مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parvaneh.g

New member
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فک میکنین تست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی استاداتونو هم نمیخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری فقط تست میخونین میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من توجه ام بیشتر رو بهداشته.اصلا وقت نمی شه این 2 تا درسو خوند.پس بهتر حداقل تست با پاسخ نامه تشریحی خوند که یه چی دستم بیاد.شما که وقت داری بخون عزیزم

موژان

New member
مرسی:riz304: ،ایشالا که اینطوری باشه ولی چه خواهر باهوشی داشتیااا 4 ماهه واقعا سخته کاش واسه مام بشه

موژان

New member
مرسی:riz304: ایشالا همینطوری باشه،ولی خواهر باهوشی داشتیااا تو 4 ماه واقعا سخته

baharnarenj16

New member
سلام من گزارش کارمو بدم که دیروز تونستم درست و حسابی درس بخونم امری فصل هموگلوبینوپاتی رو تموم کردم بیو شیمی 10 صفحه از پروتئین و سلولی هم 8 صفحه ناقابل از اسکلت سلولی زبان هم 504 1صفحه:14: از درسهای اضافه ی اخر کتاب رو خوندم با 15تالغت جدید

baharnarenj16

New member
یه شرح حال بدم من علوم ازمایشگاهی خوندم یه سال بیوشیمی امتحان دادم فقط 5رقم تا اخرین نفر قبولی فاصله داشتم یه بارم وزارت علوم زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه مازندران قبول شدم اما دلم راضی نشد برم اخه من عاشق بالینی اااام امسال از علوم محروم بودم!!!!!!دیدید چقدر باتجربه ام!؟از اول دلم با ِنتیک بود اما مشاوره کردم منعم کرد و تشویق به بیوشیمی اما الان دارم برمیگردم به علاقه ام

serin

New member
یه شرح حال بدم من علوم ازمایشگاهی خوندم یه سال بیوشیمی امتحان دادم فقط 5رقم تا اخرین نفر قبولی فاصله داشتم یه بارم وزارت علوم زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه مازندران قبول شدم اما دلم راضی نشد برم اخه من عاشق بالینی اااام امسال از علوم محروم بودم!!!!!!دیدید چقدر باتجربه ام!؟از اول دلم با ِنتیک بود اما مشاوره کردم منعم کرد و تشویق به بیوشیمی اما الان دارم برمیگردم به علاقه ام

موفق باشی:thumbsupsmileyanim:

z.bio

New member
سلام بچه ها منم عمومی هستم و تازه شروع کردم. 2فصل بیوشیمی. 1فصل هزاره. 1فصل امری. 1 درس 504. کمه اما برا شروع بد نیست نه؟:rolleyessmileyanim:

shida

New member

آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه چی مشاوره منعت کرد؟؟؟ چی گفته بود مگه در مورد ژنتیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم من فک میکنم علوم آزمایشگاهی کارش بیشتره پیدا میشه ولی ژنتیک مطالبش جاب تره.

Leyli002

New member
بچه ها كسي درباره كتاب ژنتيك پايه آساد چيزي ميدونه؟

سلام.میگن این کتاب واسه ژنتیک علوم جواب میده.برخی مباحثشو که با کتاب از یک تا ژنومیک اکرمی مقایسه کردم دیدم با کتاب اکرمی بیشتر ارتباط برقرارمیکنم...

Zendegi

New member
بچه ها من ژنتیک دوست دارم ولی چند ماه هست دوست دارم در رشته بیوفیزیک ادامه تحصیل بدم.نظرتونو بدید.ممنون میشم.:smiliess (12):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا