به نظرم هنوز خیلی زوده
تازه اوایل اردیبهشت ۹۲ هستیم و کنکور ۹۲ پیش رومونه و معمولا بعد از هز کنکور مطالعه گروهی سال بعد رو میزارن
اگر نه پس بگید خودم مطالعه گروهی ۹۴ و ۹۵ رو هم از الان بزارم که در وقت و زمان بقیه هم صرفه جویی بشه:33شوخی بود)
هرچه زود تر بهترمنم با مهنام جان موافقم
زود نیست اصلا-ما تا دنبال کتاب مناسب باشیم و تهییه کنیم اردیبهشت تموم میشه خرداد هم که امتحان های دانشگاهه
من خودم باید زود شروع کنم چون تا بهمن باید برم دانشگاه بقیه دوستان نمیدونم چه وضعیتی دارند
الهی! ... هرگز نگویم دستم بگیر، عمریست گرفته ای، رهایش مکن.
سلام به همه دوستای عزیزم
من دانشجوی ترم 6 ژنتیک هستم و میخوام هر چه سریع تر برای ارشد 93 شروع به درس خوندن کنم
امیدوارم مثل بچه های سال های قبل بتونیم با هم راهی هم دیگه راه نه چندان طولانی کنکور رو سپری کنیم
من خودم به خاطر شرایط امتحانام از هفته چهارم خرداد و یا اول تیر ماه قصد دارم شروع کنم
اما تا اون موقع یه بخشی از ژنتیک پایه رو هم به خاطر امتحانم و هم برای اینکه پایه مناسبی داشته باشم شروع میکنم
و یه برنامه دارم برای زبانم که میخوام هفته ایی سه درس از کتاب504 رو از همین هفته بخونم
منتظر همراهی شما دوستای عزیز هستم.
فقط اقایون و خانوما شما ژنتیک انسانی می خایین بخونین یا پایه
انشاالله قبول میشی اما به تاپیک ما سر میزنی که فقط مارو تو طی کردن این مسیر همراهی میکنیمنم دقیقا مثل شما همین که ترم 6 رو تموم کردم از اول تیر شروع کردم ببینیم امسال نتیجه چی میشه!!!!!!!!!!
البته با یه پایه صفر !
ولی این تاپیک عجب استرسی بهم داد! چون اگه قبول نشم با این تاپیک ادامه میدم!!!:wacsmiley:
من به شخصه هدفم برا بهاشته اما سعی میکنم یه جوری بخونم که علوم هم بتونم شرکت کنمفقط اقایون و خانوما شما ژنتیک انسانی می خایین بخونین یا پایه
سلاااااام-خوش اومدیدسلام خدمت اساتید گرام .کسی از دوستان سابقه دار اینجا داریم؟ من تازه واردم فعلا دوستانو کامل نمی شناسم
سلام دوست عزیزدوستان منم هستم
ترم ۶ هستم و اگه بشه از اول تیر شروع میکنم به خوندن
فقط به نظرم آروم بخونیم بهتر باشه و حتما مرور جز برنامه باشه