مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شقایق71

New member
من از 1تیر شروع میکنم تا اونموقع باید تکلیفمو با انتخاب منابعو گرایش رشته و این چیزا مشخص کنم.پایم صفره!ترم4ژنتیکو به صورت شب امتحانی تموم کردم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t.حیف که اینطور که گفتین بهداشت درس میکروب نداره!من خیلی دوستش داشتم خیلی شیرین بود.البته میکروب 2هنوز نخوندم.:whistle:کاش یکم بیشتر درباره آینده کاری ژنتیک پزشکی میدونستم.و انگیزه بیشتری پیدا میکردم.اگه افراد موفقی رو در این رشته میشناسین بفرمایین که روحیه بگیریم.:thanks:ممنون از همه خیلی از این سایت خوشم اومد آفرین به اینهمه حس نوع دوستیتون:(40):

mahnam

New member
دوستان....میگم بیاید کمتر منبع و مرجع بهم معرفی کنیم..ناخواسته داریم همدیگه رو سردرگم میکنیماااااا
یا حداقل اگه یکی از فرد خاصی سوال داره براش پیام خصوصی بذاره..این همه منابع جدید?!?!
من اصلا اسم یه سریارو نشنیدم تاحالا!

کدوم همه منابع جدید؟؟!!!
یادم نمیاد منبع جدیدی به کسی معرفی کرده باشم !
بچه ها من دیگه جواب سوالی رو تو این تاپیک نمیدم تا باعث سردرگمی کسی نشم !!!
موفق باشین

Zendegi

New member

کدوم همه منابع جدید؟؟!!!
موفق باشین

مادر به دل نگیر:sarma:
راهنمایی های تو برای من خوب بوده وهست.:(40):

mg_1928

New member
اره عزیزم به دل نگیر ما که میشناسیم منبع هاییو رو که معرفی کردی

negin.

New member
من به سرفصلای امری نگاه کردم ظاهرا بعضی از مطالبoverlapداره با کتابای دیگه مثلا اون بخشاییش که در موردهمانند سازی و رونویسی و .... تو کتاب از ک ل ا س ی ک تا ژنومیک هست اگه روی این کتاب مسلط باشیم چی؟؟؟؟؟؟؟اون وقت میشه امری رو مبحثی خوند؟؟؟/

عزیزم اونجور که من میدونم تو کتاب امری مثلا فصل رونویسی اسم یه تعداد بیماری و بحثای دیگه رو گفته یا تو فصل 6 که تکوینه قسمتایی مربوط به فصلای بعدی اشاره شده که آدم رو گیج میکنه من بار اول که میخوندم کاملا سر در گم شده بودم ترجه اش هم اعصابه!!! شما میتونی هر فصلی و که از امری خوندی از کتاب دیگه که مبحث مشابه داره مرور کنی اما ترتیب فصلا رو تو دور اول رعایت کن تو دور 2 هرجور خواسی بخون بازم این یه پیشنهاده و نظر شخصی منه بهرحال روش خوندن هرکس با دیگری فرق داره اگه دوس داری روش خودت رو امتحان کن شاید واسه شما خوب بود وقتم داری نترس:riz277:

negin.

New member
سلام بچه ها یه چن روزی نبودم.بابا بزرگم فوت شد :sad::sadsmiley: از فردا شروع می کنم دوباره.فصل 4 امری بودم

خدا بیامرزدشون گلم غصه نخور سعی کن خوب بخونی تا انشالا موفق بشی و پدر بزرگت بهت افتخار کنه انشالا... :riz304::riz304:

negin.

New member

کدوم همه منابع جدید؟؟!!!
موفق باشین

راهنماییات همیشه خوب و عالی بوده مهنام عزیزم منابع و کتابای که از طرف بچه ها معرفی میشه فقط یه پیشنهاده ما خودمون باید تصمیم بگیریم و اینکه کسی کتابی معرفی میکنه باید ازش تشکر کرد :riz304:

pejman00

New member
بچه ها من شروعیدم........... سلولی لودیش خوندم 4 ساعت 15 صفحه ...زبان 504

omid9030

New member
مهنام جان ناراحت نشو
ما باید تجربیاتمون و اطلاعاتمون رو در اختیار بچه ها بذاریم
زکات علم که میگن همینه دیگه عزیزم:thanks:
بچه هم قول میدن سردرگم نشن

آخرین ویرایش:

omid9030

New member
بچه ها سعی کنید از تجربیات مهنام استفاده کنید مطمئن باشید اگه به حرف های مهنام عمل کنید موفق میشید
حیف از دستش بدید
مطمئنم مهنام با وساطت من برمیگرده :ad54ad:

آخرین ویرایش:

hi aty

New member
سلام بچه ها من از امروز می خواهم بیام توی جمع تون من امسال کنکور دادم واقعا هم خونده بودم ولی می ترسم قبول نشم از اونجای که تا شهریور هیچی معلوم نیست نمی خواهم 3 ماه از دست بدم امدم توجمع شما چون دیدم خیلی پرانرژی هستین من خودم خیلی خسته ام ولی می خواهم با کمک شما دوباره شروع کنم.

serin

New member
دوستان من برا سلولی و مولکولی لودیش دارم و می خوام با اون شروع کنم.خوبه؟
پارسال سنجش تکمیلی (مریم خالصی) خوندم که نتیجه نداد:13:
مجد و دکتر عبادیو ندارم.
اگه لازمه تهیه کنم

serin

New member
مهنام جان برگرد.به راهنماییهت خیلی نیاز داریم.خصوصا من که تازه واردم:rose:

reza iravani

New member
سلام مجد کتاب بدی نیست ولی نگارشش خیلی قدیمیه
کتاب دکتر عبادی هم فقط مولکولی رو پوشش میده ولی ج ز و ه سلولی دکتر عبادی خیلی میتونه کمکتون کنه

reza iravani

New member
دوستان من برا سلولی و مولکولی لودیش دارم و می خوام با اون شروع کنم.خوبه؟
پارسال سنجش تکمیلی (مریم خالصی) خوندم که نتیجه نداد:13:
مجد و دکتر عبادیو ندارم.
اگه لازمه تهیه کنم
سلام مجد کتاب بدی نیست ولی نگارشش خیلی قدیمیه
کتاب دکتر عبادی هم فقط مولکولی رو پوشش میده ولی ج ز و ه سلولی دکتر عبادی تو بخش سلولی خیلی میتونه کمکتون کنه

_30min_

New member
حتی بیوشیمی هم یه بخش مولکولی داره :black_eyed:
اینجا کسی واسه سوال پرسیدم حق نداره کسی رو مسخره کنه
مباحث مولکولی شامل : ساختمان نوکلئیک اسید، همانند سازی ، جهش و ترمیم، رونویسی ، ترجمه و تنظیم بیان ژن می باشد
مباحث سلولی یه چیزایی مثه: ساختار و عملکرد غشا ، هسته و سازمان یابی ژنوم، چرخه ی سلولی، اندامک ها ، اسکلت سلولی ، تکنیک های سلولی و مولکولی و ...
اینا مجموعشون میشه سلولی و مولکولی
حالا ژنتیک یه بخشی داره که همین مباحث مولکولی توش آورده شده اسمشو گذاشتن: ژنتیک مولکولی
کسی که یه جز و ه یا کتاب خوب از مولکولی بخونه به راحتی به مباحث ژنتیک مولکولی هم تسلط خواهد داشت
امیدوارم که خوب توضیح داده باشم
مرسی خیلی خوب رسا و کامل بود
فقط یه سوال دیگه؟
با توجه به همین مطلب که گفتی اگر روی ژنتیک مولکولی تسلط پیدا کرده باشم(حالا از هر کتابی)خود به خود با نیمی از امری کنار اودم و شروع کردن امری از اول مهر واسم دیر نیست؟درسته؟نتیجه گیریم درسته؟
علت اینکه نمیخوام حالا امری رو شروع کنم اینه که میخوام قبلش یکم با ژنتیک(از کتابای ساده تر مثلا از ک-ل-ا-س-ی-ک تا ژنومیک)راه اومده باشم این کتاب هم چند فصلی از امری رو پوشش میده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا