bitoo
New member
بیوشیمی دکتر عبادی کتابه یا ؟ اگه کتابه میشه اسم انتشاراتشو بهم بگید؟ به نظر شما کتاب احسانی بهتره یا عبادی؟:21:
دکتر عبادی سلولی و مولکولی هستش .
دکتر احسانی هم بیوشیمی .
جفتش انتشارات پوران پژوهش
بیوشیمی دکتر عبادی کتابه یا ؟ اگه کتابه میشه اسم انتشاراتشو بهم بگید؟ به نظر شما کتاب احسانی بهتره یا عبادی؟:21:
مثلا قبولی های سال قبل معتقد بودن :
فصل 3 و 18 با هم خونده بشه
یا فصل 6 و 16 با هم
مباحثی که به هم نزدیک هستن با هم خونده بشه نتیجه ی بهتری میده
مهنام جان شما کاملا درست میگی اما بچه هایی که بار اول دارن میخونن امری رو باید از فصل اول شروع کنن الی اخر! چون امری پیچیده و سنگینه قربون ترجمه اش برم که حرف نداره!!!!!!!!!!!!! پس سال اولیا از فصل 1 بخونن در دور 2 و 3 میتونن فصلای مرتبطو باهم بخونن البته باز این فقط یه پیشنهاده!
سلام .یه سوال واسم پیش اومد.... این که اگه من کتاب مجد و دکتر عبادی رو بخونم دیگه لازم نیست لودیش بخونم؟:ad54ad:
من به سرفصلای امری نگاه کردم ظاهرا بعضی از مطالبoverlapداره با کتابای دیگه مثلا اون بخشاییش که در موردهمانند سازی و رونویسی و .... تو کتاب از ک ل ا س ی ک تا ژنومیک هست اگه روی این کتاب مسلط باشیم چی؟؟؟؟؟؟؟اون وقت میشه امری رو مبحثی خوند؟؟؟/مهنام جان شما کاملا درست میگی اما بچه هایی که بار اول دارن میخونن امری رو باید از فصل اول شروع کنن الی اخر! چون امری پیچیده و سنگینه قربون ترجمه اش برم که حرف نداره!!!!!!!!!!!!! پس سال اولیا از فصل 1 بخونن در دور 2 و 3 میتونن فصلای مرتبطو باهم بخونن البته باز این فقط یه پیشنهاده!
یه سوال؟عزیزم دکتر عبادی استاد سلولی مولکولی هستن و کتاب 2 جلدی دارن در زمینه ی مولکولی از انتشارات پوران پژوهش
دکتر احسانی استاد بیوشیمی هستن و یه کتاب دارن از انتشارات پوران پژوهش
خوب قربونت برم مهر به بعد بگیر چه عجله ای داری الان یکم بخون که بری جلوتربعد تستاش رو مهر بگیرو بزنبچه ها lمیشه لطف کنید سوال منم جواب بدید؟؟؟
تا حالا 2 بار پرسیدم ولی کسی جواب نداده!!!
برای ژنتیک پایه چه تستی خوبه؟؟؟
دوستان نوشته بودند خانه زیست شناسی... اما کتابش تموم شده. مهر به بعد چاپ میشه...
واقعا می تونین با مجد کنار بیاین؟؟!!!
شما فقط کتاب دکتر عبادی رو بخونین کافیه
اما کتاب دکتر عبادی فقط مولکولیه ها ( هر دو جلدش )
تا سال قبل کتاب سلولی نداده بود واسه انتشارات پوران پژوهش اما امسالو دیگه نمی دونم
واسه همین مبحث سلولی رو باید از یه کتاب دیگه بخونین
یا کتاب سلولی دکتر عبادی رو از این انتشارات بگیرین
http://www.danesh.ir/entesharat/entesharat.htm
بچه ها lمیشه لطف کنید سوال منم جواب بدید؟؟؟
تا حالا 2 بار پرسیدم ولی کسی جواب نداده!!!
برای ژنتیک پایه چه تستی خوبه؟؟؟
دوستان نوشته بودند خانه زیست شناسی... اما کتابش تموم شده. مهر به بعد چاپ میشه...
سلام بچه ها یه چن روزی نبودم.بابا بزرگم فوت شد :sad::sadsmiley: از فردا شروع می کنم دوباره.فصل 4 امری بودم