Maryam.A
Well-known member
مثله هر روز ژنتیک خوندم.هنو سرطانم :5:
آفرین پروانه جون بین ماها هیچ فرقی نیست
هیچم تنها نیستی عزیزم
پروانه قیمت کتاب امری و هزاره از ک ل اسیک تا ژنومیک چنده؟
مثله هر روز ژنتیک خوندم.هنو سرطانم :5:
مرسی عزیزم
با دلویی راحتی؟ بچه ها میگن بهادری خوبه؟(بچه های قدیمی)
من واقعا مشکلی ندارم باهاش!! اکثریت میگن هر ترجمه امریو که خوندی حتما یه نگاه به ترجمه دلویی بنداز.حتما می دونی ایشون خودشون یکی از طراح های سوالات کنکور ژنتیک هستن
نه کامل.یه جاهایشو خوندم.مباحث ژنتیک مندلیشو که کلا نخوندم.حالا تا کنکور علوم حتما می خونم کامل.
برا کنکور علوم میکروب و بیوفیزیک می خونی؟من می خوام فقط تست بخونم براش
سلام اميدوارم شما وهمه ي بچه ها نتيجه ي زحمتتانو ببينيد يعني با چه درصد زباني اميد به قبولي هست؟:sad:
منم برا این دوتا تست می خونم همون خانه زیست شناسیو بگیریم؟برا کنکور علوم میکروب و بیوفیزیک می خونی؟من می خوام فقط تست بخونم براش
من اینجا از همه تنهاترم چون زیست شناسی عمومی می خونم.همه یا میکروبن یا ژنتیک :sadsmiley:
منم برا این دوتا تست می خونم همون خانه زیست شناسیو بگیریم؟
سلام بچه ها
من سال 94 كنكور دارم ولي از الان ميخوام شروع كنم.من فقط درس بيوشيمي رو پاس كردم سلولي رو ترم بعد(ترم5)بايد بردارم ژنتيك هم ترم 6.بيوشيمي هارپر رو نصفه خوندم.براي سلولي و ژنتيك چه كتابي بخونم؟ با توجه اينكه هنوز درسشونو پاس نكردم.
من خودمم نمیدونم با چند نفر مشورت می کنم بهت میگمواقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فک میکنین تست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی استاداتونو هم نمیخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری فقط تست میخونین میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موژان منم ترم 5 میکروبیولوژی هستم بابا خوب داری پیش میری:rolleyessmileyanim:سلام من همین الان عضو شدم میدونم دیره ولی من همین امروز شروع کردم.10 صفحه از،از یک تا ژنومیک خوندم با فصل اول امری.البته 504 رو چند وقته دارم میخونم.
راستی ترم 5 میکروبیولوژی ام 2 ترمم مونده.:smiliess (5):
دوتا آزمون برگزار میشه ، یه دونه 8 مرحله ایه ( با دو تا آزمون غیر حضوری که با اونا میشه 10 مرحله ای ) که ویژه ی مهر ماهه ( اولین تاریخ آزمونش 12 مهر )
یه دونه 12 مرحله ای که ویژه ی آذر ماهه ( اولین تاریخ آزمونش 8 آذر )