مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahnam

New member
این آزمون که 12 مرحله هست؟!!!!!
در ضمن از آذر شروع می شه،خیلی مونده تا آزمون

دوتا آزمون برگزار میشه ، یه دونه 8 مرحله ایه ( با دو تا آزمون غیر حضوری که با اونا میشه 10 مرحله ای ) که ویژه ی مهر ماهه ( اولین تاریخ آزمونش 12 مهر )
یه دونه 12 مرحله ای که ویژه ی آذر ماهه ( اولین تاریخ آزمونش 8 آذر )

mahnam

New member
بچه ها کسی هست که کتاب ژنتیک استنسفیلد را خونده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هس میشه یه توضیح مختصر در مورد فصلای کتاب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14 فصله
فصل 1 : مبنای مادی وراثت ( ژنتیک ، سلول، کروموزوم ها، تقسیم سلولريال قوانین مندل، گامتوژنر، چرخه های زندگی )
فصل 2 : وراثت یک ژن ( اصطلاح ها ، رابطه های اللی، آمیزش یک ژنی، تحلیل شجره نامه، تئوری احتمالات )
فصل 3 : دو یا چند ژن (جور شدن مستقل ، روش های حل مسائل امیزش های دی هیبرید، نسبت های دی هیبرید تغییر یافته، ترکیب های بیش از دو ژن )
فصل 4 : تاثیر متقابل ژنی ( تاثیر متقابل دو عامل ، تاثیر متقابل اپیستاتیک، تاثیر متقابل غیر اپیستاتیک، تاثیر متقابل سه یا چند عامل، پلیوتروپیسم)
فصل 5 : ژنتیک جنسیت ( اهمیت جنسیت ، مکانیسم های تعیین کننده ی جنسیت، وراثت وابسته به جنس، تنوع وابستگی صفات به جنس، صفات تحت تاثیر جنسیت ، صفات محدود به جنس ، تغییر جنسیت ، پدیده ی جنسی در گیاهان )
فصل 6 : پیوستگی ژنی و ترسیم نقشه کروموزومی ( نوترکیبی ژن های به هم پیوسته ، ترسیم نقشه ژنتیکی، برآورد های پیوستگی ژنی بر اساس داده های f2، کاربرد نقشه های ژنتیکی، فرونشانی کراسینگ اور، تحلیل تتراد در آسکومیست ها ، ترسیم نقشه ی نوترکیبی بوسیله ی تتراد ها ، ترسیم نقشه ی ژنی آدمی )
فصل 7 : توزیع های اماری ( بسط دو جمله ای، توزیع پواسون ، آزمودن نسبت های ژنتیکی )
فصل 8 : سیتوژنتیک ( پیوند سلول شناسی با ژنتیک ، گوناگونی در تعداد کروموزوم ها ، گونگونی در اندازه ی کروموزوم ها ، گوناگونی در آرایش بخش های کروموزوم، گوناگونی در تعداد بخش های کروموزوم ها ، گوناگونی در ریخت شناسی کروموزوم ها ، سیتوژنتیک آدمی )
فصل 9 : ژنتیک می و اصول بهنژادی ( مقایسه ی صفات کمی با صفات کیفی ، صفات شبه کمی ، توزیع طبیعی ، صورت های مختلف عمل ژن ، وراثت پذیری، روش های انتخاب ، روش های آمیزش )
فصل 10 : ژنتیک جمعیت ( تعادل هاردی - واینبرگ ، محاسبه ی فراوانی های ژنی ، آزمون یک لوکوس از نظر تعادل )
فصل 11 : مبنای زیست شیمیایی وراثت ( نوکلئیک اسید ها ، ساختار پروتئین، حکم محوری زیست شناسی مولکولی، کد ژنتیک ، سنتز پروتئین، همانند سازی dna ، نوترکیبی ژنتیکی، جهش ، ترمیم dna ، تعریف ژن )
فصل 12 : ژنتیک باکتری ها و باکتریوفاژها ( باکتری ها ، باکتریوفاژها )
فصل 13 : ژنتیک مولکولی ( تاریخچه ، دستکاری مولکول dna ، توالی یابی dna )
فصل 14 : زیست شناسی مولکولی سلول های یوکاریوتی و ویروس های آنها ( کمیت dna ، ساختار کروموزوم، همانند سازی کروموزوم، سازمان ژنوم هسته ای ، پایداری ژنومی ، تجلی اثر ژن ، تنطیم تجلی اثر ژن ، نمو ، اندامک ها، ویروس های سلول یوکاریوتی، سرطان )
فک نمی کنم این کتاب الان ارزش وقت گذاشتن داشته باشه

DNA.2013

New member
سلام دوستان

در مورد ژنتیک خواستم یه راهنماییتون کنم.
من واسه کنکور علوم از اوایل آبان شروع کردم و ژنتیک رو 71 زدم. فقط یه کتاب خوندم اونم کتاب مروری جامع بر ژنتیک آقای نجات مهدیه هست. این کتاب فوق العاده است .البته کتابای دیگه هم که دوستان اینجا پیشنهاد دادن رو دارم و خوندم بعضی قسمتاشو ، ولی در حد روخونی بود و کمکی بهم نکرد.

برای ژنتیک بهداشت هم نیازی به گرفتن ج ز و ه نیست.همون کتاب امری رو خط به خط باید حفظ باشید + زیرنویس شکلها

در اخر بگم من اگه امسال قبول نشم چوب زبان نخوندم رو میخورم !! اگه کسی زبان نخونه خیلی ضرر میکنه پس زبانو سفت بچسبین که مثل من ضرر نکنین... در حدی مهمه که اون سه تا درس یه طرف زبان هم یه طرف!!!

لطفا خواهشا واسه من خیلی دعا کنید.من خیلی زحمت کشیدم ولی بخاطر زبان ممکنه قبول نشم ! امیدم به خداست:dadad4: :14:

آخرین ویرایش:

farzanee20

New member
ممنون مهنام جان من میخوام ژنتیک علوم پایه هم امتحان بدم بازم به نظرتون این کتاب ارزش وقت گذاشتن نداره؟؟؟؟؟؟یعنی کتاب از یک تا ژنومیک بهترین گزینه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzanee20

New member
من واسه کنکور علوم از اوایل آبان شروع کردم و ژنتیک رو 71 زدم. فقط یه کتاب خوندم اونم کتاب مروری جامع بر ژنتیک آقای نجات مهدیه هست. این کتاب فوق العاده است .البته کتابای دیگه هم که دوستان اینجا پیشنهاد دادن رو دارم و خوندم بعضی قسمتاشو ، ولی در حد روخونی بود و کمکی بهم نکرد.

برای ژنتیک بهداشت هم نیازی به گرفتن نیست.همون کتاب امری رو خط به خط باید حفظ باشید + زیرنویس شکلها

در اخر بگم من اگه امسال قبول نشم چوب زبان نخوندم رو میخورم !! اگه کسی زبان نخونه خیلی ضرر میکنه پس زبانو سفت بچسبین که مثل من ضرر نکنین... در حدی مهمه که اون سه تا درس یه طرف زبان هم یه طرف!!!

لطفا خواهشا واسه من خیلی دعا کنید.من خیلی زحمت کشیدم ولی بخاطر زبان ممکنه قبول نشم ! امیدم به خداست:dadad4: :14:
میشه درمورد این کتاب بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DNA.2013

New member
میشه درمورد این کتاب بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوبیش اینه که هر مطلبی که جایی نتونید پیداش کنید توی این کتاب هست و همچنین خیلی بیان خوبی داره این کتاب و همه چیز رو خلاصه و مفید توضیح داده.بهتره اول یه نگاه بهش بندازید و اگه خوشتون اومد بخرید چون کتاب خوندن یکم سلیقه ای هم هستش.

mahnam

New member
ممنون مهنام جان من میخوام ژنتیک علوم پایه هم امتحان بدم بازم به نظرتون این کتاب ارزش وقت گذاشتن نداره؟؟؟؟؟؟یعنی کتاب از یک تا ژنومیک بهترین گزینه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم استنسفیلدو دارم وهم از کلا سیک تا ژنومیک و بخش کلا سیکو از هر دوتا کتاب خوندم
به نظر من از کلا سیک تا ژنومیک ، خیلی بهتره

Maryam.A

Well-known member
سلام دوستان

برای ژنتیک بهداشت هم نیازی به گرفتن ج ز و ه نیست.همون کتاب امری رو خط به خط باید حفظ باشید + زیرنویس شکلها

ایشالا که قبولی عزیزم
حتمأ از نتایج کنکورت برا ما خبر بیار

Maryam.A

Well-known member
به احتمال زیاد برم:14:
متأسفانه 2ترم دیگه دارم و وقت کتاب خوندن ندارم
امروزم یه درس از تافل

faeghe.hosseyni

New member
دوستان...حالا که دستاتون بالاست و دارین برای دوستمون dna.2013 دعا میکنین منم یادتون نره ، منم همه ی دردم همین زبانه! خیلی سخته آدم یه سال دیگه از عمرش رو بذاره پای مطالب تکراری....دعا پلیــــــــــــــززز!!!

سلام دوستان

faeghe.hosseyni

New member
ولی به نظرم آهسته و پیوسته بخونی بهتره ها...نمیگم به قصد کنکور ولی کم کم بخون که تا اخر لیسانس برات تثبیت بشه تا سالی که میخوای بخونی به قصد تسلط بخونی:smilies-azardl (181

ترم 6 تموم شد 30 واحدم مونده
ولی برا ساله دیگه کنکور، توکل کردم
و باید با کمک خدا شرکت کنم

Maryam.A

Well-known member
دوستان...حالا که دستاتون بالاست و دارین برای دوستمون dna.2013 دعا میکنین منم یادتون نره ، منم همه ی دردم همین زبانه! خیلی سخته آدم یه سال دیگه از عمرش رو بذاره پای مطالب تکراری....دعا پلیــــــــــــــززز!!!

من واقعأ از ته دل برا همتون دعا می کنم:rose:
ولی واقعأ زبان اینقد مهمه؟؟؟؟؟؟؟
آخه مشاور به من گفت بطور مطلق تابستونو
بذار برا زبان و بیو
چون خیلی سخت و فرار هستن

Maryam.A

Well-known member
ولی به نظرم آهسته و پیوسته بخونی بهتره ها...نمیگم به قصد کنکور ولی کم کم بخون که تا اخر لیسانس برات تثبیت بشه تا سالی که میخوای بخونی به قصد تسلط بخونی:smilies-azardl (181

من اگه فارغ از تحصیل بشم کلأ فارغ می شم
بعد دیگه نمی تونم درس بخونم
کلأ زندگی در شرایط سخت رو من جواب می ده
اون وقتا موفق ترم
ما برا شما، شما براما دعا کنید

faeghe.hosseyni

New member
سرطان خیلی قشنگه اتفاقاً...منتهی باید باهاش راه بیای که اونم روی خوشش رو نشونت بده..با خلاصه نویسی ، با شکل ، نمودار و ...
سرطان مثل جوجه تیغی میمونه :black_eyed: اجداد آدم جلو چشمش میاد تا راه بیوفته و مثل موم تو دستش باشه!!! در ظاهر تیغ تیغیه! ولی وقته خوب نگاش کنی خعلی بانمکه

:black_eyed::(40):
منم ژنتیک خوندم فصل سرطانم.خییییلییییییی هم سخته :smiliess (2):

faeghe.hosseyni

New member
نه مریم جان...زبان اونقدرا مهم نیس...در واقع باید بگم خیلی مهمتر از اون چیزیه که تا حالا گفتن..اگه تو تخمین رتبه ی سایت رو نگاه کنی میبینی که رتبه ی کل بچه ها تقریباً معادل رتبه ی درس
زبان هست..خیلی خیلی رو زبان وقت بذار تا مثل الان من و dna.2013 احساس ندامت نکنی

من واقعأ از ته دل برا همتون دعا می کنم:rose:
ولی واقعأ زبان اینقد مهمه؟؟؟؟؟؟؟
آخه مشاور به من گفت بطور مطلق تابستونو
بذار برا زبان و بیو
چون خیلی سخت و فرار هستن

Asena90

New member
نه مریم جان...زبان اونقدرا مهم نیس...در واقع باید بگم خیلی مهمتر از اون چیزیه که تا حالا گفتن..اگه تو تخمین رتبه ی سایت رو نگاه کنی میبینی که رتبه ی کل بچه ها تقریباً معادل رتبه ی درس
زبان هست..خیلی خیلی رو زبان وقت بذار تا مثل الان من و dna.2013 احساس ندامت نکنی

سلام اميدوارم شما وهمه ي بچه ها نتيجه ي زحمتتانو ببينيد يعني با چه درصد زباني اميد به قبولي هست؟:sad:

Mrs.Pink

New member
به احتمال زیاد برم:14:
متأسفانه 2ترم دیگه دارم و وقت کتاب خوندن ندارم
امروزم یه درس از تافل

مریم جوون اینجوری حرف نزن دل آدم کبااب میشه خب:tsimuzpzwoap1t9y3o7
باباا منم ترم شیشم... خب میخونیییم ,مگه چیه؟؟:ad54ad:
ضمنا کجاا برییی؟؟:33:

Mrs.Pink

New member
راستی بچه هاااا منم 8 مرحله ای خلییییلییییی

پ.ن: جرات و جسارتو دااشتیین ؟؟ :thumbsupsmileyanim::a2d3:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا