مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

_30min_

New member
دوست خوبم فقط امسال اینجوری نبوده
همیشه از امری اینجوری سوال میدن ( جدول ، شکل ، درصد و ... )
پس توصیه واسه خوندن امری تکرار تکرار و تکرار و تست
با بقیه حرفاتون موافقم
مثلا امری رو از اول شروع نکنن پشت سر هم بخونن ، بلکه مبحثی بخونن و تست بزنن بهتره
ایشالا قبول میشی
ببخشید منظور از مبحثی خوندن چیه؟؟یعنی نمیشه از اول شروع کرد و مبحثی خوند
آخه یکی از بچه ها گفته بود مطالب باید به هم پیوسته باشن چون به هم مربوط هستن

_30min_

New member
امروز یکمی مبحث آب بیوشیمی رو بردم جلو +یکمی هم سیتوژنتیک
یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تا حالا کتاب هزاره رو ندیدم مثل امریه؟؟؟یعنی پزشکیه یا مولکولیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza iravani

New member
سلام دوست عزیز
در مورد اینکه میگین دکتر عبادی کنکوری نیست
شما اگه به رزومه ی ایشون نگاه کنین می بینید که ایشون 8 دوره طراح سوالات بهداشت بوده پس 100 درصد ایشون کنکوری هستن
چون خودم با ایشون درس داشتم و از سبک درس دادنشون کاملا مطلعم

reza iravani

New member
سلام دوست عزیز
شما اگه به رزومه ی ایشون نگاه کنین می بینید که ایشون 8 دوره طراح سوالات بهداشت بوده پس 100 درصد ایشون کنکوری هستن
چون خودم با ایشون درس داشتم و از سبک درس دادنشون کاملا مطلعم:smiliess (1):

faeghe.hosseyni

New member
answer

سلام دوست عزیز

اگه بیشتر دقت میکردین در کمال احترام به ایشون پیام گذاشته بودم و تاکید کردم که این فقط نظر شخصی منه.

تست ها رو اینجوری با بی دقتی نزنی!! :)

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
امروز یکمی مبحث آب بیوشیمی رو بردم جلو +یکمی هم سیتوژنتیک
یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تا حالا کتاب هزاره رو ندیدم مثل امریه؟؟؟یعنی پزشکیه یا مولکولیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کتاب هزاره = ویکی پدیا : copy / paste

faeghe.hosseyni

New member
ای بابا وزارت بهداشت قبول شدنش اسونتره یا وزارت علوم؟؟؟؟؟؟؟؟

برای یکی مثل من که از میکروب با ضریب 2 به معنای واقعی کلمه بیزارم، که حتی حاضر نیستم یه اسم از این جیگولیا
:) میکروب ها :) ) رو حفظ کنم ، بهداشت خیلی راحت تره.
البته از حق نگذریم با اینکه ژنتیک و زبان بهداشت سخته ولی خداییش بیوشیمی و سلولی ش خیلی راحت تر از علومه.

faeghe.hosseyni

New member
دوست عزیز مرسی کمک بزرگی کردید فقط میشه کتاب تست واسشون معرفی کنید

من از کتاب های تست انتشارات کتابخانه فرهنگ استفاده میکنم.ولی اینجور که شنیدم آی کیو بی هم کتاب خوبیه.

فقط یه پیشنهاد.... * تست تالیفی نزن، بیشتر تمرکز کن روی تست های کنکور های 10 سال اخیر*

s.a2000

New member
بچه ها برای ژنتیک پایه چه تستی خوبه؟؟؟
دوستان نوشته بودند خانه زیست شناسی... اما کتابش تموم شده. مهر به بعد چاپ میشه...

serin

New member
برای یکی مثل من که از میکروب با ضریب 2 به معنای واقعی کلمه بیزارم، که حتی حاضر نیستم یه اسم از این جیگولیا
:) میکروب ها :) ) رو حفظ کنم ، بهداشت خیلی راحت تره.
البته از حق نگذریم با اینکه ژنتیک و زبان بهداشت سخته ولی خداییش بیوشیمی و سلولی ش خیلی راحت تر از علومه.

کاملا موافقم دوست عزیز
منم حاضر نیستم اسم این جیگولیا رو حفظ کنم
ضمنا سوالای سلولی امسال به نظرم سخت بود چون من بیشتر بخش مولکولی خونده بودم:14:

serin

New member
اما در مورد منابع تاپیکی به اسم منابع هست که بچه های سال قبل توش ، سر منابع بحث کردن
نتیجه ی صحبتای بچه هاس سال قبل این بود:
ژنتیک : امری و هزاره ( برای بهداشت ) ژنتیک از کلا سیک تا ژنومیک ( برای علوم ) تست : آی کیو بی و نجات مهدیه ( بهداشت ) انتشارات خانه ی زیست شناسی ( علوم )
سلولی و مولکولی : لودیش و برای تست : کتاب تستایی که واسه سلولی وجود داره در حال حاضر عاری از اشکال نیست اما بهترینش: انتشارات کتابخانه ی فرهنگ ( ارجح تره ) و آی کیو بی
( بچه ها اما من تجربه ی یه فرد نزدیک رو دیدم که از جزو ه خونده اما نتیجه ی خوبی گرفته اگه جز و ه ی اساتیدی مثه دکتر عبادی رو دارین خوندنش بیشتر از لودیش توصیه میشه ! نه هر جز و ه ای )
واسه بیوشیمی به نظرم بهترین منبع همون کتاب دکتر احسانی از پوران پژوهش هست و واسه تست گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژاد از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ
( یا جزو ه ی دکتر احسانی یا دکتر جعفرنژاد )
به نظرم بچه های ژنتیک واسه خوندن لنینجر وقت نذارن خیلی بهتره

سلام
من تستهای ای کیو بی رو دارم که جوابش کلیدیه که غلط هم زیاد داره
بقیه تستهایی که معرفی کردین کلیدیه یا جواب تشریحی هم داره؟

_30min_

New member
سلام دوست عزیز
دکتر عبادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟پدیده عبادی؟؟؟؟؟؟
اسمشون درسته؟

_30min_

New member
کاملا موافقم دوست عزیز
منم حاضر نیستم اسم این جیگولیا رو حفظ کنم
ضمنا سوالای سلولی امسال به نظرم سخت بود چون من بیشتر بخش مولکولی خونده بودم:14:
بابا اینقدر به این جینگولکا حرف نزنید::موهای سرم سفید شد تا ازشون فارغ التحصیل شدم:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (2)::1dco2x0p1lilzhfpg1t

Zendegi

New member
سلام بچه های عزیز.به نظرتون زنتیک،کدوم کنکور بهتر هست؟:21::smilies-azardl (181

mahnam

New member
سلام
من تستهای ای کیو بی رو دارم که جوابش کلیدیه که غلط هم زیاد داره
بقیه تستهایی که معرفی کردین کلیدیه یا جواب تشریحی هم داره؟

آی کیو بی ژنتیک که خیلی وقته پاسخ تشریحیش اومده
گفتم که تستای سلولی مشکل دارن ! اینجوری که شنیدم الان پاسخ تشریحی آی کیو بی سلولی هم اومده امیدوارم اوضاش بهتر شده باشه
انتشارت کتابخانه ی فرهنگ تستاش پاسخ تشریحی داره

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
یه تجربه ی دیگه.....نظرم اینه که یا ی "سبک تری رو بخونید که کامل" باشه...یا مباحث و سرفصل های مهم رو از روی کتاب رفرنس بخونید.
ضمن احترام به جناب آقای دکتر عبادی باید بگم ی ایشون کنکوری نیست و توضیحات زیادی رو گفتن که برای کنکور مناسب نیست...البته بازم این نظر شخصی منه.
"صلاح مملکت خویش خسروان دانند".......ولی اصولاً خسروان مشورت وزیر رو قبول میکنن:(40):

نمی دونم بر چه اساسی این حرفو می زنین ؟!
در حالیکه خیلیا با جز و ه ی ایشون درصدای بالایی زدن حتی تو بهداشت
در هر صورت نظر شخصیه شماست و کاملا محترم

mahnam

New member
ببخشید منظور از مبحثی خوندن چیه؟؟یعنی نمیشه از اول شروع کرد و مبحثی خوند
آخه یکی از بچه ها گفته بود مطالب باید به هم پیوسته باشن چون به هم مربوط هستن

مثلا قبولی های سال قبل معتقد بودن :
فصل 3 و 18 با هم خونده بشه
یا فصل 6 و 16 با هم
مباحثی که به هم نزدیک هستن با هم خونده بشه نتیجه ی بهتری میده

negin.

New member
بیوشیمی دکتر عبادی کتابه یا ؟ اگه کتابه میشه اسم انتشاراتشو بهم بگید؟ به نظر شما کتاب احسانی بهتره یا عبادی؟:21:

bitoo

New member
یه تجربه ی دیگه.....نظرم اینه که یا ی "سبک تری رو بخونید که کامل" باشه...یا مباحث و سرفصل های مهم رو از روی کتاب رفرنس بخونید.
ضمن احترام به جناب آقای دکتر عبادی باید بگم ی ایشون کنکوری نیست و توضیحات زیادی رو گفتن که برای کنکور مناسب نیست...البته بازم این نظر شخصی منه.
"صلاح مملکت خویش خسروان دانند".......ولی اصولاً خسروان مشورت وزیر رو قبول میکنن:(40):

خوب لودیش هم هزار تا چیز داره که برای ارشد نیست و برای دکتراست . به نظرم کتاب دکتر عبادی درسته حجیمه و زیاد گفته شده اما نثر روونی داره و اگه کسی وقت داره ارزش خوندنش رو داره ! همه کسایی هم که شاگردش بودند کلی از نحوه تدریس و مطالبی که گفته راضی بودن ! نمونه اش نجما خودمون که قبول هم شد !

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا