parvaneh.g
New member
میکرو سفالی میشه کوچیک شدن سر.البته سفالی به معنیه مغز هم میشه.اگه جنین پاس کرده باشی کلماته مربوط بهشو زیاد داره
مثلأ میکروسفالی و این چیزا منظورته؟
مگه ژنتیک نخوندی؟
پروانه راست می گه تو اینترنت سرچ کن
اینجاهم بگو شاید ما تونستیم کمک کنیم
پروانهههههه مرسی من از این به بعد رو کمکت حساب می کنم :28:میکرو سفالی میشه کوچیک شدن سر.البته سفالی به معنیه مغز هم میشه.اگه جنین پاس کرده باشی کلماته مربوط بهشو زیاد داره
آره از این جور کلمه ها من این ترم انسانی داشتم باید واسه امتحان که سه روز دیگست 14 فصل امری بخونم این کلمه های پزشکیش تو مخمه پس میام اینجا می پرسم
پروانهههههه مرسی من از این به بعد رو کمکت حساب می کنم :28:
بچه ها توی کتاب امری یک عالمه کلمه های عجیب غریب و تخصصی داره که آدم (من) اصلا نمی فهمه چیه؟!!!مخصوصا علائم بیماری ها از کلمات تخصصی زیاد استفاده شده!!خوب آدم (من) باید اول بدونه معنی اینا چیه تا راحت حفظش کنه شماها می دونید باید از کجا معنیاشو پیدا کرد؟
منم ژنتیک خوندم فصل سرطانم.خییییلییییییی هم سخته :smiliess (2):
آره توضیح داده مفصل.فقط بدیش این که توضیح ها پراکندس.خودت دسته بندی کنبچه ها یه سوال از اونایی که قبلا این کتابو خوندن داشتم !!مثلا توی فصل دو اسم کلی بیماری و سندرم اورده...برای مثال سندرم واردنبرگ نوع یک یا مثلا نوروپاتی حسی حرکتی... حالا سوال من اینه توی فصلای آتی شرح مفصل این سندرما یا بیماری ها داده میشه یا بایستی خودمون بریم تو دیک پزشکی بگردیم و همینطور از لغت نامه ی آخرکتاب استفاده کنیم؟؟؟؟:smilies-azardl (181
:33:
پیشاشیش از جواب دادنتون ممنونم:riz304:
یه چیز بگم:
احساس میکنم هیچ خبری تو کنکور نیست و هممون خیلی راحت قبول میشیم به راحتی آب خوردن البته انشاالله
تو بگو ده نفر پذیرش دارن من که شده نفر دهمم با اطمینان میگمالبته که قبولیم همه .فقط 1 اشکال هست اونم اینکه ظرفیت کمه متقاضی زیاد به اینم فکر کن!!!!!!!!!!!!!:13:
mandyجان شما سراسری درس می خونی؟
منم موافقم پس اول خودم می گم که خ ل ی ل ی شرکت می کنم :a2d3:راستی بچه ها اگه دوس داشتین اعلام کنیم هرکی آزمون چی میده , متحدشیم:28::thanks:
بچه ها یه سوال از اونایی که قبلا این کتابو خوندن داشتم !!مثلا توی فصل دو اسم کلی بیماری و سندرم اورده...برای مثال سندرم واردنبرگ نوع یک یا مثلا نوروپاتی حسی حرکتی... حالا سوال من اینه توی فصلای آتی شرح مفصل این سندرما یا بیماری ها داده میشه یا بایستی خودمون بریم تو دیک پزشکی بگردیم و همینطور از لغت نامه ی آخرکتاب استفاده کنیم؟؟؟؟:smilies-azardl (181
:33:
پیشاشیش از جواب دادنتون ممنونم:riz304:
من ازمون 8 مرحله ای خ ل ی ل ی ثبت نام میکنم
من ازمون 8 مرحله ای خ ل ی ل ی ثبت نام میکنم