nurse 82
New member
ای وای راستی.ببخشیدمیشه بگی ازکدوم دانشگاه قبول شدی؟:rolleyessmileyanim:
دانشگاه ایران،ناامیدی نداره گلم،من چون خودم توی تست مطلبو بهتر میفهمم از روز اول تستم زدم تو هم باید با روشی که فهم درس رو برات راحت میکنه بخونی:thanks: s
ای وای راستی.ببخشیدمیشه بگی ازکدوم دانشگاه قبول شدی؟:rolleyessmileyanim:
سلام.من که هستم.برنامتون به کجارسیده؟کدوم ازدرساتونوخوندین؟میشه بگین/من یکم بی انگیزه شدم شایدبادیدن برنامتون انگیزه پیداکردم.خواهشمیکنم:sadsmiley:
nakhl:توهم میخوای ارشدشرکت کنی؟
سلام.میدونی به نظر من برنامه ریزی خیلی مهمه.بدون برنامه ریزی اصلا کار آدم پیش نمیره.تست رو به نظر من واسه بعد عید بذاریم بهتره.سلام.منم اوایل خردادماه تصمیم گرفتم داخلی بخونم ولی شنیدم شرکت کنندش زیاده قبولیش سخته.دوسته من درصداش عالی بودولی قبول نشد.منم تصمیموعوض کردم میخوام کودکان بخونم.میگن تقریبابهتره نسبت به اون یکی ها.ولی چندروزه خیلی تنبل شدم.بگین چیکارکنم بخونم.من هنوزکتاب تست نخریدم همینطوری کتابامومیخونم.:sadsmiley:
salaam ye modat man hamash miomadam didam kasi nis dg bikhial shodam ghaboliaye emsal chera ba in anjoman hamkari nemikonanسلام منم واقعا در تعجبم چرا اینجا کسی نیست؟:65d6a5d6s::33::21::smiliess (15):
سلام.البته بهت حق میدم.سخته با شرایطی ک شما داری.سلام شدیدا احتیاج به روحیه دارم. آخه با وجود برنامه ریزی که داشتم نتونستم اصلا درس بخونم .خیلی از برنامم عقب افتادم. شیفت....نی نی یک ساله.....بپزو بساب خونه.....واقعا کلافه شدم.من میخوام ویژه شرکت کنم.
سلام.من ک لزگی رو شروع کردم.سلام.اره والابایدبیاین ازتجربه وبرنامه ریزیاشون بگن:sadsmiley:من که خیلی دپرسم...بچه هاشمامیخونین؟چیااااخوندین تاحالاااا؟بگیییین لطفا:sadsmiley::14:
دانشگاه ایران،ناامیدی نداره گلم،من چون خودم توی تست مطلبو بهتر میفهمم از روز اول تستم زدم تو هم باید با روشی که فهم درس رو برات راحت میکنه بخونی:thanks: s