مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sam mama

New member
سلام به همگی
یه تصمیم جدید گرفتم. اینکه ارشد شرکت نکنم. چون یکسری مشکلات در خانوادم هست که وضعیت باثباتی نداره.پدرم خواهان جداییه. متاسفانه با این اوضاع من رو هوام. بهتره برم طرحم تا دستم تو جیب خودم باشه.انشاا.. در آینده که دیگه مشغله فکری نداشته باشم برای ارشد میخونم.
بازم میام اینجا و بهتون امید میدم. شماها که اوضاع خونتون آرومه قدر بدونید. شاکر خدا باشید. با انرژی به آیندتون امیدوار باشید عزیزای دلم
سلام گلم در مورد اوضاع خونتون هیچی نمیگم....
اما میدونم تو ک ذوقه شرکت کردنو داشتی همیشه این تو ذهنت میمونه
سر کار برو درس هم بخون هر چقد ک میتونستی...
اما کتابا رو کنار نذار....
انشا... ک همه چی هم درست شه... فقط توکل بر خدا

salamsalam

New member
سلام به همگی
من میخوام برای ارشد امسال اماده بشم ومیدونم الان کمی دیره
لطفا بگید از کجا شروع کنم و چطوری بخونم؟

liona

New member
سلام به همگی
یه تصمیم جدید گرفتم. اینکه ارشد شرکت نکنم. چون یکسری مشکلات در خانوادم هست که وضعیت باثباتی نداره.پدرم خواهان جداییه. متاسفانه با این اوضاع من رو هوام. بهتره برم طرحم تا دستم تو جیب خودم باشه.انشاا.. در آینده که دیگه مشغله فکری نداشته باشم برای ارشد میخونم.
بازم میام اینجا و بهتون امید میدم. شماها که اوضاع خونتون آرومه قدر بدونید. شاکر خدا باشید. با انرژی به آیندتون امیدوار باشید عزیزای دلم
@
گل بهار عزیزم بی شک خبر تو یکی از غم انگیز ترین اخباری بودکه توی این روزهای اخیر شنیده بودم.چیزی برای آرام کردنت به ذهنم خطور نمبکنه فقط از خدا می خوام که هر چه زودتر کاری کنه تا ما اینجا تورو با.روحیه ایی قوی ودلی پر از شور و امید ببینیم که هر روزت پر بارتر و بهتر از روز قبلته،تو هر تصمیمی که بگیری اینجا همه ی دوستات پشتتن...
مثل کوه استوار ومثل سنگ صبور باش عزیزم

liona

New member
سلام به همگی
من میخوام برای ارشد امسال اماده بشم ومیدونم الان کمی دیره
لطفا بگید از کجا شروع کنم و چطوری بخونم؟
سلام عزبزم
اول از همه برنامه ریزی واسه مدت باقیمونده بکن،درسایی که باید بخونی مدت زمانی که برای دور اول باید صرف کنی تهیه کتاب تست،تهیه منابع و...
اینها گام اولا... موفق باشی عزیزم

گل بهار

New member
سلام گلم در مورد اوضاع خونتون هیچی نمیگم....
اما میدونم تو ک ذوقه شرکت کردنو داشتی همیشه این تو ذهنت میمونه
سر کار برو درس هم بخون هر چقد ک میتونستی...
اما کتابا رو کنار نذار....
انشا... ک همه چی هم درست شه... فقط توکل بر خدا

ممنون دوست عزیزم. منم توکلم به خداست. همه چیزو به خودش سپردم.
امیدوارم و از خدا میخوام که موفق بشی :riz304:

گل بهار

New member
@
گل بهار عزیزم بی شک خبر تو یکی از غم انگیز ترین اخباری بودکه توی این روزهای اخیر شنیده بودم.چیزی برای آرام کردنت به ذهنم خطور نمبکنه فقط از خدا می خوام که هر چه زودتر کاری کنه تا ما اینجا تورو با.روحیه ایی قوی ودلی پر از شور و امید ببینیم که هر روزت پر بارتر و بهتر از روز قبلته،تو هر تصمیمی که بگیری اینجا همه ی دوستات پشتتن...
مثل کوه استوار ومثل سنگ صبور باش عزیزم

مطمئنن دلم به دوستایی مثل شما گرم بوده که مشکلمو براتون گفتم. انشاا.. که موفق وشاد باشی همیشه:riz304:

mamaie

New member
سلام به همگی

سلام عزیزم... امیدوارم همه مشکلاتت به خوبی و خوشی حل بشه... اینو بدون که هر کدوممون یه جور مشکل داریم من شما رو کاملا درک میکنم شاید یه زمانی شرایطم مشابه شما بود ولی خب زمان در حال گذرانه سعی کن تو این مراحل دشوار خودتو نبازی و امیدتو حفظ کنی هر کاری که لازم میدونی در جهت تغییر حال روحیت انجام بده به هر حال زندگی بازیها دارد... از ته قلبم واسه همه دوستان و به ویژه شما آرزوهای خوب میکنم... پیزوز باشی

royaaaaa

New member
سلام به همگی
سلام گل بهارجان..نه قصد دلسوزی دارم نه چیز دیگه بقول بچه ها امیدتو از دس نده...حتی تو طرحم کتاب دستت باشه بخون حتی واسه سرگرمی تا هم مطالب یادت نره هم همیشه ذهنت اماده باشه...دعات میکنم تا همیشه موفق باشی....

گل بهار

New member
سلام عزیزم... امیدوارم همه مشکلاتت به خوبی و خوشی حل بشه... اینو بدون که هر کدوممون یه جور مشکل داریم من شما رو کاملا درک میکنم شاید یه زمانی شرایطم مشابه شما بود ولی خب زمان در حال گذرانه سعی کن تو این مراحل دشوار خودتو نبازی و امیدتو حفظ کنی هر کاری که لازم میدونی در جهت تغییر حال روحیت انجام بده به هر حال زندگی بازیها دارد... از ته قلبم واسه همه دوستان و به ویژه شما آرزوهای خوب میکنم... پیزوز باشی

ممنونم از اینمه لطف.موفق باشید.بخدا کلی امید گرفتم ازتون.زنده باشید

- - - Updated - - -

سلام گل بهارجان..نه قصد دلسوزی دارم نه چیز دیگه بقول بچه ها امیدتو از دس نده...حتی تو طرحم کتاب دستت باشه بخون حتی واسه سرگرمی تا هم مطالب یادت نره هم همیشه ذهنت اماده باشه...دعات میکنم تا همیشه موفق باشی....

ممنونم ازت عزیز دلم. شاد و موفق باشی

sam mama

New member
بچه ها سلام
کسی کتاب زیبا تقی زاده (بانک سئوالات )چاپ جدید رو گرفته؟
لطفا اگه کسی بعدا خرید اطلاع بده...
ب امید موفقیت و سربلندی همه..
.:riz304:

mamaie

New member
بچه ها سلام
کسی کتاب زیبا تقی زاده (بانک سئوالات )چاپ جدید رو گرفته؟
لطفا اگه کسی بعدا خرید اطلاع بده...
ب امید موفقیت و سربلندی همه..
.:riz304:

سلام دوست عزیز... کتابی که میگی چی هست من تستای گلبانو دارم این کتاب خوبه???

سلام بچه ها من الان عضو شدم اگه بخوام از امروز شروع کنم به نظرتون چطور بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

سلام خوبی من تا الان هیچ تسلطی به مطالب پیدا نکردم چه طوری شروع کنم؟

سلام خوبی من تا الان هیچ تسلطی به مطالب پیدا :sadsmiley::33:چه طوری شروع کنم؟

salamsalam

New member
سلام عزبزم
اول از همه برنامه ریزی واسه مدت باقیمونده بکن،درسایی که باید بخونی مدت زمانی که برای دور اول باید صرف کنی تهیه کتاب تست،تهیه منابع و...
اینها گام اولا... موفق باشی عزیزم

ممنونم از اینکه جواب دادید. بعضی از کتاب هارو دارم.فکر میکنید نوزادان نلسون انتشارات گلبانک برای مطالعه خوبه؟
از کجا باید بفهمم کدوم کتابا بهترن؟
تو چه ساعت هایی میشه با شما تماس گرفت؟
باز هم خیلی ممنونم

گل بهار

New member
سلام خوبی من تا الان هیچ تسلطی به مطالب پیدا نکردم چه طوری شروع کنم؟

سلام گلم. بنظر من از دروسی که ضریب بیشتری دارن شروع کن. مثل زنان و بارداری.در کنارش باقی درسارو هم کم کم بخون. بدون استرس. استرس کارتو کند میکنه.زبانتم بخون. تست بعد تموم شدن هر فصل بزن کمک کنندست.
موفق باش گلم
بازم کمک خواستی همه ما در خدمتیم:rose:

گل بهار

New member
ممنونم از اینکه جواب دادید. بعضی از کتاب هارو دارم.فکر میکنید نوزادان نلسون انتشارات گلبانک برای مطالعه خوبه؟
از کجا باید بفهمم کدوم کتابا بهترن؟
تو چه ساعت هایی میشه با شما تماس گرفت؟
باز هم خیلی ممنونم

نوزادان گلبان خوبه.انتشارات گلبان اکثر کتاباش خوبن. متفرقه نخون. یک منبع با یک منبع تست بیشتر کمکت میکنه گلم:rose:

sam mama

New member
سلام
میگم باید نواک جدیدو خوند؟ نمی دونید تغییراتش کجاها هست؟
:33::a2d3: ب امید پیروزی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا