باشیم ....شانس ندارم که...خیلی دوس داشتم برم طرح

سلام عزیزم .شاید یه جایی ببینی این موضوع به صلاحت بوده انشالله ارشد قبول میشی.میخواستم چند تا سوال بپرسم، ممنون میشم جواب بدی:بعد ازاتمام کارای فارغ التحصیلی چقدر طول کشی تا اصل دانشنامه به دستمون برسه؟2-هر موقع دانشنامه رسید میشه واسه طرح ثبتنام کرد یا زمان های مشخصی داره؟ 3-هر سه ماه ثبتنام میکنن یا قرعه کشی؟4_اینکه تا خرداد دیگه برمیدارن واسه طرح واسه همه ی استان هاست یا فقط آ.غ رو اینطوری گقتن؟ببخشید این همه سوال می‌پرسم.

آخرین ویرایش:

obstetrician88

New member
سلام عزیزم .شاید یه جایی ببینی این موضوع به صلاحت بوده انشالله ارشد قبول میشی.میخواستم چند تا سوال بپرسم، ممنون میشم جواب بدی:بعد ازاتمام کارای فارغ التحصیلی چقدر طول کشی تا اصل دانشنامه به دستمون برسه؟2-هر موقع دانشنامه رسید میشه واسه طرح ثبتنام کرد یا زمان های مشخصی داره؟ 3-هر سه ماه ثبتنام میکنن یا قرعه کشی؟4_اینکه تا خرداد دیگه برمیدارن واسه طرح واسه همه ی استان هاست یا فقط آ.غ رو اینطوری گقتن؟ببخشید این همه سوال می‌پرسم.

من واقعا دلم میخاد آمدن کد طرح که میگن 70 روز طول میکشه و همه چیز طرح یا هرچی همه موکول بشه به بعد از کنکور ارشد؟نمیدیدونید از روزی که امتحان دادم فرداش که مغزم نکشید امروزمم با کارهای برای امتحان درمانگام سپری کردم....من واقعا احساس میکنم مریضم اگر درس نخونم درسنامه زنانو جلو چشمم میبینم ناراحت میشم که شروعش نکردم.................جنین ..نوزادان....یک سوم ویلیامز........مایلز.کلی کلی کلی
خدایا نظم بده به زندگیم بیش از هرروز
الهی امین
به امید موفقیت همه شما دوستان

سلام خسته نباشید دوستان من کتاب مایلز رو ندارم از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

royaaaaa

New member
سلام خوبین؟جواب1_من از تبریز فارغ شدم که حدود3ماه طول کشید واسه طرح زنگ بزنن..بعد اینکه همه همکلاسیامون فاینال دادن گفتن بیاین تسویه حساب رفتیم یه کاغذ دادن که عوض مدرک لیسانس رفتیم امضا کردیم بعد فورا بردیم ارومیه تا واسه طرح اقدام بشه خیلی منتظر موندیم کل همکلاسیام تو تبریز رفته بودن طرح به ما گفتن به حدنساب نرسیدین تا قرعه بندازن..تا اینکه دوشنبه رفتیم از شمال استان آ.غ شروع کردن بچه ها روپخش کردن جنوب استانم ما بودیم که فقط پیرانشهر موند...البته فرزند شهیدوفرهنگیونفر اول اول از شرایط طرح بود اگه داشتی میتونستی هرجا بخوای بری....هر3ماه نیس هر ترم که تموم میشه،و فارغ شدنی هست میرن واسه اقدام به طرح....امروز که4شنبه هست زنگ زدن گفتن بیاین حکمتون حاضره برین طرح تعجب کزدم که چی شده ..گفتت جلسه گذاشتیم حل شد الان اون ابلاغیه رو که مال کل کشور بود برداشتن...اگه سوالی بود بازم در خدمتم...ان شالله از هفته بعد میرم طرح...راستی یادم رفت بگم هنوز مدرک اصلی دستم نیس اون بعدا میاد منتظرش نباش تو برو دنبال طرح با برگه تسویه حساب و یکم از مدارک دیگه مثل کپی شناسنامه و......غیره...............

آخرین ویرایش:

royaaaaa

New member
من واقعا دلم میخاد آمدن کد طرح که میگن 70 روز طول میکشه و همه چیز طرح یا هرچی همه موکول بشه به بعد از کنکور ارشد؟نمیدیدونید از روزی که امتحان دادم فرداش که مغزم نکشید امروزمم با کارهای برای امتحان درمانگام سپری کردم....من واقعا احساس میکنم مریضم اگر درس نخونم درسنامه زنانو جلو چشمم میبینم ناراحت میشم که شروعش نکردم.................جنین ..نوزادان....یک سوم ویلیامز........مایلز.کلی کلی کلی
خدایا نظم بده به زندگیم بیش از هرروز
الهی امین
به امید موفقیت همه شما دوستان

بابا بیخیال غصه ....اونقدر فکر ایناروکرده بود لاغر شده بودم حالا میگم من هر روز میخونم بدون فکر به اینکه قبول میشم نمیشم.....تو بخون اگه غرق شی هم قشنگ میره ذهنت هم عذابت کمتر میشه هم رو دور تند میفتی

mw.ashel

New member
سلام خسته نباشید دوستان من کتاب مایلز رو ندارم از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام همکار خوبم. برای تهیه کتاب مایلز میتونید به سایت زیر که متعلق به علوم پزشکی هست مراجعه کنید و کتاب رو سفارش بدید تا به دستتون برسه .همگی موفق باشید.:riz304:

فروشگاه علوم پزشکی: CD | کتاب | جزوه | آزمون

mw.ashel

New member
fd6f31d6209a13561.jpg

mamaie

New member
سلام دوستان... من این هفته اصلا نتونستم درس بخونم آنفولوآنزا شدم حالم فوق العاده بده... واسم دعا کنین زودتر خوب بشم استرس دارم هیچی نخوندم ..... به امید سلامتی واسه همتون

midwifery87

New member
سلام بچه ها خسته نباشید
چه خبر از درس ها خوب پیش میرین؟؟؟
من که اصلا وقت نمی کنم الانم که مریض شدم حسابی:sarma:
ایشالله همتون موفق بشین

midwifery87

New member
رویا جون خیلی خیلی بهت تبریک میگم کاش منم به آرزوم برسم و برم سر کار:sad:
1سال گذشت
و از این می ترسم که همه چی داره از یادم میره

midwifery87

New member
دوستای گلم هرکی طرحشو تو تهران یا حومش گذرونده بیاد و منو راهنمایی کنه
تا شاید کار منم درست بشه:14:

sam mama

New member
بچه ها روزی ی لیمو شیرین به صورت ناشتا میل کنید برای جلوگیری از سرما..پرتقال رو هم فراموش نکنید اگه اینکاراو انجام نمیدین ی بسته قرص جوشان بخرید
قرص اهن رو هم فراموش نکنید..
انشا..شمام زود خوب شین دوست عزیز

:a2d3:

سلیله

New member
سلام بچه ها همگی خدا قوت
مواظب خودتون باشید:sarma:
من قراره یه دوره تست کنکور ارشد مامایی بزنم مایلز روانپزشکی و نوزادانم تو برنامه هست
موفق باشید

[SIZE=3[COLOR="#FF0000"]]یه سوال مهم[/COLOR][/SIZE]
شنیدم که جلد اخر ویلیامز برای مشاوره مامایی حذفه؟درسته؟چون فصولل داخلی جراحیش هست و مشاوره اینو نداره البته تو دفترچه که چیزی در مرود حذفیات ننوشتن؟
خبر موثقشو باید از کی بگیریم؟

گل بهار

New member
سلام دوستان... من این هفته اصلا نتونستم درس بخونم آنفولوآنزا شدم حالم فوق العاده بده... واسم دعا کنین زودتر خوب بشم استرس دارم هیچی نخوندم ..... به امید سلامتی واسه همتون

انشاالله بزودی خوب میشی گلم. خوب استراحت کن:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا