مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

obstetrician88

New member
سلام به همه دوستان مدتی از مطالعه گروهی عقب بودم وگزارش نمیدادم..... امروز امتحان فاینالم بود و واقعا سخت بود و 100 سوال ......و واقعا شیوه با سالهای قبل متفاوت بود.......جوری که غافلگیر کردن.......توکلم به خداست ولی خوبیش این بود که نتیجه رو نگفتن گفتن با عملی نمره جمع میشه.........و گفتن خودتونو برای امتحانی بس بی رحمانه آماده کنید..................عملی درمانگاه 5شنبه و بخش زایمان شنبه آینده هستم.......................توکلم به خدا هست و آنچه در توان داشتم بیش از حد انجام دادم در حین جلسه هنوز فکر ارشد بودم و خیلی چیزها فهمیدم مثلا اینکه واقعا هنوز با اینکه ممکنه گزارش هامو خونده باشید و بگید که محبوبه چقدر جلوتر از ماهه ..اینو به شجاعت بگم که امروز فهمیدم هنوز باید بیشتر بخونم.....و اینکه مثلا با وضع خوندن مثلا حتی قبولم بشم ارشد ولی فردا ارشد یکی ازم تغییراته فیزیولوژی رو بپرسه و در آن بمانم چقدر سخته.................میدونید چرا اینو میگم؟من واقعا سوالای کنکور امسالمو درآوردم دوباره بخانم و دیدم چقدر راحت میشد اگر امسالم همین سوالا بود..................الان میدونم ممکنه هم زیر امتحان قبول بشیم و ارشد بری ولی واقعا باید اطلاعاتی فراتر از اینهاایی که حتی بهمون میگن داشته باشیم................................ نمیدونم دپرس باشم یا چی...چون خیلی از سوالاتو هم جواب دادم ولی نمیدونم حدنصاب که فکر کنم 60 باشه رو میگیرم یا نه؟توکل خدا چون تلاشمو همیشه در زندگی کرده ام...............................هنوزم راه تلاشم باقی است....و خواهممم کرد.......................... همیشه یه سوالی که از بچهای ارشد در ذهن داشتم این بود که آیا واقعا همه چیزو بلدن....؟اگر کسی یه سوالی کنه و ما نتونیم جواب بدیم آیا ارشد داشتنمون زیر سوال میره؟؟ولی فقط میدونم باید فقط تلاشمو بیشتر کنم نکاته ضعفه من هنوزم تست هست................. دوستان عزیز کتاب تست نوزادان جنین شناسی تست را پیشنهاد میکنیداز انتشارات گلبان؟پیشنهادتون چیه؟ راستی مهم این بود اومدم خبری بدم نمایشگاه بین المللی کتاب های علوم پزشکی با 40% تخفیف شیراز برگزار کرده......هرکس کتابهای انتشارات گلبان میخاد بهم نظر خصوصی بده..من شماره دوستمو براتون میفرستم.....کتابا رو سفارش بدین براتون پست کنه تا جمعه بیشتر نمایشگاه دایر نیست.......گفتم بهتون خبر بدم......................... و راهنمایی خودمم کنید کتاب تست گلبان جنین و نوزادان بگیرم؟خوبه؟ موفق باشین

obstetrician88

New member
سلام بچه ها حالا که همه دارن درددل میکنن منم بگم... شرایطم افتضاح به هم ریخته... مشکلات داره کمرمو میشکنه... گاهی اوقات منم همین فکرو میکنم که همه چیو ول کنم... بعضی روزا خوراکم فقط گریه اس!!!!!

خدا نکنه
توکلت به خدا باشه

obstetrician88

New member
سلام به همگی
یه تصمیم جدید گرفتم. اینکه ارشد شرکت نکنم. چون یکسری مشکلات در خانوادم هست که وضعیت باثباتی نداره.پدرم خواهان جداییه. متاسفانه با این اوضاع من رو هوام. بهتره برم طرحم تا دستم تو جیب خودم باشه.انشاا.. در آینده که دیگه مشغله فکری نداشته باشم برای ارشد میخونم.
بازم میام اینجا و بهتون امید میدم. شماها که اوضاع خونتون آرومه قدر بدونید. شاکر خدا باشید. با انرژی به آیندتون امیدوار باشید عزیزای دلم

سلام گل بهار نازنینم....
تمام صحبت ها را بزرگان کردن...................و من بیشتر نمیگم
ولی اینو باور کن که هر کسی مشکلات زیادی داره و اینکه حتی شجاعت اینو داری که بیان میکنی چون میخاهی که واقعا حل بشه و ایمان داشته باش که به همان قدر شجاعت خواهی داشت که قبول میشوی...
تو موفق میشوی
انشاا......تمام مشکلاتت حل بشه

سلام گل بهارجان گاهی اوقات دلسرد میشم از خوندن اگه میشه برنامه ریزی دقیقی بگو واسم

سلام گل بهارجان گاهی اوقات دلسرد میشم از خوندن اگه میشه برنامه ریزی دقیقی بگو واسم

سلام خوبید میشه یه برنامه ای به من بدی تا بیشتر از این عقب نباشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گل بهار

New member
سلام به همه دوستان مدتی از مطالعه گروهی عقب بودم وگزارش نمیدادم..... امروز امتحان فاینالم بود و واقعا سخت بود و 100 سوال ......و واقعا شیوه با سالهای قبل متفاوت بود.......جوری که غافلگیر کردن.......توکلم به خداست ولی خوبیش این بود که نتیجه رو نگفتن گفتن با عملی نمره جمع میشه.........و گفتن خودتونو برای امتحانی بس بی رحمانه آماده کنید..................عملی درمانگاه 5شنبه و بخش زایمان شنبه آینده هستم.......................توکلم به خدا هست و آنچه در توان داشتم بیش از حد انجام دادم در حین جلسه هنوز فکر ارشد بودم و خیلی چیزها فهمیدم مثلا اینکه واقعا هنوز با اینکه ممکنه گزارش هامو خونده باشید و بگید که محبوبه چقدر جلوتر از ماهه ..اینو به شجاعت بگم که امروز فهمیدم هنوز باید بیشتر بخونم.....و اینکه مثلا با وضع خوندن مثلا حتی قبولم بشم ارشد ولی فردا ارشد یکی ازم تغییراته فیزیولوژی رو بپرسه و در آن بمانم چقدر سخته.................میدونید چرا اینو میگم؟من واقعا سوالای کنکور امسالمو درآوردم دوباره بخانم و دیدم چقدر راحت میشد اگر امسالم همین سوالا بود..................الان میدونم ممکنه هم زیر امتحان قبول بشیم و ارشد بری ولی واقعا باید اطلاعاتی فراتر از اینهاایی که حتی بهمون میگن داشته باشیم................................ نمیدونم دپرس باشم یا چی...چون خیلی از سوالاتو هم جواب دادم ولی نمیدونم حدنصاب که فکر کنم 60 باشه رو میگیرم یا نه؟توکل خدا چون تلاشمو همیشه در زندگی کرده ام...............................هنوزم راه تلاشم باقی است....و خواهممم کرد.......................... همیشه یه سوالی که از بچهای ارشد در ذهن داشتم این بود که آیا واقعا همه چیزو بلدن....؟اگر کسی یه سوالی کنه و ما نتونیم جواب بدیم آیا ارشد داشتنمون زیر سوال میره؟؟ولی فقط میدونم باید فقط تلاشمو بیشتر کنم نکاته ضعفه من هنوزم تست هست................. دوستان عزیز کتاب تست نوزادان جنین شناسی تست را پیشنهاد میکنیداز انتشارات گلبان؟پیشنهادتون چیه؟ راستی مهم این بود اومدم خبری بدم نمایشگاه بین المللی کتاب های علوم پزشکی با 40% تخفیف شیراز برگزار کرده......هرکس کتابهای انتشارات گلبان میخاد بهم نظر خصوصی بده..من شماره دوستمو براتون میفرستم.....کتابا رو سفارش بدین براتون پست کنه تا جمعه بیشتر نمایشگاه دایر نیست.......گفتم بهتون خبر بدم......................... و راهنمایی خودمم کنید کتاب تست گلبان جنین و نوزادان بگیرم؟خوبه؟ موفق باشین

ماشاا.. شما قبولی عزیزم.اصلا نگران نباش. درست میگی ماها خیلی چیزاست که نمیدونیم و فراتر از و کتاباست. ماها هنوط اول راهیم گلم
به امید موفقیت هممون

- - - Updated - - -

سلام گل بهار نازنینم....
تمام صحبت ها را بزرگان کردن...................و من بیشتر نمیگم
ولی اینو باور کن که هر کسی مشکلات زیادی داره و اینکه حتی شجاعت اینو داری که بیان میکنی چون میخاهی که واقعا حل بشه و ایمان داشته باش که به همان قدر شجاعت خواهی داشت که قبول میشوی...
تو موفق میشوی
انشاا......تمام مشکلاتت حل بشه

ممنون از امیدت عزیزم

گل بهار

New member

دلسردی برای همه پیش میاد. کسی جز خودت نمیتونه برات برنامه ریزی کنه. ببین چند ساعت در روز وقت داری. در همون زمان درس بخون. گفتم که بهتره از دروسی که ضریبشون بیشتره استفاده کنی.

sam mama

New member
سلام عزیزم
من دوتاشو دارم به نظرم خوبن
حتما بگیرشون:rose:
ب امید موفقیت

mamaie

New member
سلام
میگم باید نواک جدیدو خوند؟ نمی دونید تغییراتش کجاها هست؟
:33::a2d3: ب امید پیروزی

سلام .. من درسنامه بیماریهای زنانو میخونم خوبه(تقی زاده)... حجمش کمتره و مطالبش هم خوب تو ذهن میمونه

mamaie

New member
[/colo r]سلام دوستان پارسال تو امتحان چند تا سوال ازمراقبت نوزادان و هم آغوشی اومده بود از توی کدوم کتاب باید خوند من گشتم پیدا نکردم....

royaaaaa

New member
سلاااااااام بچه ها...امروز صب دوشنبه باپدرم راه افتادیم رفتیم ارومیه گفته بودن واسه طرح تقسیم میکنن....ساعت11بالاخره برنامه ریختن من افتادم پیرانشهر.....از شهرمون2ونیم ساعت راهه....قبول کردم چاره ای جز.این نبود...ساعت12ونیم که داشتن حکممو مینوشتن...از طرف اقای وزیر نامه اومد که رشته هایی که طرحشون اجباری نیس باید تاخرداد93حکم طرح واسشون ندن...اونقدر ناراحت شدم الان تا6ماه بدون طرح باید باشیم ....شانس ندارم که...خیلی دوس داشتم برم طرح

sam mama

New member
[/colo r]سلام دوستان پارسال تو امتحان چند تا سوال ازمراقبت نوزادان و هم آغوشی اومده بود از توی کدوم کتاب باید خوند من گشتم پیدا نکردم....

وای اره ....پارسال ک منو دوستم غافلگیر شدیم....
کسی دستور العمل شیر مادرو دیده؟ب هر کی میگم میگه ندارم.... میگم شاید تو اونه

سلام من درسنامه ی دکتر صلاحی رو میخونم خوبه به نظرشما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام من درسنامه ی دکتر صلاحی رو میخونم خوبه به نظرشما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

liona

New member
ممنونم از اینکه جواب دادید. بعضی از کتاب هارو دارم.فکر میکنید نوزادان نلسون انتشارات گلبانک برای مطالعه خوبه؟
از کجا باید بفهمم کدوم کتابا بهترن؟
تو چه ساعت هایی میشه با شما تماس گرفت؟
باز هم خیلی ممنونم

اره عزيزم كتاباي تست گلبان همه خوبن.هر كدومو تونستي تهيه كن جداي از اونا تستاي كنكور سال هاي گذشته رو هم تهيه كن .من سعي ميكنم هر روز به سايت سر بزنم اگه خواستي توي پيام خصوصي هم برام پيغام بذاري حتما جواب ميدم...اگه تونستي ازمون ازمايشي هم شركت كن
موفق باشي گلم:heart:

liona

New member
سلام
میگم باید نواک جدیدو خوند؟ نمی دونید تغییراتش کجاها هست؟
:33::a2d3: ب امید پیروزی

اره يه تغيراتي داشته قسمت پاپ اسمير و عفونتها تغيير كرده ولي اكثر مطالب همون جوري هستن كه بودن

mw.ashel

New member
سلام بچه ها من الان عضو شدم اگه بخوام از امروز شروع کنم به نظرتون چطور بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

سلام به همگی
من میخوام برای ارشد امسال اماده بشم ومیدونم الان کمی دیره
لطفا بگید از کجا شروع کنم و چطوری بخونم؟

سلام همکاران خوبم.خوش اومدید.

باید اول از همه سعی کنید نا امید نباشید و با برنامه و مدیریت زمان پیش برید و اینکه ویلی و زبان رو هر روز بخونید و یادتون باشه برای شروع هیچ وقت دیر نیست چون به قول دوستان ، قبولی در ارشد یه پروژه 3-4 ماهه است و شما هنوز وقت دارید.

برای همه شما آرزوی موفقیت میکنیم .:riz304:

پیش به سوی موفقیت
:a2d3:

sam mama

New member
اشل کمک....1.میگم بهداشت دکتر کهن خوبه؟
2. پارسال ک سوال ازمراقبت نوزادان و هم آغوشی اومده بود از توی کدوم کتاب اومده؟

mid.rm

New member
سلام به همه دوستان بالاخره بعد از چند روز تونستم به سایت سر بزنم.واسه همتون آرزوی موفقیت دارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا