obstetrician88
New member
سلام به همه دوستان مدتی از مطالعه گروهی عقب بودم وگزارش نمیدادم..... امروز امتحان فاینالم بود و واقعا سخت بود و 100 سوال ......و واقعا شیوه با سالهای قبل متفاوت بود.......جوری که غافلگیر کردن.......توکلم به خداست ولی خوبیش این بود که نتیجه رو نگفتن گفتن با عملی نمره جمع میشه.........و گفتن خودتونو برای امتحانی بس بی رحمانه آماده کنید..................عملی درمانگاه 5شنبه و بخش زایمان شنبه آینده هستم.......................توکلم به خدا هست و آنچه در توان داشتم بیش از حد انجام دادم در حین جلسه هنوز فکر ارشد بودم و خیلی چیزها فهمیدم مثلا اینکه واقعا هنوز با اینکه ممکنه گزارش هامو خونده باشید و بگید که محبوبه چقدر جلوتر از ماهه ..اینو به شجاعت بگم که امروز فهمیدم هنوز باید بیشتر بخونم.....و اینکه مثلا با وضع خوندن مثلا حتی قبولم بشم ارشد ولی فردا ارشد یکی ازم تغییراته فیزیولوژی رو بپرسه و در آن بمانم چقدر سخته.................میدونید چرا اینو میگم؟من واقعا سوالای کنکور امسالمو درآوردم دوباره بخانم و دیدم چقدر راحت میشد اگر امسالم همین سوالا بود..................الان میدونم ممکنه هم زیر امتحان قبول بشیم و ارشد بری ولی واقعا باید اطلاعاتی فراتر از اینهاایی که حتی بهمون میگن داشته باشیم................................ نمیدونم دپرس باشم یا چی...چون خیلی از سوالاتو هم جواب دادم ولی نمیدونم حدنصاب که فکر کنم 60 باشه رو میگیرم یا نه؟توکل خدا چون تلاشمو همیشه در زندگی کرده ام...............................هنوزم راه تلاشم باقی است....و خواهممم کرد.......................... همیشه یه سوالی که از بچهای ارشد در ذهن داشتم این بود که آیا واقعا همه چیزو بلدن....؟اگر کسی یه سوالی کنه و ما نتونیم جواب بدیم آیا ارشد داشتنمون زیر سوال میره؟؟ولی فقط میدونم باید فقط تلاشمو بیشتر کنم نکاته ضعفه من هنوزم تست هست................. دوستان عزیز کتاب تست نوزادان جنین شناسی تست را پیشنهاد میکنیداز انتشارات گلبان؟پیشنهادتون چیه؟ راستی مهم این بود اومدم خبری بدم نمایشگاه بین المللی کتاب های علوم پزشکی با 40% تخفیف شیراز برگزار کرده......هرکس کتابهای انتشارات گلبان میخاد بهم نظر خصوصی بده..من شماره دوستمو براتون میفرستم.....کتابا رو سفارش بدین براتون پست کنه تا جمعه بیشتر نمایشگاه دایر نیست.......گفتم بهتون خبر بدم......................... و راهنمایی خودمم کنید کتاب تست گلبان جنین و نوزادان بگیرم؟خوبه؟ موفق باشین