parvaneh.g
New member
منم برا این دوتا تست می خونم همون خانه زیست شناسیو بگیریم؟
آره خوبه.کلا هر تستی که پاسخ نامه تشریحی داشته باشه به درد می خوره
منم برا این دوتا تست می خونم همون خانه زیست شناسیو بگیریم؟
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فک میکنین تست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی استاداتونو هم نمیخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری فقط تست میخونین میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از آشناییتتون خوشبختم هم رشته ای تنهایی داشتم دق میکردم
منم مثل تو سال 94 کنکور دارم میشه بگین چه رشته ای هستین؟؟؟؟؟؟؟
من توجه ام بیشتر رو بهداشته.اصلا وقت نمی شه این 2 تا درسو خوند.پس بهتر حداقل تست با پاسخ نامه تشریحی خوند که یه چی دستم بیاد.شما که وقت داری بخون عزیزم
یه شرح حال بدم من علوم ازمایشگاهی خوندم یه سال بیوشیمی امتحان دادم فقط 5رقم تا اخرین نفر قبولی فاصله داشتم یه بارم وزارت علوم زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه مازندران قبول شدم اما دلم راضی نشد برم اخه من عاشق بالینی اااام امسال از علوم محروم بودم!!!!!!دیدید چقدر باتجربه ام!؟از اول دلم با ِنتیک بود اما مشاوره کردم منعم کرد و تشویق به بیوشیمی اما الان دارم برمیگردم به علاقه ام
یه شرح حال بدم من علوم ازمایشگاهی خوندم یه سال بیوشیمی امتحان دادم فقط 5رقم تا اخرین نفر قبولی فاصله داشتم یه بارم وزارت علوم زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه مازندران قبول شدم اما دلم راضی نشد برم اخه من عاشق بالینی اااام امسال از علوم محروم بودم!!!!!!دیدید چقدر باتجربه ام!؟از اول دلم با ِنتیک بود اما مشاوره کردم منعم کرد و تشویق به بیوشیمی اما الان دارم برمیگردم به علاقه ام
سلام بچه ها منم عمومی هستم و تازه شروع کردم. 2فصل بیوشیمی. 1فصل هزاره. 1فصل امری. 1 درس 504. کمه اما برا شروع بد نیست نه؟:rolleyessmileyanim:
سلام بچه ها منم عمومی هستم و تازه شروع کردم. 2فصل بیوشیمی. 1فصل هزاره. 1فصل امری. 1 درس 504. کمه اما برا شروع بد نیست نه؟:rolleyessmileyanim:
بچه ها كسي درباره كتاب ژنتيك پايه آساد چيزي ميدونه؟
سلام.میگن این کتاب واسه ژنتیک علوم جواب میده.برخی مباحثشو که با کتاب از یک تا ژنومیک اکرمی مقایسه کردم دیدم با کتاب اکرمی بیشتر ارتباط برقرارمیکنم...