مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bitoo

New member
بیوشیمی دکتر عبادی کتابه یا ؟ اگه کتابه میشه اسم انتشاراتشو بهم بگید؟ به نظر شما کتاب احسانی بهتره یا عبادی؟:21:

دکتر عبادی سلولی و مولکولی هستش .
دکتر احسانی هم بیوشیمی .
جفتش انتشارات پوران پژوهش

mahnam

New member
بیوشیمی دکتر عبادی کتابه یا ؟ اگه کتابه میشه اسم انتشاراتشو بهم بگید؟ به نظر شما کتاب احسانی بهتره یا عبادی؟:21:

عزیزم دکتر عبادی استاد سلولی مولکولی هستن و کتاب 2 جلدی دارن در زمینه ی مولکولی از انتشارات پوران پژوهش
دکتر احسانی استاد بیوشیمی هستن و یه کتاب دارن از انتشارات پوران پژوهش

negin.

New member

مثلا قبولی های سال قبل معتقد بودن :
فصل 3 و 18 با هم خونده بشه
یا فصل 6 و 16 با هم
مباحثی که به هم نزدیک هستن با هم خونده بشه نتیجه ی بهتری میده

مهنام جان شما کاملا درست میگی اما بچه هایی که بار اول دارن میخونن امری رو باید از فصل اول شروع کنن الی اخر! چون امری پیچیده و سنگینه قربون ترجمه اش برم که حرف نداره!!!!!!!!!!!!! پس سال اولیا از فصل 1 بخونن در دور 2 و 3 میتونن فصلای مرتبطو باهم بخونن البته باز این فقط یه پیشنهاده!

سلام .یه سوال واسم پیش اومد.... این که اگه من کتاب مجد و دکتر عبادی رو بخونم دیگه لازم نیست لودیش بخونم؟:ad54ad:

negin.

New member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآههاااااااااااا:13: ببخشید من حواسم نبود ممنون از راهنماییتون:28:

Zendegi

New member
سلام بچه ها.1سوال دیگه.البته به سوال قبلیم هم جواب بدید.
به نظرتون کنکور ازمایشی کدوم بهتر وقابل اطمینان تر هست؟و نتایجش حقیقی تر هست؟

mahnam

New member
مهنام جان شما کاملا درست میگی اما بچه هایی که بار اول دارن میخونن امری رو باید از فصل اول شروع کنن الی اخر! چون امری پیچیده و سنگینه قربون ترجمه اش برم که حرف نداره!!!!!!!!!!!!! پس سال اولیا از فصل 1 بخونن در دور 2 و 3 میتونن فصلای مرتبطو باهم بخونن البته باز این فقط یه پیشنهاده!

موافقم :a2d3:

mahnam

New member
سلام .یه سوال واسم پیش اومد.... این که اگه من کتاب مجد و دکتر عبادی رو بخونم دیگه لازم نیست لودیش بخونم؟:ad54ad:

واقعا می تونین با مجد کنار بیاین؟؟!!!
شما فقط کتاب دکتر عبادی رو بخونین کافیه
اما کتاب دکتر عبادی فقط مولکولیه ها ( هر دو جلدش )
تا سال قبل کتاب سلولی نداده بود واسه انتشارات پوران پژوهش اما امسالو دیگه نمی دونم
واسه همین مبحث سلولی رو باید از یه کتاب دیگه بخونین
یا کتاب سلولی دکتر عبادی رو از این انتشارات بگیرین
http://www.danesh.ir/entesharat/entesharat.htm

آخرین ویرایش:

_30min_

New member
من به سرفصلای امری نگاه کردم ظاهرا بعضی از مطالبoverlapداره با کتابای دیگه مثلا اون بخشاییش که در موردهمانند سازی و رونویسی و .... تو کتاب از ک ل ا س ی ک تا ژنومیک هست اگه روی این کتاب مسلط باشیم چی؟؟؟؟؟؟؟اون وقت میشه امری رو مبحثی خوند؟؟؟/

_30min_

New member
عزیزم دکتر عبادی استاد سلولی مولکولی هستن و کتاب 2 جلدی دارن در زمینه ی مولکولی از انتشارات پوران پژوهش
دکتر احسانی استاد بیوشیمی هستن و یه کتاب دارن از انتشارات پوران پژوهش
یه سوال؟
کتاب ژنتیک و بیولوژی مولکولی از مجتبی سهرابی از همین انتشارات پوران پژوهش واسه مولکولی چه طوره؟؟؟؟؟

s.a2000

New member
بچه ها lمیشه لطف کنید سوال منم جواب بدید؟؟؟
تا حالا 2 بار پرسیدم ولی کسی جواب نداده!!!
برای ژنتیک پایه چه تستی خوبه؟؟؟
دوستان نوشته بودند خانه زیست شناسی... اما کتابش تموم شده. مهر به بعد چاپ میشه...

_30min_

New member
یه سوال بپرسم کسی مسخرم نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
نگید طرف تو آفسایده هااااااا
نفر اول امسال خودمم ولییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شماها منو گیج کردید اینقدر گفتید سلولی مولکولی ءمولکولی این ءسلولی اون که منی که رشتم ژنتیک نبوده(البته فقط گرایشا فرق میکرده) هنگیدم
ما یه سلولی مولکولی داریم یه ژنتیک مولکولی و پزشکی حالا این بخش مولکولی ها با هم چه فرقی میکنه که هرکی یه کتاب-یه راه-یه داره پیشنهاد میکنه .....
من واقعا گیججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججج شدم

_30min_

New member
امروز آبو تامپون بیوشیمی رو تموم کردم+سیتوژنتیک هم تقریبا تموم شده+یه درس504

_30min_

New member
دوستان نوشته بودند خانه زیست شناسی... اما کتابش تموم شده. مهر به بعد چاپ میشه...
خوب قربونت برم مهر به بعد بگیر چه عجله ای داری الان یکم بخون که بری جلوتربعد تستاش رو مهر بگیرو بزن
منم دنبال همین کتابم

_30min_

New member
بچه ها کسی میدونه نجما چه کتابایی رو میخوند لطفا بهم بگید کار دارم

bitoo

New member
واقعا می تونین با مجد کنار بیاین؟؟!!!
شما فقط کتاب دکتر عبادی رو بخونین کافیه
اما کتاب دکتر عبادی فقط مولکولیه ها ( هر دو جلدش )
تا سال قبل کتاب سلولی نداده بود واسه انتشارات پوران پژوهش اما امسالو دیگه نمی دونم
واسه همین مبحث سلولی رو باید از یه کتاب دیگه بخونین
یا کتاب سلولی دکتر عبادی رو از این انتشارات بگیرین
http://www.danesh.ir/entesharat/entesharat.htm

مهنام برای من باز نمیشه . اسم انتشاراتش چیه ؟؟؟

parvaneh.g

New member
سلام بچه ها یه چن روزی نبودم.بابا بزرگم فوت شد :sad::sadsmiley: از فردا شروع می کنم دوباره.فصل 4 امری بودم

mahnam

New member

دوست خوبم
شما اگه قصد داری واسه بهداشتم بخونی یه دفعه برو سراغ آی کیو بی که هم سوالای علومو پوشش میده هم بهداشت :riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا