مریم جوون اینجوری حرف نزن دل آدم کبااب میشه خب:tsimuzpzwoap1t9y3o7
باباا منم ترم شیشم... خب میخونیییم ,مگه چیه؟؟:ad54ad:
ضمنا کجاا برییی؟؟:33:
سلام من همین الان عضو شدم میدونم دیره ولی من همین امروز شروع کردم.10 صفحه از،از یک تا ژنومیک خوندم با فصل اول امری.البته 504 رو چند وقته دارم میخونم.
راستی ترم 5 میکروبیولوژی ام 2 ترمم مونده.:smiliess (5):
از آشناییتتون خوشبختم هم رشته ای تنهایی داشتم دق میکردمسلام من همین الان عضو شدم میدونم دیره ولی من همین امروز شروع کردم.10 صفحه از،از یک تا ژنومیک خوندم با فصل اول امری.البته 504 رو چند وقته دارم میخونم.
راستی ترم 5 میکروبیولوژی ام 2 ترمم مونده.:smiliess (5):
از آشناییتتون خوشبختم هم رشته ای تنهایی داشتم دق میکردم
:thumbsupsmileyanim:بقیه رو هم تشویق کنیم 8 مرحله ای شرکت کنن اونوقت تو اینجا درصدامونو بزاریم واسه درس خوندن رقابت سالم ایجاد شه :bunnyearsmiley::smilies-azardl (113
اون که بهله ولی نه اینکه اکثراژنتیک هستید آدم یکم میترسهما که همه باهم دوستیم چرا دق می کردی 30min جون:28:
راستی مریمی کجا بابا!!!!!!!!!!!!!! اینقدر به خودت تلقین نکن ما رو تو یه حساب دیگه باز میکردیمااااااااااا
واقعااااااااااااااااااااا چه رشته ای چه جورییییییییییییییییییییییییییی:shocked::shocked:سلام موژان جون خوش اومدی دیر نیست این و بهت قول می دم
خواهر من 4ماهه تهران قبول شد
عزیزم منم یه مدت واسه کنکور کارشناسی این طور بودم دو راه داری:30minجان من استرسی که بشم معده دردو اینجور مسائل دارم
کتاب با حجم بالا بهم استرس می ده
اگرم ازم امتحان نگیرن و رقابت نباشه از برنامه عقب میفتم
واقعااااااااااااااااااااا چه رشته ای چه جورییییییییییییییییییییییییییی:shocked::shocked:
هیچ فرقی نداره بزرگش نکناقتصاد تهران ـ کلأ تو دانشگاه درس خون بود راحت قبول شد(ولی می خوندا)
البته وزارت بهداشت یجورایی بهنظر من فرق داره
این سه روز درگیر امتحانای تیرم بودم شبا فقط یکم 504 میخونم فردا دارم میرم دانشگاه هفدهم برمیگردم انشاللهراستی 30min خانوم گزارش نمی دیا:dadad4: