مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parvaneh.g

New member
امری 25000 تومن ترجمه دکتر دلویی.اون 2تا کتاب الان تو اتاقم نیس فردا می گم

Maryam.A

Well-known member
مرسی عزیزم
با دلویی راحتی؟ بچه ها میگن بهادری خوبه؟(بچه های قدیمی)

parvaneh.g

New member
منم 8 مرحله ای خ شرکت میکنم.پس همه با هم آزمون می دیم این جوری

parvaneh.g

New member
مرسی عزیزم
با دلویی راحتی؟ بچه ها میگن بهادری خوبه؟(بچه های قدیمی)

من واقعا مشکلی ندارم باهاش!! اکثریت میگن هر ترجمه امریو که خوندی حتما یه نگاه به ترجمه دلویی بنداز.حتما می دونی ایشون خودشون یکی از طراح های سوالات کنکور ژنتیک هستن

Maryam.A

Well-known member
من واقعا مشکلی ندارم باهاش!! اکثریت میگن هر ترجمه امریو که خوندی حتما یه نگاه به ترجمه دلویی بنداز.حتما می دونی ایشون خودشون یکی از طراح های سوالات کنکور ژنتیک هستن

بله صد البته
قبلأ ک ل اسیک ژنومیک و خوندی؟ بعدأ امری؟

parvaneh.g

New member
نه کامل.یه جاهایشو خوندم.مباحث ژنتیک مندلیشو که کلا نخوندم.حالا تا کنکور علوم حتما می خونم کامل.

parvaneh.g

New member
برا کنکور علوم میکروب و بیوفیزیک می خونی؟من می خوام فقط تست بخونم براش

Maryam.A

Well-known member
برا کنکور علوم میکروب و بیوفیزیک می خونی؟من می خوام فقط تست بخونم براش

نه نمی خونم چون کلأ علوم و جدی نمی گیرم و اصلأ درسام تا اون موقع تموم نمیشه
بنابراین یه نگاهی به تست سالای گذشته می کنم

هما.نوري

New member
سلام بچه ها
من سال 94 كنكور دارم ولي از الان ميخوام شروع كنم.من فقط درس بيوشيمي رو پاس كردم سلولي رو ترم بعد(ترم5)بايد بردارم ژنتيك هم ترم 6.بيوشيمي هارپر رو نصفه خوندم.براي سلولي و ژنتيك چه كتابي بخونم؟ با توجه اينكه هنوز درسشونو پاس نكردم.

faeghe.hosseyni

New member
اینجور که من با 2-3 تا از اساتید زبان صحبت کردم گویا امسال زبان نسبت به سال های قبل بهتر بوده و چون 5 تا از سوال ها از reading به vocab اضافه شده درصد بچه ها کشیده بالا...نهایتا
ً باید 50% به بالا باشه ، مگر اینکه سه تا درس دیگه رو بالای 70% زده باشی که 35-40% زبان رو جبران کنه

سلام اميدوارم شما وهمه ي بچه ها نتيجه ي زحمتتانو ببينيد يعني با چه درصد زباني اميد به قبولي هست؟:sad:

farzanee20

New member
منم برا این دوتا تست می خونم همون خانه زیست شناسیو بگیریم؟

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فک میکنین تست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی استاداتونو هم نمیخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری فقط تست میخونین میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzanee20

New member
سلام بچه ها
من سال 94 كنكور دارم ولي از الان ميخوام شروع كنم.من فقط درس بيوشيمي رو پاس كردم سلولي رو ترم بعد(ترم5)بايد بردارم ژنتيك هم ترم 6.بيوشيمي هارپر رو نصفه خوندم.براي سلولي و ژنتيك چه كتابي بخونم؟ با توجه اينكه هنوز درسشونو پاس نكردم.

منم مثل تو سال 94 کنکور دارم میشه بگین چه رشته ای هستین؟؟؟؟؟؟؟

mandy

New member
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فک میکنین تست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی استاداتونو هم نمیخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری فقط تست میخونین میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودمم نمیدونم با چند نفر مشورت می کنم بهت میگم

jingol

New member
سلام من همین الان عضو شدم میدونم دیره ولی من همین امروز شروع کردم.10 صفحه از،از یک تا ژنومیک خوندم با فصل اول امری.البته 504 رو چند وقته دارم میخونم.
راستی ترم 5 میکروبیولوژی ام 2 ترمم مونده.:smiliess (5):
موژان منم ترم 5 میکروبیولوژی هستم بابا خوب داری پیش میری:rolleyessmileyanim:

jingol

New member
در واقع 4 ترم رو تموم کردم از مرکز ثقل میکروبیولوژی رد شدم :auizz3ffy9vla57584x

alireza16

New member
دوتا آزمون برگزار میشه ، یه دونه 8 مرحله ایه ( با دو تا آزمون غیر حضوری که با اونا میشه 10 مرحله ای ) که ویژه ی مهر ماهه ( اولین تاریخ آزمونش 12 مهر )
یه دونه 12 مرحله ای که ویژه ی آذر ماهه ( اولین تاریخ آزمونش 8 آذر )

این 10 مرحله ای که ویژه مهر ماهه ماله وزارت علومه نه ژنتیک انسانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا